Thread: Help

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 17
  1. #1
    BGS. flameboy's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Gender
    male
    Location
    Netherlands
    Posts
    1,060
    Reputation
    32
    Thanks
    50
    My Mood
    Fine

    Help

    I have some problems with my internet connection.

    The problem is:
    when I have my desk top downstairs it works perfectly, but when I bring it up to my room the internet connection just doesn't work.
    I've re-installed the driver for it, but same problem.

    Password type: AES
    Security type: WPA2-Personal

    Do you guys have any idea to slove this?
    Last edited by BGS. flameboy; 07-05-2013 at 10:59 AM.
    Feel free to pm me: Click Here
    Or add me on MSN: tim-sterrenburg@hotmail.com
    Skype: strongvim


     

     
    succesfull:
    *]Nuage, smooth trade, helped me because was my first buy 1+ Vouch!



  2. #2
    Domokun_index's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Gender
    male
    Posts
    1,962
    Reputation
    336
    Thanks
    1,219
    Are you using a wireless connection?

  3. #3
    bullpop's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Gender
    male
    Location
    Sweden
    Posts
    3,695
    Reputation
    287
    Thanks
    2,168
    My Mood
    Psychedelic
    Quote Originally Posted by BGS. flameboy View Post
    I have some problems with my internet connection.

    The problem is:
    when I have my desk top downstairs it works perfectly, but when I bring it up to my room the internet connection just doesn't work.
    I've re-installed the driver for it, but same problem.

    Password type: AES
    Security type: WPA2-Personal

    Do you guys have any idea to slove this?
    Are you using wireless internet in your room or cable?
    MPGH Member Since 10/17/2010
    Battlefield Minion Since 01/22/2014 till - 08/27/2014
    APB Minion since 11/12/2011 till 4/16/2012

  4. #4
    Doc's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    female
    Location
    In your meatus
    Posts
    23,560
    Reputation
    2912
    Thanks
    5,335
    My Mood
    Twisted
    Your room might be a WiFi blind spot. I suggest either Ethernet over Power or another Access Point somewhere.

  5. #5
    BGS. flameboy's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Gender
    male
    Location
    Netherlands
    Posts
    1,060
    Reputation
    32
    Thanks
    50
    My Mood
    Fine
    Quote Originally Posted by Domokun_index View Post
    Are you using a wireless connection?
    Quote Originally Posted by bullpop View Post
    Are you using wireless internet in your room or cable?
    Yes I am using wireless internet connection.
    Feel free to pm me: Click Here
    Or add me on MSN: tim-sterrenburg@hotmail.com
    Skype: strongvim


     

     
    succesfull:
    *]Nuage, smooth trade, helped me because was my first buy 1+ Vouch!



  6. #6
    bullpop's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Gender
    male
    Location
    Sweden
    Posts
    3,695
    Reputation
    287
    Thanks
    2,168
    My Mood
    Psychedelic
    Quote Originally Posted by BGS. flameboy View Post
    Yes I am using wireless internet connection.
    Then it might be that your Wifi/wireless internetconnection can't reach upstairs. You need to move your router/switch to get better
    connection.
    MPGH Member Since 10/17/2010
    Battlefield Minion Since 01/22/2014 till - 08/27/2014
    APB Minion since 11/12/2011 till 4/16/2012

  7. #7
    BGS. flameboy's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Gender
    male
    Location
    Netherlands
    Posts
    1,060
    Reputation
    32
    Thanks
    50
    My Mood
    Fine
    Quote Originally Posted by bullpop View Post
    Then it might be that your Wifi/wireless internetconnection can't reach upstairs. You need to move your router/switch to get better
    connection.
    How, if my phone and my laptop are working on the same router, but they have the connection, and that works great.
    Feel free to pm me: Click Here
    Or add me on MSN: tim-sterrenburg@hotmail.com
    Skype: strongvim


     

     
    succesfull:
    *]Nuage, smooth trade, helped me because was my first buy 1+ Vouch!



