Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 23
  1. #1
    MOST PLAYED's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Gender
    male
    Posts
    326
    Reputation
    25
    Thanks
    54

    Got new motherboard

    I help

    I want to know if a GIGABYTE GA-78LMT-S2 AM3+ AMD 760G Micro ATX AMD Motherboard (if you google it it will be the newegg link)
    Will fit into a optiplex gx520 without having done anything to it


    I really want to change my mobo but am very new to these kinds of stuff
    So if you could help that would help me alot

  2. #2
    Aborted's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Gender
    male
    Location
    Shitpost Defense
    Posts
    17,471
    Reputation
    3076
    Thanks
    6,395
    My Mood
    Twisted
    ​Absolutely impossible to determine as the GX520 came in 3 seperate size variants. What model do you have?
    When the earth is changed into a humid dungeon,
    In which Hope like a bat
    Goes beating the walls with her timid wings
    And knocking her head against the rotten ceiling;
    When the rain stretching out its endless train
    Imitates the bars of a vast prison
    And a silent horde of loathsome spiders
    Comes to spin their webs in the depths of our brains,
    All at once the bells leap with rage
    And hurl a frightful roar at heaven,
    Even as wandering spirits with no country
    Burst into a stubborn, whimpering cry.
    — And without drums or music, long hearses
    Pass by slowly in my soul; Hope, vanquished,
    Weeps, and atrocious, despotic Anguish
    On my bowed skull plants her black flag.

  3. #3
    MOST PLAYED's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Gender
    male
    Posts
    326
    Reputation
    25
    Thanks
    54
    Thank you for replying
    I have no clue what the model number is but I have this one:
    It's the biggest model out there
    Also I dont know why it wouldn't fit into the box because it is the miniatx if I am correct but read somewhere that dell uses something else for their mobos so if that's correct please explain
    Attached Images Attached Images

  4. #4
    MOST PLAYED's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Gender
    male
    Posts
    326
    Reputation
    25
    Thanks
    54
    Quote Originally Posted by Aborted View Post
    ​Absolutely impossible to determine as the GX520 came in 3 seperate size variants. What model do you have?
    can you please recheck

  5. #5
    Aborted's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Gender
    male
    Location
    Shitpost Defense
    Posts
    17,471
    Reputation
    3076
    Thanks
    6,395
    My Mood
    Twisted
    Quote Originally Posted by MOST PLAYED View Post
    Thank you for replying
    I have no clue what the model number is but I have this one:
    It's the biggest model out there
    Also I dont know why it wouldn't fit into the box because it is the miniatx if I am correct but read somewhere that dell uses something else for their mobos so if that's correct please explain
    ​If it's the largest size, then it will most likely be a Full or Mid Tower, both of which will support up to EATX. A Micro ATX would have no problem fitting in your case. If I may ask, why are you replacing the mobo, and why such a small one?
    Last edited by Aborted; 12-15-2013 at 06:45 PM.
    When the earth is changed into a humid dungeon,
    In which Hope like a bat
    Goes beating the walls with her timid wings
    And knocking her head against the rotten ceiling;
    When the rain stretching out its endless train
    Imitates the bars of a vast prison
    And a silent horde of loathsome spiders
    Comes to spin their webs in the depths of our brains,
    All at once the bells leap with rage
    And hurl a frightful roar at heaven,
    Even as wandering spirits with no country
    Burst into a stubborn, whimpering cry.
    — And without drums or music, long hearses
    Pass by slowly in my soul; Hope, vanquished,
    Weeps, and atrocious, despotic Anguish
    On my bowed skull plants her black flag.

  6. #6
    MOST PLAYED's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Gender
    male
    Posts
    326
    Reputation
    25
    Thanks
    54
    Quote Originally Posted by Aborted View Post

    ​If it's the largest size, then it will most likely be a Full or Mid Tower, both of which will support up to EATX. A Micro ATX would have no problem fitting in your case. If I may ask, why are you replacing the mobo, and why such a small one?
    to be honest i am not very rich nor poor i am still living off my parents money so i had to bribe my dad to even buy me this one and also the intergrated graphics card could run most of the games i wanted to play

    so will it work in my pc and if so how to fit it in?

  7. #7
    Aborted's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Gender
    male
    Location
    Shitpost Defense
    Posts
    17,471
    Reputation
    3076
    Thanks
    6,395
    My Mood
    Twisted
    Quote Originally Posted by MOST PLAYED View Post
    to be honest i am not very rich nor poor i am still living off my parents money so i had to bribe my dad to even buy me this one and also the intergrated graphics card could run most of the games i wanted to play

    so will it work in my pc and if so how to fit it in?
    ​It should work fine in your case, but what processor do you currently, as it has to be the correct socket.
    When the earth is changed into a humid dungeon,
    In which Hope like a bat
    Goes beating the walls with her timid wings
    And knocking her head against the rotten ceiling;
    When the rain stretching out its endless train
    Imitates the bars of a vast prison
    And a silent horde of loathsome spiders
    Comes to spin their webs in the depths of our brains,
    All at once the bells leap with rage
    And hurl a frightful roar at heaven,
    Even as wandering spirits with no country
    Burst into a stubborn, whimpering cry.
    — And without drums or music, long hearses
    Pass by slowly in my soul; Hope, vanquished,
    Weeps, and atrocious, despotic Anguish
    On my bowed skull plants her black flag.

