Results 1 to 14 of 14
  1. #1
    zachair's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Gender
    male
    Location
    Kush Zone
    Posts
    186
    Reputation
    34
    Thanks
    97
    My Mood
    Hot

    Cant find 4gb RAM stick...

    guys do any of you know were i can find a single 4gb ram chip? just one??? it must be 1600mhz

    my mobo: ASUS M5A78L-M LX PLUS AM3+
    "Forget about all the reasons why something may not work. You only need to find one good reason why it will."


















































































    You have no life.

  2. #2
    snazyhealer's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Gender
    male
    Posts
    15
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Sleepy
    Yes here you go, they are made by Corsair.
    Corsair Dominator DDR3 Memory Kits
    You'll need to check the box on the side for 1600mhz.

    Hope these are what your looking for.[COLOR="Silver"]
    Last edited by snazyhealer; 03-23-2013 at 12:06 AM.

  3. #3
    Heartview's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Location
    KY Cygni
    Posts
    9,208
    Reputation
    717
    Thanks
    2,872
    Texture Mods


    Obedear, the sky is low

  4. #4
    zachair's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Gender
    male
    Location
    Kush Zone
    Posts
    186
    Reputation
    34
    Thanks
    97
    My Mood
    Hot
    Quote Originally Posted by snazyhealer View Post
    Yes here you go, they are made by Corsair.
    Corsair Dominator DDR3 Memory Kits
    You'll need to check the box on the side for 1600mhz.

    Hope these are what your looking for.[COLOR="Silver"]
    Lol wtf $120 for one stick LOL... Thanks anyways...


    Thanks, im gonna go with this <3 : CORSAIR Vengeance 4GB 240-Pin DDR3
    "Forget about all the reasons why something may not work. You only need to find one good reason why it will."


















































































    You have no life.

  5. #5
    Genesis's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Gender
    male
    Location
    Terra Australis
    Posts
    4,106
    Reputation
    1315
    Thanks
    2,466
    Quote Originally Posted by zachair View Post
    Lol wtf $120 for one stick LOL... Thanks anyways...




    Thanks, im gonna go with this <3 : CORSAIR Vengeance 4GB 240-Pin DDR3
    Very good choice. Corsair memory is reliable.
    helt ensam.

  6. #6
    zachair's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Gender
    male
    Location
    Kush Zone
    Posts
    186
    Reputation
    34
    Thanks
    97
    My Mood
    Hot
    Quote Originally Posted by Genesis View Post


    Very good choice. Corsair memory is reliable.
    Now i feel more confident about it
    "Forget about all the reasons why something may not work. You only need to find one good reason why it will."


















































































    You have no life.

  7. #7
    Lehsyrus's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Location
    Jersey
    Posts
    10,899
    Reputation
    1281
    Thanks
    3,064
    Corsair has shitty customer service.

    Anyway, why do you SPECIFICALLY need 1600 MHz?

  8. #8
    zachair's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Gender
    male
    Location
    Kush Zone
    Posts
    186
    Reputation
    34
    Thanks
    97
    My Mood
    Hot
    Quote Originally Posted by Lehsyrus View Post
    Corsair has shitty customer service.

    Anyway, why do you SPECIFICALLY need 1600 MHz?
    Why not -_-??? its faster than a 4GB stick with 800 MHz.
    "Forget about all the reasons why something may not work. You only need to find one good reason why it will."


















































































    You have no life.

  9. #9
    Meeep's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Gender
    male
    Posts
    14
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    What speed are your other sticks? Just get one that matches the rest. If you have an 800 running with a 1600, the 1600 will only run at 800.

  10. #10
    Lehsyrus's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Location
    Jersey
    Posts
    10,899
    Reputation
    1281
    Thanks
    3,064
    Quote Originally Posted by zachair View Post
    Why not -_-??? its faster than a 4GB stick with 800 MHz.
    Well of course, I've never even seen an 800 MHz stick. My point here is, you can save a little dough and boost your overall speeds by getting an extra couple of gigs at 1333, then OC them.

  11. #11
    zachair's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Gender
    male
    Location
    Kush Zone
    Posts
    186
    Reputation
    34
    Thanks
    97
    My Mood
    Hot
    I got 2 X 2gb G.Skill 1600mhz.... ima gonna get one of this : CORSAIR Vengeance 4GB 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 soo then ill have 6gb ram.... and maybe later I get another 4gb.
    "Forget about all the reasons why something may not work. You only need to find one good reason why it will."


















































































    You have no life.

  12. #12
    Occidi de Pax's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Gender
    male
    Location
    Back To The Drum!
    Posts
    3,069
    Reputation
    102
    Thanks
    180
    My Mood
    Bored
    nigga yah aint that smart at buildin pc's amrite?
    Music historian here to please and displease,learning to teach all you peeps,so stop by the music part of the forum,and ask the question to your needs.

  13. #13
    Heartview's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Location
    KY Cygni
    Posts
    9,208
    Reputation
    717
    Thanks
    2,872
    Quote Originally Posted by Occidi de Pax View Post
    nigga yah aint that smart at buildin pc's amrite?
    If you are not planning on helping him, dont bother posting, especially if you're just going to insult him.

    Quote Originally Posted by zachair View Post
    I got 2 X 2gb G.Skill 1600mhz.... ima gonna get one of this : CORSAIR Vengeance 4GB 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 soo then ill have 6gb ram.... and maybe later I get another 4gb.
    So yeah, dont do that. Mixing RAM, while I have never seen a huge effect, is actually really not recommended. You always want to stick with the same chips for all of your RAM. On top of that, I am assuming you have dual channel memory, so adding just one stick is also a nono. If you want to upgrade your RAM, you either need to buy more of the exact same type you already have, or just buy a new kit all together.
    Texture Mods


    Obedear, the sky is low

  14. #14
    Occidi de Pax's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Gender
    male
    Location
    Back To The Drum!
    Posts
    3,069
    Reputation
    102
    Thanks
    180
    My Mood
    Bored
    Quote Originally Posted by Heartview View Post
    If you are not planning on helping him, dont bother posting, especially if you're just going to insult him.



    So yeah, dont do that. Mixing RAM, while I have never seen a huge effect, is actually really not recommended. You always want to stick with the same chips for all of your RAM. On top of that, I am assuming you have dual channel memory, so adding just one stick is also a nono. If you want to upgrade your RAM, you either need to buy more of the exact same type you already have, or just buy a new kit all together.
    OH alright ill help.
    As he previusly mensioned its far more profitable to get another gskill ram card .
    Music historian here to please and displease,learning to teach all you peeps,so stop by the music part of the forum,and ask the question to your needs.

Similar Threads

  1. Yay My New Ram Stick 4Gb
    By tabuzo013 in forum General
    Replies: 17
    Last Post: 07-18-2010, 01:58 PM
  2. still cant find where to download
    By joeeyyboyy123 in forum WarRock Korea Hacks
    Replies: 1
    Last Post: 05-10-2008, 05:11 PM
  3. my program cant find a process id
    By joost.d in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 3
    Last Post: 07-27-2007, 09:22 PM
  4. i cant find
    By darren1 in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 0
    Last Post: 07-20-2007, 09:36 PM
  5. omg this is so stupid i cant find a promo code
    By Jeckels in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 15
    Last Post: 06-27-2007, 04:05 PM