  8. #8
    bullpop's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Gender
    male
    Location
    Sweden
    Posts
    3,695
    Reputation
    287
    Thanks
    2,168
    My Mood
    Psychedelic
    Quote Originally Posted by BGS. flameboy View Post
    How, if my phone and my laptop are working on the same router, but they have the connection, and that works great.
    Hmmm. Then it might be that your wifi connection on that motherboard can't reach that far.
    MPGH Member Since 10/17/2010
    Battlefield Minion Since 01/22/2014 till - 08/27/2014
    APB Minion since 11/12/2011 till 4/16/2012

  9. #9
    BGS. flameboy's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Gender
    male
    Location
    Netherlands
    Posts
    1,060
    Reputation
    32
    Thanks
    50
    My Mood
    Fine
    Quote Originally Posted by bullpop View Post
    Hmmm. Then it might be that your wifi connection on that motherboard can't reach that far.
    So how can I slove this, just to buy a new computer?
    Feel free to pm me: Click Here
    Or add me on MSN: tim-sterrenburg@hotmail.com
    Skype: strongvim


     

     
    succesfull:
    *]Nuage, smooth trade, helped me because was my first buy 1+ Vouch!



  10. #10
    bullpop's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Gender
    male
    Location
    Sweden
    Posts
    3,695
    Reputation
    287
    Thanks
    2,168
    My Mood
    Psychedelic
    Quote Originally Posted by BGS. flameboy View Post
    So how can I slove this, just to buy a new computer?
    Was it a custom built from the beginning or was it already built when you bought it?
    MPGH Member Since 10/17/2010
    Battlefield Minion Since 01/22/2014 till - 08/27/2014
    APB Minion since 11/12/2011 till 4/16/2012

  11. #11
    BGS. flameboy's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Gender
    male
    Location
    Netherlands
    Posts
    1,060
    Reputation
    32
    Thanks
    50
    My Mood
    Fine
    Quote Originally Posted by bullpop View Post
    Was it a custom built from the beginning or was it already built when you bought it?
    It was already build sadly.
    Feel free to pm me: Click Here
    Or add me on MSN: tim-sterrenburg@hotmail.com
    Skype: strongvim


     

     
    succesfull:
    *]Nuage, smooth trade, helped me because was my first buy 1+ Vouch!



  12. #12
    bullpop's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Gender
    male
    Location
    Sweden
    Posts
    3,695
    Reputation
    287
    Thanks
    2,168
    My Mood
    Psychedelic
    Quote Originally Posted by BGS. flameboy View Post
    It was already build sadly.
    Then sadly you have to buy a new one or build a custom one.
    Have you tried the drivers?
    MPGH Member Since 10/17/2010
    Battlefield Minion Since 01/22/2014 till - 08/27/2014
    APB Minion since 11/12/2011 till 4/16/2012

  13. #13
    Sunstreaker's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Gender
    male
    Location
    DEUTSCHLAND
    Posts
    649
    Reputation
    446
    Thanks
    61
    My Mood
    Psychedelic
    Or you just get yourself a LAN cable.

  14. #14
    Chuck_Noris's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Gender
    male
    Posts
    158
    Reputation
    10
    Thanks
    23
    My Mood
    Inspired
    Or get a stronger wireless adapter there are lots out there instead of buying a new pc either buy a Ethernet cable or Stronger Wifi adapter (Not Motherboard ) just the adapter.

  15. #15
    BGS. flameboy's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Gender
    male
    Location
    Netherlands
    Posts
    1,060
    Reputation
    32
    Thanks
    50
    My Mood
    Fine
    Quote Originally Posted by Chuck_Noris View Post
    Or get a stronger wireless adapter there are lots out there instead of buying a new pc either buy a Ethernet cable or Stronger Wifi adapter (Not Motherboard ) just the adapter.
    Which should I buy.
    And do you mean a wireless adapter like a flashdrive?
    Feel free to pm me: Click Here
    Or add me on MSN: tim-sterrenburg@hotmail.com
    Skype: strongvim


     

     
    succesfull:
    *]Nuage, smooth trade, helped me because was my first buy 1+ Vouch!



Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. [Help Request] Combat arms Vid help
    By djw111 in forum Combat Arms Help
    Replies: 4
    Last Post: 12-24-2011, 06:06 PM
  2. [Help Request] AFK Bot [help]
    By fet in forum Combat Arms Help
    Replies: 7
    Last Post: 04-28-2011, 04:17 AM
  3. [Help Request] Injector Admin help
    By asdfgas in forum Combat Arms Help
    Replies: 4
    Last Post: 04-27-2011, 07:12 PM
  4. [Help Request] Ajuda / Help
    By - Battery' in forum Combat Arms BR Coding Help
    Replies: 3
    Last Post: 04-22-2011, 08:15 PM
  5. [Help Request] Help my!
    By Windowns7 in forum Combat Arms BR Coding Help
    Replies: 2
    Last Post: 04-18-2011, 02:41 PM