  8. #8
    MOST PLAYED's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Gender
    male
    Posts
    326
    Reputation
    25
    Thanks
    54
    Quote Originally Posted by Aborted View Post

    ​It should work fine in your case, but what processor do you currently, as it has to be the correct socket.
    On the case it says intel inside pentiinum 4

  9. #9
    MOST PLAYED's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Gender
    male
    Posts
    326
    Reputation
    25
    Thanks
    54
    That it. ?

  10. #10
    Aborted's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Gender
    male
    Location
    Shitpost Defense
    Posts
    17,471
    Reputation
    3076
    Thanks
    6,395
    My Mood
    Twisted
    Quote Originally Posted by MOST PLAYED View Post
    On the case it says intel inside pentiinum 4
    ​You're going to need to find the exact model to find out what CPU Socket type it uses, which I can find out for you if you have the model. For one thing though, that Mobo won't work with any Intel processor.
    When the earth is changed into a humid dungeon,
    In which Hope like a bat
    Goes beating the walls with her timid wings
    And knocking her head against the rotten ceiling;
    When the rain stretching out its endless train
    Imitates the bars of a vast prison
    And a silent horde of loathsome spiders
    Comes to spin their webs in the depths of our brains,
    All at once the bells leap with rage
    And hurl a frightful roar at heaven,
    Even as wandering spirits with no country
    Burst into a stubborn, whimpering cry.
    — And without drums or music, long hearses
    Pass by slowly in my soul; Hope, vanquished,
    Weeps, and atrocious, despotic Anguish
    On my bowed skull plants her black flag.

  11. #11
    MOST PLAYED's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Gender
    male
    Posts
    326
    Reputation
    25
    Thanks
    54
    Quote Originally Posted by Aborted View Post

    ​You're going to need to find the exact model to find out what CPU Socket type it uses, which I can find out for you if you have the model. For one thing though, that Mobo won't work with any Intel processor.
    I am at work ATM but I did not change anything from the system itself so If you could find the CPU socket and stuff bout the PC it would be appreciated

  12. #12
    MOST PLAYED's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Gender
    male
    Posts
    326
    Reputation
    25
    Thanks
    54
    Quote Originally Posted by Aborted View Post

    ​You're going to need to find the exact model to find out what CPU Socket type it uses, which I can find out for you if you have the model. For one thing though, that Mobo won't work with any Intel processor.
    I found it Intel Celeron D 326 / 2.53 GHz

  13. #13
    Aborted's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Gender
    male
    Location
    Shitpost Defense
    Posts
    17,471
    Reputation
    3076
    Thanks
    6,395
    My Mood
    Twisted
    Quote Originally Posted by MOST PLAYED View Post
    I am at work ATM but I did not change anything from the system itself so If you could find the CPU socket and stuff bout the PC it would be appreciated
    From what I've found, its most likely a Pentium 4 650, which uses an LGA 775 socket. I'd suggest researching LGA 775 boards to find the best one for you.
    When the earth is changed into a humid dungeon,
    In which Hope like a bat
    Goes beating the walls with her timid wings
    And knocking her head against the rotten ceiling;
    When the rain stretching out its endless train
    Imitates the bars of a vast prison
    And a silent horde of loathsome spiders
    Comes to spin their webs in the depths of our brains,
    All at once the bells leap with rage
    And hurl a frightful roar at heaven,
    Even as wandering spirits with no country
    Burst into a stubborn, whimpering cry.
    — And without drums or music, long hearses
    Pass by slowly in my soul; Hope, vanquished,
    Weeps, and atrocious, despotic Anguish
    On my bowed skull plants her black flag.

  14. #14
    MOST PLAYED's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Gender
    male
    Posts
    326
    Reputation
    25
    Thanks
    54
    Quote Originally Posted by Aborted View Post

    From what I've found, its most likely a Pentium 4 650, which uses an LGA 775 socket. I'd suggest researching LGA 775 boards to find the best one for you.
    I think it is Intel Calderon d 326

  15. #15
    MOST PLAYED's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Gender
    male
    Posts
    326
    Reputation
    25
    Thanks
    54
    Quote Originally Posted by Aborted View Post

    From what I've found, its most likely a Pentium 4 650, which uses an LGA 775 socket. I'd suggest researching LGA 775 boards to find the best one for you.
    Plz help me ;-;

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. Got new Motherboard!
    By Stevenom in forum General
    Replies: 16
    Last Post: 03-05-2011, 03:58 PM
  2. i r got new sig
    By moosicgawd in forum Showroom
    Replies: 9
    Last Post: 10-29-2008, 08:57 PM
  3. got new values and CT!!!!
    By SHadyDAGGER in forum WolfTeam Hacks
    Replies: 13
    Last Post: 01-20-2008, 12:14 AM
  4. We got new..SCAMMER! "traderman"
    By Jaq3000 in forum Trade Accounts/Keys/Items
    Replies: 0
    Last Post: 11-27-2007, 07:10 AM
  5. gots new sig
    By Gourav2122 in forum Art & Graphic Design
    Replies: 6
    Last Post: 08-12-2007, 05:58 AM