Page 2 of 8 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 112
  1. #16
    WhiteDagger's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Location
    Ohio,
    Posts
    955
    Reputation
    16
    Thanks
    35
    My Mood
    Amused
    Ouch! lol you might need a new video card, i sold a 9800GTX+ to a friend. $10...runs stuff like skyrim and other games on High, some is CPU based, and some is GPU Based! so you never know! lol np at all! need any help, just PM me or post again and ill try to reply! Rep/thanks/dayz are always welcome btw :P lol xD


    im also thinking of upgrading, so i plan to go with AMD as well. but only cause im to poor for intel! lol but if i had the money, i would go with intel and geforce for sure!
    Last edited by WhiteDagger; 04-22-2013 at 04:27 PM.

  2. The Following User Says Thank You to WhiteDagger For This Useful Post:

    The amazing (04-22-2013)

  3. #17
    The amazing's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    male
    Location
    United states
    Posts
    1,250
    Reputation
    14
    Thanks
    44
    My Mood
    Cool
    Quote Originally Posted by Mrjellop View Post
    thx man helped alot lol my old comp have a amd hd 3870 1gb i think and no way i can use that prob play crysis 10 fps xD
    Quote Originally Posted by WhiteDagger View Post
    Ouch! lol you might need a new video card, i sold a 9800GTX+ to a friend. $10...runs stuff like skyrim and other games on High, some is CPU based, and some is GPU Based! so you never know! lol np at all! need any help, just PM me or post again and ill try to reply! Rep/thanks/dayz are always welcome btw :P lol xD


    im also thinking of upgrading, so i plan to go with AMD as well. but only cause im to poor for intel! lol but if i had the money, i would go with intel and geforce for sure!
    Which is better iix4 or the six core?
    Btw should I just use the old fan for CPU or it won't fit it has alot of dust in there prob can clean it
    Last edited by The amazing; 04-22-2013 at 05:54 PM.

  4. #18
    WhiteDagger's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Location
    Ohio,
    Posts
    955
    Reputation
    16
    Thanks
    35
    My Mood
    Amused
    The Six core is better for sure. The AMD 6300 FX is the best 6 core AMD you can get from the FX part of AMD! if you buy a new CPU, you get a new CPU fan. so dont worry about it


    http://www.newegg.com/Product/Produc...irtualParent=1

  5. #19
    The amazing's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    male
    Location
    United states
    Posts
    1,250
    Reputation
    14
    Thanks
    44
    My Mood
    Cool
    Quote Originally Posted by WhiteDagger View Post
    The Six core is better for sure. The AMD 6300 FX is the best 6 core AMD you can get from the FX part of AMD! if you buy a new CPU, you get a new CPU fan. so dont worry about it
    Ok thx maybe something like this computer then go buy gtx 650 ti

    Gigabyte AM3+ 760G USB3.0 MoBo, AMD FX-4100 3.60 GHz Quad Core CPU, 2x Kingston HyperX Red 4GB Memory Module, Samsung Internal 24x DVDRW, & Ultra XBlaster Mid-Tower V2 Case w/450W PSU Bundle at TigerDirect.com

    Does that include everything u need to start up ur computer?
    I don't think it includes a hdd but I have a 80gb prob use that for now then upgrade later

    Or this one http://m.tigerdirect.com/application...5&Sku=B69-0845
    Maybe if they still have that after summer I get this one 6 core and I can buy a hdd or maybe a gtx 650 ti 2gb
    Or maybe there be better deal
    Last edited by The amazing; 04-22-2013 at 06:09 PM.

  6. #20
    WhiteDagger's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Location
    Ohio,
    Posts
    955
    Reputation
    16
    Thanks
    35
    My Mood
    Amused
    Sorta good.... that's only a 4100 FX - quad core, only 4GB ram and not big enough power supply, you would have to upgrade it. what games do you wanna play? i can fix this fast. Buy a new CPU. 6300, it should fit into your motherboard now. buy a 600W+ power supply, new video card and RAM. what motherboard do you have and ill post links to everything for you.

