Thread: Speaker issue

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    doyely01's Avatar
    Join Date
    Jun 2016
    Gender
    male
    Location
    Searching..
    Posts
    160
    Reputation
    14
    Thanks
    93
    My Mood
    Angelic

    Speaker issue

    So I recently purchased some new 5.1 speakers for my media PC as my old ones broke.


    But, there is an issue only two of the speakers are working.
    The ones which are plugged into the green audio jack, I assume that it is my motherboard not being able to properly output the sound.

    Link to speakers: http://www.ebay.co.uk/itm/like/Creat..._qi=RTM2063723

    Link to motherboard they're being used with: https://www.amazon.co.uk/ASUS-760G-U...2B+motherboard

    Yes, I know the motherboard is a little shitty and cheap but the PC is only used for movies and music so I don't care about it being upgraded any time soon...

    So, I am debating whether to purchase a sound card but am afraid that this is not the issue and I will have just wasted my money.
    Let me know possible fixes/solutions down below.

    PLEASE DO NOT COMMENT IF YOU HAVE NO IDEA WHAT YOU'RE TALKING ABOUT AND WISH TO BOOST YOUR POST COUNT.





     
    http://www.mpgh.net/forum/showthread.php?t=1154034



     

  2. #2
    Gothamite's Avatar
    Join Date
    Aug 2016
    Gender
    male
    Location
    United States
    Posts
    73
    Reputation
    10
    Thanks
    12
    So let me get this straight. You have all of the speakers plugged into your motherboard's green audio jack and only two of the speakers are working? Or are the other speakers that aren't working plugged into another audio jack?

  3. #3
    doyely01's Avatar
    Join Date
    Jun 2016
    Gender
    male
    Location
    Searching..
    Posts
    160
    Reputation
    14
    Thanks
    93
    My Mood
    Angelic
    Quote Originally Posted by Gothamite View Post
    So let me get this straight. You have all of the speakers plugged into your motherboard's green audio jack and only two of the speakers are working? Or are the other speakers that aren't working plugged into another audio jack?
    Nope, there is three different.

    Green
    Black
    Orange





     
    http://www.mpgh.net/forum/showthread.php?t=1154034



     

  4. #4
    BananaSabre86's Avatar
    Join Date
    Jul 2016
    Gender
    male
    Posts
    62
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    Plug the green one to a phone and see if they works

  5. #5
    Yk11687's Avatar
    Join Date
    Sep 2016
    Gender
    male
    Posts
    19
    Reputation
    13
    Thanks
    0
    Did u check if your pc recognizes the whole system (all the speakers)?

  6. #6
    DreamEspera's Avatar
    Join Date
    Sep 2016
    Gender
    male
    Posts
    86
    Reputation
    10
    Thanks
    5
    My Mood
    Brooding
    Cables fault, try to find a scrap somewhere.

Similar Threads

  1. Website network issues
    By Dave84311 in forum News & Announcements
    Replies: 2
    Last Post: 12-01-2007, 12:28 AM
  2. Bulding a hack and got some issue with pointers
    By TheRedEye in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 8
    Last Post: 05-16-2007, 05:43 PM
  3. Oengine issue
    By kuriz3n in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 1
    Last Post: 04-22-2007, 12:42 PM
  4. Server Issues
    By Dave84311 in forum News & Announcements
    Replies: 1
    Last Post: 03-19-2007, 10:25 AM
  5. CURSE Issue......
    By Beer_Hunter in forum General
    Replies: 8
    Last Post: 09-03-2006, 08:15 PM