Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 63
  1. #16
    COD3RIN's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Gender
    male
    Location
    Posts
    4,941
    Reputation
    315
    Thanks
    22,158
    My Mood
    Busy
    Quote Originally Posted by rushil69 View Post
    When i put the offset then i inject the dll,blackshot auto close
    here i'll fixed for you
    Code:
    #define PLAYER_BASE 0x7896786
    
    bool  ESP;
    
    
    void  main()
    {
    	DWORD  Ptr = *(PDWORD)PLAYER_BASE;


    Love you.
    ~Kenshit13
    Quote Originally Posted by cheaterman26 View Post
    COD3RIN PUT A BACKDOOR ON HIS OWN CHEAT HE HACK MY COMPUTER AND MY STEAM, DON'T TRUST THIS GUYS !

  2. #17
    rushil69's Avatar
    Join Date
    Nov 2014
    Gender
    male
    Location
    ❗❶❷❼.⓿.⓿.❶❗
    Posts
    322
    Reputation
    10
    Thanks
    663
    My Mood
    Devilish
    may i know where must i put that?

  3. #18
    rushil69's Avatar
    Join Date
    Nov 2014
    Gender
    male
    Location
    ❗❶❷❼.⓿.⓿.❶❗
    Posts
    322
    Reputation
    10
    Thanks
    663
    My Mood
    Devilish
    Help where must i put that code

  4. #19
    COD3RIN's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Gender
    male
    Location
    Posts
    4,941
    Reputation
    315
    Thanks
    22,158
    My Mood
    Busy
    Quote Originally Posted by rushil69 View Post
    Help where must i put that code
    this is team esp code you can view that in source code sub......


    Love you.
    ~Kenshit13
    Quote Originally Posted by cheaterman26 View Post
    COD3RIN PUT A BACKDOOR ON HIS OWN CHEAT HE HACK MY COMPUTER AND MY STEAM, DON'T TRUST THIS GUYS !

  5. #20
    rushil69's Avatar
    Join Date
    Nov 2014
    Gender
    male
    Location
    ❗❶❷❼.⓿.⓿.❶❗
    Posts
    322
    Reputation
    10
    Thanks
    663
    My Mood
    Devilish
    so i just put the code you gave me into main.ccp?

  6. #21
    COD3RIN's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Gender
    male
    Location
    Posts
    4,941
    Reputation
    315
    Thanks
    22,158
    My Mood
    Busy
    Quote Originally Posted by rushil69 View Post
    so i just put the code you gave me into main.ccp?


    Love you.
    ~Kenshit13
    Quote Originally Posted by cheaterman26 View Post
    COD3RIN PUT A BACKDOOR ON HIS OWN CHEAT HE HACK MY COMPUTER AND MY STEAM, DON'T TRUST THIS GUYS !

  7. #22
    rushil69's Avatar
    Join Date
    Nov 2014
    Gender
    male
    Location
    ❗❶❷❼.⓿.⓿.❶❗
    Posts
    322
    Reputation
    10
    Thanks
    663
    My Mood
    Devilish
    0x7896786 is this updated? If yes you can close thread.

  8. #23
    hrose1113's Avatar
    Join Date
    Apr 2014
    Gender
    male
    Location
    Behind you.
    Posts
    23
    Reputation
    10
    Thanks
    331
    My Mood
    Relaxed
    "if (GetAsyncKeyState ( VK_INSERT ) & 1)
    ESP =! ESP;
    Main ();
    Sleep (100);"

    It says 'Main' is unidentified.
    Sorry, I'm new to all this stuff..

    Update:
    Fixed it
    Last edited by hrose1113; 03-30-2015 at 01:29 PM.

  9. #24
    rushil69's Avatar
    Join Date
    Nov 2014
    Gender
    male
    Location
    ❗❶❷❼.⓿.⓿.❶❗
    Posts
    322
    Reputation
    10
    Thanks
    663
    My Mood
    Devilish
    Same how to fix that???

    - - - Updated - - -

    How did you fix that im also new in this stuff and does it work?

