Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    HalfBajan's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Gender
    male
    Posts
    5,763
    Reputation
    879
    Thanks
    1,096

    Why does this happen D:

    This happens like every 2nd or 3rd time I turn my pc on:
    so I turn it on and then everytihng in the pc turns on
    but my screen doesn't pick up a signal or anything.
    But if I wait like 10-20 minutes and then turn it on, it will turn on?
    whhhhhhy





  2. #2
    I am the genesis of the new generation
    MPGH Member
    Ethen's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Gender
    male
    Location
    Penthouse
    Posts
    2,684
    Reputation
    160
    Thanks
    424
    My Mood
    Buzzed
    I dont know. Buuut my phone is acting like a bitch. Also my computer is getting boring.
    Image removed.

  3. #3
    Domokun_index's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Gender
    male
    Posts
    1,962
    Reputation
    336
    Thanks
    1,220
    I get that with my second monitor, it takes a while to load until it loads to the Windows log in screen - stuff actually appears.
    I believe it's your monitor as it doesn't do this with my primary monitor.

  4. #4
    uhZylon's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Gender
    male
    Location
    192.168.1.1
    Posts
    809
    Reputation
    39
    Thanks
    364
    My Mood
    Amused
    What res is the monitor running at?
    As posted above this used to happen with me, it was only when i bought a tgird monitor when the issue stopped.

  5. #5
    HalfBajan's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Gender
    male
    Posts
    5,763
    Reputation
    879
    Thanks
    1,096
    Quote Originally Posted by uhZylon View Post
    What res is the monitor running at?
    As posted above this used to happen with me, it was only when i bought a tgird monitor when the issue stopped.
    1080x1920 :O





  6. #6
    uhZylon's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Gender
    male
    Location
    192.168.1.1
    Posts
    809
    Reputation
    39
    Thanks
    364
    My Mood
    Amused
    Quote Originally Posted by Marceline View Post

    1080x1920 :O
    Ok try turning the res down when you are booted in.
    See if it continues to do it.
    Could be that sometimes the monitor doesnt change res to fit with the pc and doesnt display anything.

  7. #7
    yugurt's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Gender
    male
    Location
    Back on friday
    Posts
    3,372
    Reputation
    364
    Thanks
    668
    My Mood
    Tired
    Quote Originally Posted by Marceline View Post

    1080x1920 :O
    check if your cables are firmly seated otherwise try changing the resolution as said

Similar Threads

  1. [Help] why does this happen ?
    By **HACKER** in forum CrossFire Hack Coding / Programming / Source Code
    Replies: 8
    Last Post: 02-05-2011, 04:55 PM
  2. Why does this happen?
    By GridMaster in forum Combat Arms Hack Coding / Programming / Source Code
    Replies: 18
    Last Post: 07-24-2010, 06:02 AM
  3. why does this happen...
    By ur_luv in forum Combat Arms Help
    Replies: 10
    Last Post: 07-17-2010, 12:43 AM
  4. [Info] WHY does THIS HAPPEN Y but Y ha Y
    By hakq in forum CrossFire Hacks & Cheats
    Replies: 9
    Last Post: 12-18-2009, 03:50 PM
  5. why does this happen !!
    By jokers in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 3
    Last Post: 01-17-2009, 10:34 PM