Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 23 of 23
  1. #16
    Aborted's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Gender
    male
    Location
    Shitpost Defense
    Posts
    17,619
    Reputation
    3137
    Thanks
    6,446
    My Mood
    Twisted
    Quote Originally Posted by MOST PLAYED View Post
    Plz help me ;-;
    Ok, the Celeron D 326 is an LGA 775 socket, just like the other one, which is REALLY dated. I'd suggest going for a Celeron G1610 CPU and a compatible LGA 1155 motherboard. Your current CPU isn't really going to be compatible with anything, so it's almost impossible to pick up a board for it.
    I am the seer in the dark,
    the vagabond of yore,
    valediction.
    I am the sum of all your parts,
    and proprietor of all.
    A miasma,
    the conclusion,
    blackmonger of Inlé,
    valediction.
    Synapses fray,
    my form now vivid,
    as torpor sets and blood grows tepid.
    With every ounce of flesh now offered,
    I hold your corpse within my coffers.
    Knitted cells now split asunder,
    stand alongside me brother.
    Take your place amongst my Owsla,
    we march at dawn now and forever.


  2. #17
    MOST PLAYED's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Gender
    male
    Posts
    326
    Reputation
    25
    Thanks
    54
    Quote Originally Posted by Aborted View Post

    Ok, the Celeron D 326 is an LGA 775 socket, just like the other one, which is REALLY dated. I'd suggest going for a Celeron G1610 CPU and a compatible LGA 1155 motherboard. Your current CPU isn't really going to be compatible with anything, so it's almost impossible to pick up a board for it.
    So what I need in total is a new CPU and prossesor and new power supply and cooling and a new case and then it will work
    Last edited by MOST PLAYED; 12-16-2013 at 04:46 PM.

  3. #18
    Aborted's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Gender
    male
    Location
    Shitpost Defense
    Posts
    17,619
    Reputation
    3137
    Thanks
    6,446
    My Mood
    Twisted
    Quote Originally Posted by MOST PLAYED View Post
    So what I need in total is a new CPU and prossesor and new power supply and cooling and a new case and then it will work
    ​What's your total budget? :/
    I am the seer in the dark,
    the vagabond of yore,
    valediction.
    I am the sum of all your parts,
    and proprietor of all.
    A miasma,
    the conclusion,
    blackmonger of Inlé,
    valediction.
    Synapses fray,
    my form now vivid,
    as torpor sets and blood grows tepid.
    With every ounce of flesh now offered,
    I hold your corpse within my coffers.
    Knitted cells now split asunder,
    stand alongside me brother.
    Take your place amongst my Owsla,
    we march at dawn now and forever.


  4. #19
    MOST PLAYED's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Gender
    male
    Posts
    326
    Reputation
    25
    Thanks
    54
    Now I only have around 50$ max from parents but for birthday in around 3 months I can get something for around 100

  5. #20
    MOST PLAYED's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Gender
    male
    Posts
    326
    Reputation
    25
    Thanks
    54
    Quote Originally Posted by Aborted View Post

    ​What's your total budget? :/
    is it worth the price?
    if i can get a cheaper one i will take it no doubt

  6. #21
    MOST PLAYED's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Gender
    male
    Posts
    326
    Reputation
    25
    Thanks
    54
    Quote Originally Posted by Aborted View Post

    ​What's your total budget? :/
    hi aborted
    thanks to a bit of research on my part i found out about this eBay - Page Not Found. ca/itm/AMD-Athlon-II-X2-240-EnergyEfficient-2-8G-Dual-Core-ADX240OCK23GQ-CPU-Processor-/171173151863?pt=CPUs&hash=item27dab70477&_uhb=1#pa yCntId

    very afordable for me but i have one question will the power supply matter? because all im adding is motherboard which is pretty small and a new processer will it still work? also how the heck do i replace that huge ass motheboard cuz atm im thinking of first removing all the shit from inside then add everything in <3 much love

  7. #22
    Aborted's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Gender
    male
    Location
    Shitpost Defense
    Posts
    17,619
    Reputation
    3137
    Thanks
    6,446
    My Mood
    Twisted
    Quote Originally Posted by MOST PLAYED View Post
    hi aborted
    thanks to a bit of research on my part i found out about this eBay - Page Not Found. ca/itm/AMD-Athlon-II-X2-240-EnergyEfficient-2-8G-Dual-Core-ADX240OCK23GQ-CPU-Processor-/171173151863?pt=CPUs&hash=item27dab70477&_uhb=1#pa yCntId

    very afordable for me but i have one question will the power supply matter? because all im adding is motherboard which is pretty small and a new processer will it still work? also how the heck do i replace that huge ass motheboard cuz atm im thinking of first removing all the shit from inside then add everything in <3 much love
    All depends on what power supply you currently have. Also, make sure you get a Mobo with at least an AM3 socket to support that CPU.
    I am the seer in the dark,
    the vagabond of yore,
    valediction.
    I am the sum of all your parts,
    and proprietor of all.
    A miasma,
    the conclusion,
    blackmonger of Inlé,
    valediction.
    Synapses fray,
    my form now vivid,
    as torpor sets and blood grows tepid.
    With every ounce of flesh now offered,
    I hold your corpse within my coffers.
    Knitted cells now split asunder,
    stand alongside me brother.
    Take your place amongst my Owsla,
    we march at dawn now and forever.


  8. #23
    MOST PLAYED's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Gender
    male
    Posts
    326
    Reputation
    25
    Thanks
    54
    Quote Originally Posted by Aborted View Post
    All depends on what power supply you currently have. Also, make sure you get a Mobo with at least an AM3 socket to support that CPU.
    that cpu is am3 ( i learned quite alot about this shit lol

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. Got new Motherboard!
    By Stevenom in forum General
    Replies: 16
    Last Post: 03-05-2011, 02:58 PM
  2. i r got new sig
    By moosicgawd in forum Showroom
    Replies: 9
    Last Post: 10-29-2008, 07:57 PM
  3. got new values and CT!!!!
    By SHadyDAGGER in forum WolfTeam Hacks
    Replies: 13
    Last Post: 01-19-2008, 11:14 PM
  4. We got new..SCAMMER! "traderman"
    By Jaq3000 in forum Trade Accounts/Keys/Items
    Replies: 0
    Last Post: 11-27-2007, 06:10 AM
  5. gots new sig
    By Gourav2122 in forum Art & Graphic Design
    Replies: 6
    Last Post: 08-12-2007, 04:58 AM