Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 25 of 25
  1. #16
    Hunter's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Gender
    male
    Posts
    16,200
    Reputation
    3406
    Thanks
    5,385
    My Mood
    Happy
    Quote Originally Posted by Doc View Post


    He stated it's an i7 CPU, there are no motherboards for that which support DDR2. So It's pretty safe to say it's DDR3.
    My bad, i didn't saw the CPU part
    If you need help with anything, feel free to PM/VM me about it.



     
    hunterr.94

    Please make sure to always ask me for a confirmation PM/VM before proceeding with any deal that supposedly involves me.

     

    MPGH History:
    Premium Seller - 11/17/16
    News Force - Global News - 11/16/16
    Global Moderator - 10/02/16
    Call of Duty Minion - 07/17/16
    Moderator - 06/21/16
    News Force Editor - 06/16/16 - 07/17/16
    News Force Interviewer - 04/11/16 - 07/17/16
    BattleOn Minion - 03/05/16
    News Force - Section of the Week - 01/31/16 - 02/02/16
    League of Legends Minion - 12/11/15
    News Force Editor - 11/27/15 - 02/02/16
    Steam Minion - 11/24/15
    News Force - User News - 11/22/15 - 02/02/16
    Pharaoh - 11/07/15 - 12/13/15
    Alliance of Valiant Arms (AVA) Minion - 10/21/15
    Event Management Publicist - 09/14/15
    News Force Interviewer - 08/02/15 - 02/02/16
    Donator - 08/01/14
    Member - 12/03/13

  2. #17
    Doc's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    female
    Location
    In your meatus
    Posts
    23,560
    Reputation
    2912
    Thanks
    5,336
    My Mood
    Twisted
    Quote Originally Posted by WalkerGr View Post
    thank you but what i want to ask you is that will i have any problems installing the graphics card (buying a power supply is fine) since i will switch to evga from ATI? i mean if it needs any special cable etc..or it is just plug and start?
    and since you mentioned Rams..
    Corsair Vengeance 8GB (1x8GB) DDR3 1600 MHz (PC3 12800) Desktop Memory (CMZ8GX3M1A1600C10)
    or
    Kingston HyperX Blu 8GB (1x8 GB Module) 1600MHz 240-pin DDR3 Non-ECC CL10 Desktop Memory KHX1600C10D3B1/8G
    You shouldn't run into any problems. The new PSU will have the power cables to power it (from memory it should be two 6 pin power cables). Also for the RAM, either one should suffice. They both have the same speed and latency so there shouldn't be any difference in performance. Which ever you like most.

  3. The Following 2 Users Say Thank You to Doc For This Useful Post:

    AnusForce (07-16-2014),[MPGH]Hunter (07-16-2014)

  4. #18
    Hunter's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Gender
    male
    Posts
    16,200
    Reputation
    3406
    Thanks
    5,385
    My Mood
    Happy
    Quote Originally Posted by Doc View Post


    You shouldn't run into any problems. The new PSU will have the power cables to power it (from memory it should be two 6 pin power cables). Also for the RAM, either one should suffice. They both have the same speed and latency so there shouldn't be any difference in performance. Which ever you like most.
    You seem to know somethings about computers Nice!
    If you need help with anything, feel free to PM/VM me about it.



     
    hunterr.94

    Please make sure to always ask me for a confirmation PM/VM before proceeding with any deal that supposedly involves me.

     

    MPGH History:
    Premium Seller - 11/17/16
    News Force - Global News - 11/16/16
    Global Moderator - 10/02/16
    Call of Duty Minion - 07/17/16
    Moderator - 06/21/16
    News Force Editor - 06/16/16 - 07/17/16
    News Force Interviewer - 04/11/16 - 07/17/16
    BattleOn Minion - 03/05/16
    News Force - Section of the Week - 01/31/16 - 02/02/16
    League of Legends Minion - 12/11/15
    News Force Editor - 11/27/15 - 02/02/16
    Steam Minion - 11/24/15
    News Force - User News - 11/22/15 - 02/02/16
    Pharaoh - 11/07/15 - 12/13/15
    Alliance of Valiant Arms (AVA) Minion - 10/21/15
    Event Management Publicist - 09/14/15
    News Force Interviewer - 08/02/15 - 02/02/16
    Donator - 08/01/14
    Member - 12/03/13

  5. #19
    Threadstarter
    Eat Sleep Workout Repeat!
    MPGH Member
    AnusForce's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    male
    Location
    Anusland
    Posts
    1,186
    Reputation
    62
    Thanks
    169
    My Mood
    Buzzed
    Quote Originally Posted by Doc View Post


    You shouldn't run into any problems. The new PSU will have the power cables to power it (from memory it should be two 6 pin power cables). Also for the RAM, either one should suffice. They both have the same speed and latency so there shouldn't be any difference in performance. Which ever you like most.
    umm it has 1 6 pin and 1 8 pin





     

  6. #20
    uhZylon's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Gender
    male
    Location
    192.168.1.1
    Posts
    809
    Reputation
    39
    Thanks
    364
    My Mood
    Amused
    Quote Originally Posted by WalkerGr View Post
    umm it has 1 6 pin and 1 8 pin
    The 8 pin should have 2 pins that can be detached. ?

