Thread: Question

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    General_Gagarin's Avatar
    Join Date
    May 2014
    Gender
    male
    Posts
    322
    Reputation
    10
    Thanks
    11

    Question

    Hi all!
    Have an question, is this an good PC, going to get it in 1-2 month

    Asus M5A97 R2.0 ATX AM3+ Motherboard

    AMD FX-6300 3.5GHz 6-Core Processor with an CPU cooler(Thermaltake CLP0607 99.1 CFM CPU Cooler)

    Kingston HyperX 4GB (1 x 4GB) DDR3-1866 Memory

    Hitachi Travelstar 5K500.B 500GB 2.5" 5400RPM Internal Hard Drive

    Gigabyte Radeon HD 7850 1GB 256-bit Video Card

    Cooler Master eXtreme Power Plus 500W ATX Power Supply


    Cooler Master CM 690 II (Black) ATX Mid Tower Case

    Will these be good to run BF4 MP on medium-high, Arma II/Arma III?

  2. #2
    Doc's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    female
    Location
    In your meatus
    Posts
    23,560
    Reputation
    2912
    Thanks
    5,335
    My Mood
    Twisted
    Bump that 4GB memory up to 8GB for some future proofing and swap the 7850 for a 270 if you can. Otherwise that is a pretty decent entry level gaming rig.

  3. #3
    Scotia's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Gender
    male
    Location
    boards.4chan.org/cm/
    Posts
    6,619
    Reputation
    1166
    Thanks
    1,720
    My Mood
    Relaxed
    ARMA II runs like shit no matter what system you have and ARMA III is intensive so don't be expecting to run it on anything but low. As for BF4, you could MAYBE get away with medium if you bump that 7850 up to 270 as Doc suggested and make sure to get another stick of RAM, once again, as Doc suggested. If you're wanting to run games at a higher setting then I suggest that you get a 280x and leave it at that. Overall it's a nice little system that should last you for a year or so with current gen games.

  4. #4
    General_Gagarin's Avatar
    Join Date
    May 2014
    Gender
    male
    Posts
    322
    Reputation
    10
    Thanks
    11
    Dont have money for more RAM for now, so gonna stick it to this, but on next year, gonna get 2x8gb RAM memory and maybe get 2x270 or one 280, gonna see, thank u guys!

  5. #5
    MrKennyPowers's Avatar
    Join Date
    Sep 2013
    Gender
    male
    Posts
    189
    Reputation
    16
    Thanks
    25
    Even 6 gb of ram would be enough but you might run into trouble with some newer games with only 4 gb. Also arma 2 and arma 3 are cpu intensive games so i think you should be able to run one if not both on high with that cpu.

Similar Threads

  1. WPE Pro Question...
    By OutZida in forum General Game Hacking
    Replies: 4
    Last Post: 08-08-2011, 02:02 AM
  2. Hacking world of warcraft? & a noob question
    By arsholio in forum General Game Hacking
    Replies: 9
    Last Post: 04-08-2006, 02:55 PM
  3. Photoshop Question
    By arunforce in forum Art & Graphic Design
    Replies: 6
    Last Post: 01-15-2006, 12:38 PM
  4. Quick Question..Please Answer
    By ypg_gamer in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 4
    Last Post: 01-04-2006, 11:32 AM
  5. question
    By wardo1926 in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 0
    Last Post: 12-30-2005, 08:36 PM