  7. #21
    The amazing's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    male
    Location
    United states
    Posts
    1,250
    Reputation
    14
    Thanks
    44
    My Mood
    Cool
    Quote Originally Posted by WhiteDagger View Post
    Sorta good.... that's only a 4100 FX - quad core, only 4GB ram and not big enough power supply, you would have to upgrade it. what games do you wanna play? i can fix this fast. Buy a new CPU. 6300, it should fit into your motherboard now. buy a 600W+ power supply, new video card and RAM. what motherboard do you have and ill post links to everything for you.
    wanna play games like crysis 3 bf3 bf4 dayz standalone arma 3 at high has to be 30fps + all the time if possible ultra settings

    ---------- Post added at 06:29 PM ---------- Previous post was at 06:23 PM ----------

    oh and planetside 2

    ---------- Post added at 06:38 PM ---------- Previous post was at 06:29 PM ----------

    and lol i think my old motherbord is like am2 socket lol it still has athlon xp 2600+

  8. #22
    WhiteDagger's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Location
    Ohio,
    Posts
    955
    Reputation
    16
    Thanks
    35
    My Mood
    Amused
    http://stagegeforce.geforce.com/game...tions/pc-games

    Battlefield 3 | Optimal Playable Settings | GeForce
    BF3? Max settings.. 1080p would require an i5 2500k/3570k stock, a gtx 580 or a gtx 670 (Gtx 670 can handle all the AA and stay at your monitors refresh rate with vsync, 580 cannot unless it's overclocked) 8 gb of ram recommended.


    Here is a little list of what you would need to run crysis on High.

    Crysis 3 PC High Performance System Requirements…

    Windows Vista, Windows 7 or Windows 8
    Latest DirectX 11 graphics card
    Latest quad core CPU
    8GB Memory

    Example 1 (Nvidia/Intel):
    NVidia GTX 680
    Intel Core i7-2600k

    Example 2 (AMD):
    AMD Radeon HD7970
    AMD Bulldozer FX4150



    Dear lord upgrade! xD you gotta buy something new. anything at this point would be a upgrade. the passmark/benchmark for your CPU says its worth $25.....no joke!
    Last edited by WhiteDagger; 04-22-2013 at 06:44 PM.

  9. #23
    The amazing's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    male
    Location
    United states
    Posts
    1,250
    Reputation
    14
    Thanks
    44
    My Mood
    Cool
    Quote Originally Posted by WhiteDagger View Post
    Games | GeForce

    Battlefield 3 | Optimal Playable Settings | GeForce
    BF3? Max settings.. 1080p would require an i5 2500k/3570k stock, a gtx 580 or a gtx 670 (Gtx 670 can handle all the AA and stay at your monitors refresh rate with vsync, 580 cannot unless it's overclocked) 8 gb of ram recommended.


    Here is a little list of what you would need to run crysis on High.

    Crysis 3 PC High Performance System Requirements…

    Windows Vista, Windows 7 or Windows 8
    Latest DirectX 11 graphics card
    Latest quad core CPU
    8GB Memory


    Example 1 (Nvidia/Intel):
    NVidia GTX 680
    Intel Core i7-2600k

    Example 2 (AMD):
    AMD Radeon HD7970
    AMD Bulldozer FX4150



    Dear lord upgrade! xD you gotta buy something new. anything at this point would be a upgrade. the passmark/benchmark for your CPU says its worth $25.....no joke!
    Lol ok this what I might do

    Might get that six core the one you suggest or the one I found
    Gtx 650 ti is 650ti better then 560 I hoping I get high setting and playing 1280x720 around 30+fps
    Btw is there any with that 6 core you suggested

  10. #24
    WhiteDagger's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Location
    Ohio,
    Posts
    955
    Reputation
    16
    Thanks
    35
    My Mood
    Amused
    The 6100FX, 6200FX and 6300FX are all 6 cores. GTX 650 TI is better then a 650. and is better then the 560. i think you should be able to do 30+ FPS and 1280x720 just fine.

  11. #25
    The amazing's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    male
    Location
    United states
    Posts
    1,250
    Reputation
    14
    Thanks
    44
    My Mood
    Cool
    Quote Originally Posted by WhiteDagger View Post
    The 6100FX, 6200FX and 6300FX are all 6 cores. GTX 650 TI is better then a 650. and is better then the 560. i think you should be able to do 30+ FPS and 1280x720 just fine.
    I might get the fx 6100 bundle with the 650ti is there a big difference between 650ti 650ti 1gb 650ti 2gb
    And why is the quad core bundle more expensive then the 6100 one btw is the fx6100 bundle better then the quad and is the fx6100 bundle good deal?