  7. #21
    Threadstarter
    Eat Sleep Workout Repeat!
    MPGH Member
    AnusForce's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    male
    Location
    Anusland
    Posts
    1,186
    Reputation
    62
    Thanks
    169
    My Mood
    Buzzed
    Quote Originally Posted by uhZylon View Post
    The 8 pin should have 2 pins that can be detached. ?
    im not sure.. i guess so.





     

  8. #22
    Threadstarter
    Eat Sleep Workout Repeat!
    MPGH Member
    AnusForce's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    male
    Location
    Anusland
    Posts
    1,186
    Reputation
    62
    Thanks
    169
    My Mood
    Buzzed
    Quote Originally Posted by uhZylon View Post
    The 8 pin should have 2 pins that can be detached. ?
    im not sure.. i guess so.





     

  9. #23
    blazeyy's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Gender
    male
    Posts
    137
    Reputation
    10
    Thanks
    9
    Quote Originally Posted by WalkerGr View Post
    i need a new graphics card as the one i got (Ati Radeon HD 5770) can't even run watch dogs on low.
    i was thinking of this: Amazon.com: EVGA GeForce GTX760 SuperClocked w/EVGA ACX Cooler 2GB GDDR5 256bit, Dual-Link DVI-I, DVI-D, HDMI,DP, SLI Ready Graphics Card (02G-P4-2765-KR) Graphics Cards 02G-P4-2765-KR: Computers & Accessories

    or any other that you think is better. my budget is around 350.
    Ive got a 7300GS Rofl.

    And them cards you posted i don't really like bro, i recommend this: Amazon.com: XFX RADEON Double D R9 280X 1000MHz BOOST Ready 3GB DDR5 2XmDP HDMI 2XDVI Graphics Cards R9-280X-TDFD: Computers & Accessories it shits on the GTX 770 nevermind the 760 :P and its much cheaper, that would be my reccomendation in your price range, not overpriced just right, for comparison the 770 cost like $330 or some shit, that cards 270 bro! 270! and its a beast!

  10. #24
    Threadstarter
    Eat Sleep Workout Repeat!
    MPGH Member
    AnusForce's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    male
    Location
    Anusland
    Posts
    1,186
    Reputation
    62
    Thanks
    169
    My Mood
    Buzzed
    Quote Originally Posted by blazeyy View Post
    And them cards you posted i don't really like bro, i recommend this: Amazon.com: XFX RADEON Double D R9 280X 1000MHz BOOST Ready 3GB DDR5 2XmDP HDMI 2XDVI Graphics Cards R9-280X-TDFD: Computers & Accessories it shits on the GTX 770 nevermind the 760 :P and its much cheaper, that would be my reccomendation in your price range, not overpriced just right, for comparison the 770 cost like $330 or some shit, that cards 270 bro! 270! and its a beast!
    http://gpuboss.com/gpus/Radeon-R9-28...eForce-GTX-760 just a little bit.. thanks for the advice.
    Last edited by AnusForce; 07-18-2014 at 03:13 AM.





     

  11. #25
    Threadstarter
    Eat Sleep Workout Repeat!
    MPGH Member
    AnusForce's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    male
    Location
    Anusland
    Posts
    1,186
    Reputation
    62
    Thanks
    169
    My Mood
    Buzzed
    @Doc @Player_Gammer i just found out that my motherboard doesn't have HDMI it supports 1 PCI Express x16. will this be a problem? EVGA GeForce GTX760 SuperClocked w/EVGA ACX Cooler 2GB GDDR5 256bit, Dual-Link DVI-I, DVI-D, HDMI,DP, SLI Ready Graphics Card (02G-P4-2765-KR) Graphics Cards 02G-P4-2765-KR is what i will buy.
    Last edited by AnusForce; 07-22-2014 at 07:38 AM.





     

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. Should i buy a new graphic card ?
    By eeeddr in forum Hardware & Software Support
    Replies: 4
    Last Post: 10-30-2012, 07:45 PM
  2. New Graphics Card
    By Solo in forum General
    Replies: 10
    Last Post: 07-18-2011, 09:25 PM
  3. NEW Graphic card
    By -PoisonedG- in forum General
    Replies: 15
    Last Post: 02-25-2011, 08:48 PM
  4. getting a new graphics card
    By megaflcl in forum General
    Replies: 12
    Last Post: 01-20-2009, 05:47 PM
  5. My new graphics card
    By Hispiforce in forum General
    Replies: 16
    Last Post: 12-29-2008, 03:56 PM