    - - - Updated - - -

    helpp please cod3rin
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails
    teamesp.bmp  


  10. #25
    hrose1113's Avatar
    Join Date
    Apr 2014
    Gender
    male
    Location
    Behind you.
    Posts
    23
    Reputation
    10
    Thanks
    331
    My Mood
    Relaxed
    I just changed the 'Main' to 'main'

    If you didn't notice, I changed the capital M to a lowercase m

  11. #26
    rushil69's Avatar
    Join Date
    Nov 2014
    Gender
    male
    Location
    ❗❶❷❼.⓿.⓿.❶❗
    Posts
    322
    Reputation
    10
    Thanks
    663
    My Mood
    Devilish
    okay thanks i manage to fix it but i have one still have one more error with i am not sure how to fix it

    - - - Updated - - -

    void main()
    {
    DWORD * = Ptr(PDWORD) 0x0;
    if (ESP)
    * (PBYTE)(Ptr + 0x0) = 1;
    else
    * (PBYTE)(Ptr + 0x0) = 0;

    - - - Updated - - -

    the one in red is my error they said IntelliSense: expected a ';'

    - - - Updated - - -

    and btw must i put the offset on the red wan????

    DWORD * = Ptr(PDWORD) 0x0;
    if (ESP)
    * (PBYTE)(Ptr + 0x0) = 1;
    else
    * (PBYTE)(Ptr + 0x0) = 0;

    - - - Updated - - -

    is the offset 0x7896786.
    i am not sure is this is correct
    Last edited by rushil69; 03-31-2015 at 08:36 AM.


     

     

    ░█▀▀█ ░█─░█ ░█▀▀▀█ ░█─░█ ▀█▀ ░█─── ▄▀▀▄ ▄▀▀▄
    ░█▄▄▀ ░█─░█ ─▀▀▀▄▄ ░█▀▀█ ░█─ ░█─── █▄▄─ ▀▄▄█
    ░█─░█ ─▀▄▄▀ ░█▄▄▄█ ░█─░█ ▄█▄ ░█▄▄█ ▀▄▄▀ ─▄▄▀




  12. #27
    hrose1113's Avatar
    Join Date
    Apr 2014
    Gender
    male
    Location
    Behind you.
    Posts
    23
    Reputation
    10
    Thanks
    331
    My Mood
    Relaxed
    For "void main()
    {
    DWORD * = Ptr(PDWORD) 0x0;
    if (ESP)
    * (PBYTE)(Ptr + 0x0) = 1;
    else
    * (PBYTE)(Ptr + 0x0) = 0;
    "

    Put a ';' in front of void main().

    It should end up with:

    "void main();
    {
    DWORD * = Ptr(PDWORD) 0x0;
    if (ESP)
    * (PBYTE)(Ptr + 0x0) = 1;
    else
    * (PBYTE)(Ptr + 0x0) = 0;
    "

    See if that works.
    Last edited by hrose1113; 03-31-2015 at 09:47 AM.

  13. #28
    rushil69's Avatar
    Join Date
    Nov 2014
    Gender
    male
    Location
    ❗❶❷❼.⓿.⓿.❶❗
    Posts
    322
    Reputation
    10
    Thanks
    663
    My Mood
    Devilish
    ermm it does not work i get more errors when i put that

    - - - Updated - - -

    if it is possible can u sent me your source code and i can see what mistake did i make?


     

     

    ░█▀▀█ ░█─░█ ░█▀▀▀█ ░█─░█ ▀█▀ ░█─── ▄▀▀▄ ▄▀▀▄
    ░█▄▄▀ ░█─░█ ─▀▀▀▄▄ ░█▀▀█ ░█─ ░█─── █▄▄─ ▀▄▄█
    ░█─░█ ─▀▄▄▀ ░█▄▄▄█ ░█─░█ ▄█▄ ░█▄▄█ ▀▄▄▀ ─▄▄▀




  14. #29
    COD3RIN's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Gender
    male
    Location
    Posts
    4,941
    Reputation
    315
    Thanks
    22,158
    My Mood
    Busy
    Quote Originally Posted by rushil69 View Post
    okay thanks i manage to fix it but i have one still have one more error with i am not sure how to fix it

    - - - Updated - - -

    void main()
    {
    DWORD * = Ptr(PDWORD) 0x0;
    if (ESP)
    * (PBYTE)(Ptr + 0x0) = 1;
    else
    * (PBYTE)(Ptr + 0x0) = 0;

    - - - Updated - - -

    the one in red is my error they said IntelliSense: expected a ';'

    - - - Updated - - -

    and btw must i put the offset on the red wan????

