Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    siaricky9's Avatar
    Join Date
    Jun 2014
    Gender
    male
    Posts
    18
    Reputation
    10
    Thanks
    1

    Thumbs up ....microsoft wire mouse on macros.amc

    is it working on microsoft mouse basic optical mouse v2.0?
    Last edited by COD3RIN; 02-02-2015 at 04:13 AM.

  2. #2
    COD3RIN's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Gender
    male
    Location
    Posts
    4,941
    Reputation
    315
    Thanks
    22,156
    My Mood
    Busy
    I dont know but you can try it if working or not


    Love you.
    ~Kenshit13
    Quote Originally Posted by cheaterman26 View Post
    COD3RIN PUT A BACKDOOR ON HIS OWN CHEAT HE HACK MY COMPUTER AND MY STEAM, DON'T TRUST THIS GUYS !

Similar Threads

  1. [Release] Regulary Updated Macro (.amc) community
    By kulka1 in forum Battlefield 4 Hacks & Cheats
    Replies: 294
    Last Post: 11-03-2015, 08:10 AM
  2. [Help Request] Looking for a very simple (but specific) mouse program/macro
    By Rapidinha in forum Suggestions, Requests & Help
    Replies: 5
    Last Post: 01-18-2014, 04:48 AM
  3. Macros for Microsoft Comfort Mouse 4500
    By ifolehack in forum Blackshot Mods & Modding
    Replies: 2
    Last Post: 06-12-2013, 08:54 AM
  4. Mouse with macros.
    By tony41011 in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Help
    Replies: 3
    Last Post: 01-14-2012, 11:16 AM
  5. Mouse scripts/macros bannable?
    By dbag in forum Call of Duty Black Ops Discussions
    Replies: 3
    Last Post: 11-14-2010, 07:54 AM