Thread: bypass patched

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    pruthvi raj's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Gender
    male
    Posts
    24
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Breezy

    bypass patched

    guys while iam using byass mastery hack its {show abnormal has deceted }and blackshot log out by its on they patched bypass ?? help me out guys

  2. #2
    asnawi98's Avatar
    Join Date
    Jun 2014
    Gender
    male
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    me to :C cannt use weopon hack

  3. #3
    iphei99's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Gender
    male
    Posts
    154
    Reputation
    10
    Thanks
    429
    that bypass is already patched . It never actually worked .

  4. The Following User Says Thank You to iphei99 For This Useful Post:

    AndreBlackshot (07-19-2014)

  5. #4
    xPureangel's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Gender
    male
    Location
    Singapore
    Posts
    27
    Reputation
    10
    Thanks
    233
    My Mood
    Amazed
    Quote Originally Posted by iphei99 View Post
    that bypass is already patched . It never actually worked .
    totally agree with u

  6. #5
    anonymoussss's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Gender
    male
    Posts
    0
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    yes, it's over ggbypass.

  7. #6
    A183RT0's Avatar
    Join Date
    Aug 2013
    Gender
    male
    Location
    Labuan
    Posts
    5
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Sleepy
    you did succeed GGbypass but got detect by their server security system i dunno what's name, so tell you the truth, there are 2 layer of security you need to bypass, Game Guard and Their Server Security System like when they say "Abnormal Action"

  8. #7
    iphei99's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Gender
    male
    Posts
    154
    Reputation
    10
    Thanks
    429
    Quote Originally Posted by A183RT0 View Post
    you did succeed GGbypass but got detect by their server security system i dunno what's name, so tell you the truth, there are 2 layer of security you need to bypass, Game Guard and Their Server Security System like when they say "Abnormal Action"
    I agree with this . Only way is to make a hack which cannot be detected by gameguard .

  9. #8
    Ygritte's Avatar
    Join Date
    Jun 2013
    Gender
    male
    Location
    WildLands
    Posts
    2,566
    Reputation
    183
    Thanks
    1,432
    My Mood
    Twisted
    Finally , That's what public hacks do.

    .Let them patch it