    DWORD * = Ptr(PDWORD) 0x0;
    if (ESP)
    * (PBYTE)(Ptr + 0x0) = 1;
    else
    * (PBYTE)(Ptr + 0x0) = 0;

    - - - Updated - - -

    is the offset 0x7896786.
    i am not sure is this is correct
    here the answer
    Code:
    #define PLAYER_BASE 0x7896786
    
    bool  ESP;
    
    
    void  main()
    {
    	DWORD  Ptr = *(PDWORD)PLAYER_BASE;
    	if (!Ptr)return;
    
    
    	if (ESP)
    		* (PBYTE)(Ptr + 0x0) = 1;
    	else
    		* (PBYTE)(Ptr + 0x0) = 0;


    - - - Updated - - -

    Quote Originally Posted by hrose1113 View Post
    "if (GetAsyncKeyState ( VK_INSERT ) & 1)
    ESP =! ESP;
    Main ();
    Sleep (100);"

    It says 'Main' is unidentified.
    Sorry, I'm new to all this stuff..

    Update:
    Fixed it
    the wrong is " delete that and here the answer Sleep (100);


    - - - Updated - - -

    Quote Originally Posted by hrose1113 View Post
    For "void main()
    {
    DWORD * = Ptr(PDWORD) 0x0;
    if (ESP)
    * (PBYTE)(Ptr + 0x0) = 1;
    else
    * (PBYTE)(Ptr + 0x0) = 0;
    "

    Put a ';' in front of void main().

    It should end up with:

    "void main();
    {
    DWORD * = Ptr(PDWORD) 0x0;
    if (ESP)
    * (PBYTE)(Ptr + 0x0) = 1;
    else
    * (PBYTE)(Ptr + 0x0) = 0;
    "

    See if that works.
    wrong delete " sign only void just learn more not copy paste


    - - - Updated - - -

    Quote Originally Posted by rushil69 View Post
    ermm it does not work i get more errors when i put that

    - - - Updated - - -

    if it is possible can u sent me your source code and i can see what mistake did i make?
    here copy this and paste to main.cpp
    Code:
    #include <windows.h>
    
    #define PLAYER_BASE 0x7896786
    
    
    bool  ESP;
    
    
    void  main()
    {
    	DWORD  Ptr = *(PDWORD)PLAYER_BASE;
    	if (!Ptr)return;
    
    
    	if (ESP)
    		* (PBYTE)(Ptr + 0x0) = 1;
    	else
    		* (PBYTE)(Ptr + 0x0) = 0;
    }


    - - - Updated - - -

    Quote Originally Posted by rushil69 View Post
    Same how to fix that???

    - - - Updated - - -

    How did you fix that im also new in this stuff and does it work?

    - - - Updated - - -

    helpp please cod3rin


    Love you.
    ~Kenshit13
    Quote Originally Posted by cheaterman26 View Post
    COD3RIN PUT A BACKDOOR ON HIS OWN CHEAT HE HACK MY COMPUTER AND MY STEAM, DON'T TRUST THIS GUYS !

  15. #30
    rushil69's Avatar
    Join Date
    Nov 2014
    Gender
    male
    Location
    ❗❶❷❼.⓿.⓿.❶❗
    Posts
    322
    Reputation
    10
    Thanks
    663
    My Mood
    Devilish
    Is the DLL suppose to be like tht?
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails
    DLL  PICTURE.png  

    Last edited by rushil69; 03-31-2015 at 10:33 AM.


     

     

    ░█▀▀█ ░█─░█ ░█▀▀▀█ ░█─░█ ▀█▀ ░█─── ▄▀▀▄ ▄▀▀▄
    ░█▄▄▀ ░█─░█ ─▀▀▀▄▄ ░█▀▀█ ░█─ ░█─── █▄▄─ ▀▄▄█
    ░█─░█ ─▀▄▄▀ ░█▄▄▄█ ░█─░█ ▄█▄ ░█▄▄█ ▀▄▄▀ ─▄▄▀




Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast

Similar Threads

  1. How To Speed Hack Using Cheat Engine Any
    By iLuvMee in forum Blackshot Discussion
    Replies: 8
    Last Post: 10-14-2014, 04:50 AM
  2. [Release] Money Hack(Using Cheat Engine 6.0)
    By ogkush317 in forum Operation 7 Hacks
    Replies: 6
    Last Post: 05-21-2011, 11:08 PM
  3. How to hack using cheat engine.
    By Ferris Bueller in forum General Hacking
    Replies: 12
    Last Post: 03-24-2011, 08:52 AM
  4. Turorial on how to make hacks with Cheat Engine
    By mech649 in forum Blackshot Hacks & Cheats
    Replies: 68
    Last Post: 10-19-2009, 03:35 AM
  5. How To Get Hacks With Cheat Engine 5.3?
    By naomelembro14 in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 1
    Last Post: 02-20-2007, 02:26 AM