    If you haven't found out http://m.tigerdirect.com/application...5&Sku=B69-0845

    And what exactly is mail and rebate never tried it xD
    Last edited by The amazing; 04-22-2013 at 07:27 PM.

  12. #26
    WhiteDagger's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Location
    Ohio,
    Posts
    955
    Reputation
    16
    Thanks
    35
    My Mood
    Amused
    I looks like the quad core bundle cost more cause the motherboard is better, it has more ram, and it Comes with a power supply, the 6100 bundle has less ram, a lesser motherboard, and no power supply, you would have to buy a power supply for sure. a mail in rebate saving for the quad is $50 and the 6100 bundle is $25. so bigger savings on the quad. the mail in rebate means if you mail them the rebate, they refund you some money. that's about it.


    if you got the quad core, you would still need to upgrade your power supply.

  13. #27
    The amazing's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    male
    Location
    United states
    Posts
    1,250
    Reputation
    14
    Thanks
    44
    My Mood
    Cool
    Quote Originally Posted by WhiteDagger View Post
    I looks like the quad core bundle cost more cause the motherboard is better, it has more ram, and it Comes with a power supply, the 6100 bundle has less ram, a lesser motherboard, and no power supply, you would have to buy a power supply for sure. a mail in rebate saving for the quad is $50 and the 6100 bundle is $25. so bigger savings on the quad. the mail in rebate means if you mail them the rebate, they refund you some money. that's about it.


    if you got the quad core, you would still need to upgrade your power supply.
    But which one is better deal and is the hd 7770 good?

  14. #28
    WhiteDagger's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Location
    Ohio,
    Posts
    955
    Reputation
    16
    Thanks
    35
    My Mood
    Amused
    The HD 7770 isnt bad but the 650 TI would still be better in almost every way.


    GeForce GTX 650 Ti vs Radeon HD 7770 – Performance Comparison Benchmarks @ Hardware Compare

  15. #29
    The amazing's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    male
    Location
    United states
    Posts
    1,250
    Reputation
    14
    Thanks
    44
    My Mood
    Cool
    Quote Originally Posted by WhiteDagger View Post
    The HD 7770 isnt bad but the 650 TI would still be better in almost every way.


    GeForce GTX 650 Ti vs Radeon HD 7770 – Performance Comparison Benchmarks @ Hardware Compare
    Thx ok for the fx 6100 I don't remember asking you but is that a good CPU and what's the minimum and maximum watts that comp needs
    Last edited by The amazing; 04-23-2013 at 05:58 AM.

  16. #30
    The amazing's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    male
    Location
    United states
    Posts
    1,250
    Reputation
    14
    Thanks
    44
    My Mood
    Cool
    Quote Originally Posted by WhiteDagger View Post
    The HD 7770 isnt bad but the 650 TI would still be better in almost every way.


    GeForce GTX 650 Ti vs Radeon HD 7770 – Performance Comparison Benchmarks @ Hardware Compare
    Any suggestion what I should get better graphics card or CPU

    Ps: lol I remember my Athlon xp always at 100% usage at the desktop screen xD I prob going to use the antec case I have with it
    Unless it comes with a case

Page 2 of 8 FirstFirst 1234 ... LastLast

Similar Threads

  1. What kind of account can I get for a 50$ karma koin.
    By mumado in forum Combat Arms Selling / Trading / Buying
    Replies: 6
    Last Post: 01-08-2012, 12:23 PM
  2. Hi guys :D, what kind of tools ARE YOU looking for?
    By L-Ü-L in forum Suggestions, Requests & Help
    Replies: 1
    Last Post: 08-26-2011, 08:58 AM
  3. What can you get banned for???
    By Kev in forum CrossFire Hacks & Cheats
    Replies: 8
    Last Post: 07-15-2009, 01:41 AM
  4. What did you get for Christmas?
    By Dave84311 in forum General
    Replies: 150
    Last Post: 01-07-2008, 03:39 PM
  5. what are you getting for christmas..
    By SATANICAT in forum General
    Replies: 30
    Last Post: 12-07-2006, 08:26 PM