Thread: Gtx 650

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 24 of 24
  1. #16
    Threadstarter
    Darkness cannot be defeated. It can only be hidden in the form of hatred
    MPGH Member
    Demonz.'s Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Posts
    638
    Reputation
    6
    Thanks
    56
    My Mood
    Breezy
    Quote Originally Posted by ray4139 View Post
    You would need a 400W Psu for this.
    Really? Just because it says on the site, is it true? it says recommended.

  2. #17
    Domokun_index's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Gender
    male
    Posts
    1,962
    Reputation
    336
    Thanks
    1,220
    Does it have a PCI 3.0 slot?
    Your graphics card requires one and from what I see, it doesn't. ;/

  3. #18
    ray4139's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Gender
    male
    Location
    Mars
    Posts
    709
    Reputation
    29
    Thanks
    193
    My Mood
    Amused
    Quote Originally Posted by Demonz. View Post
    Really? Just because it says on the site, is it true? it says recommended.
    Power requirements for graphics cards


    Mods-25
     

  4. #19
    Threadstarter
    Darkness cannot be defeated. It can only be hidden in the form of hatred
    MPGH Member
    Demonz.'s Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Posts
    638
    Reputation
    6
    Thanks
    56
    My Mood
    Breezy
    Quote Originally Posted by Domokun_index View Post


    Does it have a PCI 3.0 slot?
    Your graphics card requires one and from what I see, it doesn't. ;/
    It doesn't need a pci 3.0 slot or pcie 3.0? Because I thought you could put and pcie in any pcie slot?

  5. #20
    Heartview's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Location
    KY Cygni
    Posts
    9,208
    Reputation
    717
    Thanks
    2,872
    Quote Originally Posted by Demonz. View Post
    It doesn't need a pci 3.0 slot or pcie 3.0? Because I thought you could put and pcie in any pcie slot?
    Yes but speeds are effected.



    Thats the connector you are looking for. The one on the right is a converter for a standard molex 4-pin to a PCI-E 6-pin. GPU's usually come with them.

    But all things considered, that computer is pretty old and slow, and popping a new GPU in it is not going to help your case. You should look into a new computer instead of messing with that one.
    Texture Mods


    Obedear, the sky is low

  6. #21
    Threadstarter
    Darkness cannot be defeated. It can only be hidden in the form of hatred
    MPGH Member
    Demonz.'s Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Posts
    638
    Reputation
    6
    Thanks
    56
    My Mood
    Breezy
    Quote Originally Posted by Heartview View Post
    Yes but speeds are effected.



    Thats the connector you are looking for. The one on the right is a converter for a standard molex 4-pin to a PCI-E 6-pin. GPU's usually come with them.

    But all things considered, that computer is pretty old and slow, and popping a new GPU in it is not going to help your case. You should look into a new computer instead of messing with that one.
    #

    Only got £120 to spend, can't really a get a good pc with that amount of money.

  7. #22
    Heartview's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Location
    KY Cygni
    Posts
    9,208
    Reputation
    717
    Thanks
    2,872
    Quote Originally Posted by Demonz. View Post
    #

    Only got £120 to spend, can't really a get a good pc with that amount of money.
    But slapping a GPU in a shitty computer is not going to make it much better either.
    Texture Mods


    Obedear, the sky is low

  8. #23
    ickytc's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Gender
    male
    Location
    MPGH
    Posts
    260
    Reputation
    10
    Thanks
    11
    My Mood
    Amazed
    300W isn't enough for it I think.
    Click the 'Thanks' button at the bottom right if I helped you in some way or if you're a good person looking to thank me for no reason


    My high speed fiber optic internet

  9. #24
    Domokun_index's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Gender
    male
    Posts
    1,962
    Reputation
    336
    Thanks
    1,220
    Quote Originally Posted by Demonz. View Post
    It doesn't need a pci 3.0 slot or pcie 3.0? Because I thought you could put and pcie in any pcie slot?
    With my GTX-670 I required a PCI-E 3.0 slot because there was no display. So I had to order a new motherboard.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. [Discussion] Is the GTX 650 (Non-Ti) enough for Battlefield 3 ?
    By Abed_Haddad in forum Battlefield 3 (BF3) Hacks & Cheats
    Replies: 46
    Last Post: 04-04-2013, 02:36 AM
  2. Anyone know if a GTX 650 is any good?
    By Nastyback in forum Computer Builds & Upgrades
    Replies: 8
    Last Post: 01-11-2013, 03:51 AM
  3. ASUS GeForce GTX 550Ti 1GB
    By Stevenom in forum Hardware & Software Support
    Replies: 7
    Last Post: 05-26-2011, 03:09 AM
  4. Replies: 17
    Last Post: 10-11-2010, 11:50 AM
  5. 650 for awsome account
    By blood1001 in forum Selling Accounts/Keys/Items
    Replies: 5
    Last Post: 04-18-2010, 08:54 PM