Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    WhiteDagger's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Location
    Ohio,
    Posts
    955
    Reputation
    16
    Thanks
    35
    My Mood
    Amused

    Can i run Games on my server?

    I have a DL360 G5 Server pretty sure its a Intel Xeon X5460 it has Server 2008 on it but i might be able to install windows 7 if the Xeon can even support the OS. but say it does, could i run Bf4 if i was to get a good video card in it? and would the PCI-E 8x slots effect this at all?

    this was the info i found. i plan on starting this tomorrow but just wondering if anyone has tried anything like this?

    http://h20566.www2.hp.com/portal/sit...tte.cachetoken

  2. #2
    RefsPlease's Avatar
    Join Date
    Feb 2014
    Gender
    male
    Posts
    27
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Server architecture isn't really designed for gaming. That being said, however, it is entirely possible. If you put a videocard in there, it'll work fine. It won't be the same experience you'd have on a consumer desktop, but it'd be an experience nonetheless.

  3. #3
    maddoggy00's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Gender
    male
    Location
    Philly
    Posts
    3,414
    Reputation
    637
    Thanks
    5,314
    Even with a $150-200 graphics card, you likely will be pushing your limits running BF4 on medium settings at 1920x1080 resolution. With a GTX 770, you still probably won't get close to Ultra due to your CPU chip. If that's all you have to work with though, it will certainly be cheaper than buying a whole rig bottom up. But don't expect above medium graphics, especially if you have a higher res than 1920x1080. I don't think the game will run at all unless you have at least a half-decent graphics card (at least 560 Ti or 6970 or better).
    http://www.videocardbenchmark.net/high_end_gpus.html

    As of 9/17, I will be away for a few days due to medical reasons. Should be back up soon. Please refer to a GM or other mods in whatever particular section you need help with.



    Quote Originally Posted by Nico View Post
    I'm playing legit with my hacks
    MSN/Email/Skype: maddoggy00@aol.com
    If you add me on skype without an explicit message stating who you are on MPGH, you will be denied and blocked.

    Feel free to donate if I helped you earn some $$

    Tutorials for consoles and hacks

    Woo.exe Oath Mode with Next Map option, Follow-Bot, Master map (runs any S1 map), Two Moons, Mining. Requires a .dll with hacks for full functionality.

  4. #4
    WhiteDagger's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Location
    Ohio,
    Posts
    955
    Reputation
    16
    Thanks
    35
    My Mood
    Amused
    Quote Originally Posted by maddoggy00 View Post
    Even with a $150-200 graphics card, you likely will be pushing your limits running BF4 on medium settings at 1920x1080 resolution. With a GTX 770, you still probably won't get close to Ultra due to your CPU chip. If that's all you have to work with though, it will certainly be cheaper than buying a whole rig bottom up. But don't expect above medium graphics, especially if you have a higher res than 1920x1080. I don't think the game will run at all unless you have at least a half-decent graphics card (at least 560 Ti or 6970 or better).
    http://www.videocardbenchmark.net/high_end_gpus.html
    with that said, running lowest settings, 1920x1080 wouldn't be that bad, this is mainly just a spare PC ill have laying around for friends who come over and dont wanna bring a rig or laptop to use. its a quad core with 3.5ghz but yes the architecture was the only problem or worry i say tbh, idk if the server even supports windows 7, so ill have to see how that works out for me. but i think throw a good video card in, i could see low settings. tho the PCI-E bus is x8 and arent normal PCI-E slots x16? would this effect it alot?

  5. #5
    WhiteDagger's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Location
    Ohio,
    Posts
    955
    Reputation
    16
    Thanks
    35
    My Mood
    Amused
    Bump still looking for more info, if i throw a $200 video card in this PC, you think it would work fine?

  6. #6
    Jew's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Gender
    male
    Location
    <dd style="overflow: hidden;">here</dd>
    Posts
    3,866
    Reputation
    289
    Thanks
    2,140
    My Mood
    Amazed
    Quote Originally Posted by WhiteDagger View Post
    Bump still looking for more info, if i throw a $200 video card in this PC, you think it would work fine?
    id get something cheaper,maybe a 7850...it shouldnt be bottlenecked

  7. #7
    WhiteDagger's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Location
    Ohio,
    Posts
    955
    Reputation
    16
    Thanks
    35
    My Mood
    Amused
    i really want a geforce card not AMD XD

Similar Threads

  1. Can I run games?
    By Poxer in forum CrossFire Discussions
    Replies: 8
    Last Post: 07-04-2013, 10:30 AM
  2. What games can I run with
    By Joshcarr2006 in forum General
    Replies: 8
    Last Post: 05-06-2013, 10:25 PM
  3. What games can I run with
    By Joshcarr2006 in forum General
    Replies: 12
    Last Post: 10-21-2011, 09:06 PM
  4. [Help] Can't Run the Server .exe
    By Ceiling Cat in forum Battlefield 3 (BF3) Hacks & Cheats
    Replies: 0
    Last Post: 10-01-2011, 10:08 PM
  5. [Discussion] How can i run a public server ?(steam)
    By yairbt in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Discussions
    Replies: 3
    Last Post: 04-29-2011, 05:34 AM