Thread: New PC

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 17
  1. #1
    Do Not Trade-Blacklisted
    8 Mo. (3/03/15-11/03/15)
    MPGH Member
    GTX970's Avatar
    Join Date
    Nov 2014
    Gender
    male
    Location
    Ma PC
    Posts
    164
    Reputation
    10
    Thanks
    8
    My Mood
    Cold

    New PC

    Sup Guys i have just got my new PC and i wonder how much would it last untill i upgrade it

    CPU: Intel Core i5-4440
    GPU: ZOTAC GTX 970
    Ram: 16GB (2x8GB) KingStone DDR3
    H.D: 2TB (1x2) W.D Blue 64MB
    OS: Windows 8.1
    MotherBoard: GIGABYTE INTEL B86-HD3
    PowerSupply: Cooler Master 700W Bronze
    Case: Cooler Master N690III

  2. #2
    garretco123's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    male
    Location
    Queensland
    Posts
    94
    Reputation
    10
    Thanks
    9
    My Mood
    Happy
    With those specs your pc should last for around 4 years being able to all the new games that come out on high settings.

  3. The Following User Says Thank You to garretco123 For This Useful Post:

    GTX970 (12-09-2014)

  4. #3
    Minnesota Dabs's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Gender
    male
    Location
    VOTE TRUMP
    Posts
    4,209
    Reputation
    615
    Thanks
    1,067
    My Mood
    Relaxed
    Quote Originally Posted by garretco123 View Post
    With those specs your pc should last for around 4 years being able to all the new games that come out on high settings.
    Um, no.

    OP: You're good for the next year or two. Then you're going to need a small upgrade or two.
    Successful Trades: 52

    Scammed Trades: 6

    Vouch Profile!



    Consider donating to my PayPal!

  5. The Following User Says Thank You to Minnesota Dabs For This Useful Post:

    GTX970 (12-09-2014)

  6. #4
    garretco123's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    male
    Location
    Queensland
    Posts
    94
    Reputation
    10
    Thanks
    9
    My Mood
    Happy
    Oh my bad I thought it was I7, Yeah 1 or 2 Years then just small upgrades that are not too costly

  7. #5
    garretco123's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    male
    Location
    Queensland
    Posts
    94
    Reputation
    10
    Thanks
    9
    My Mood
    Happy
    Also what is your ram speed?

  8. #6
    Jew's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Gender
    male
    Location
    <dd style="overflow: hidden;">here</dd>
    Posts
    3,866
    Reputation
    289
    Thanks
    2,140
    My Mood
    Amazed
    Quote Originally Posted by GTX970 View Post
    Sup Guys i have just got my new PC and i wonder how much would it last untill i upgrade it

    CPU: Intel Core i5-4440
    GPU: ZOTAC GTX 970
    Ram: 16GB (2x8GB) KingStone DDR3
    H.D: 2TB (1x2) W.D Blue 64MB
    OS: Windows 8.1
    MotherBoard: GIGABYTE INTEL B86-HD3
    PowerSupply: Cooler Master 700W Bronze
    Case: Cooler Master N690III
    4 years, cpu could be better and 16 gigss o ram is useless

  9. The Following User Says Thank You to Jew For This Useful Post:

    GTX970 (12-09-2014)

  10. #7
    garretco123's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    male
    Location
    Queensland
    Posts
    94
    Reputation
    10
    Thanks
    9
    My Mood
    Happy
    No he could dedicate the ram that he is not using to gpu in future if needed

  11. #8
    Threadstarter
    Do Not Trade-Blacklisted
    8 Mo. (3/03/15-11/03/15)
    MPGH Member
    GTX970's Avatar
    Join Date
    Nov 2014
    Gender
    male
    Location
    Ma PC
    Posts
    164
    Reputation
    10
    Thanks
    8
    My Mood
    Cold
    Quote Originally Posted by garretco123 View Post
    Also what is your ram speed?
    idk but i think it runs pretty nice i can run BF4 + 3 VMware

  12. #9
    Threadstarter
    Do Not Trade-Blacklisted
    8 Mo. (3/03/15-11/03/15)
    MPGH Member
    GTX970's Avatar
    Join Date
    Nov 2014
    Gender
    male
    Location
    Ma PC
    Posts
    164
    Reputation
    10
    Thanks
    8
    My Mood
    Cold
    Quote Originally Posted by garretco123 View Post
    Oh my bad I thought it was I7, Yeah 1 or 2 Years then just small upgrades that are not too costly
    i thought so that the CPU will need to be upgraded in 1 year or 1.5

  13. #10
    Threadstarter
    Do Not Trade-Blacklisted
    8 Mo. (3/03/15-11/03/15)
    MPGH Member
    GTX970's Avatar
    Join Date
    Nov 2014
    Gender
    male
    Location
    Ma PC
    Posts
    164
    Reputation
    10
    Thanks
    8
    My Mood
    Cold
    Quote Originally Posted by Ex0rPl4net View Post

    4 years, cpu could be better and 16 gigss o ram is useless
    Ram isn't useless btw soon i will make it 32GB

  14. #11
    Jew's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Gender
    male
    Location
    <dd style="overflow: hidden;">here</dd>
    Posts
    3,866
    Reputation
    289
    Thanks
    2,140
    My Mood
    Amazed
    Quote Originally Posted by GTX970 View Post
    Ram isn't useless btw soon i will make it 32GB
    tell me why. tell me what application that you use needs 16 gigs of ram, or 32?

  15. #12
    garretco123's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    male
    Location
    Queensland
    Posts
    94
    Reputation
    10
    Thanks
    9
    My Mood
    Happy
    Quote Originally Posted by GTX970 View Post
    Ram isn't useless btw soon i will make it 32GB
    Why are you upgrading to 32? I mean 16gb is still plenty for now. Your computer will not be using all 16gb let alone 8gb so there is no use in upgrading at this moment.

  16. #13
    Threadstarter
    Do Not Trade-Blacklisted
    8 Mo. (3/03/15-11/03/15)
    MPGH Member
    GTX970's Avatar
    Join Date
    Nov 2014
    Gender
    male
    Location
    Ma PC
    Posts
    164
    Reputation
    10
    Thanks
    8
    My Mood
    Cold
    Quote Originally Posted by garretco123 View Post
    Why are you upgrading to 32? I mean 16gb is still plenty for now. Your computer will not be using all 16gb let alone 8gb so there is no use in upgrading at this moment.
    Quote Originally Posted by Ex0rPl4net View Post

    tell me why. tell me what application that you use needs 16 gigs of ram, or 32?
    Developing Sro Servers + Doing Farming Service
    ofc beside Gaming

  17. #14
    Jew's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Gender
    male
    Location
    <dd style="overflow: hidden;">here</dd>
    Posts
    3,866
    Reputation
    289
    Thanks
    2,140
    My Mood
    Amazed
    Quote Originally Posted by GTX970 View Post
    Developing Sro Servers + Doing Farming Service
    ofc beside Gaming
    ah, ok i guess

  18. #15
    TehJack's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Gender
    male
    Posts
    79
    Reputation
    10
    Thanks
    7
    My Mood
    Relaxed
    I use 32gb of RAM because I have windowed case and it looks nice with all slots fill XD

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. [News] Welcome to our new AvA minion.
    By Prepix in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Discussions
    Replies: 51
    Last Post: 02-09-2013, 01:34 PM
  2. [News] ~~~~~NEW MAP NEW WEAPON~~~~~~~~
    By devilaim in forum Blackshot Hacks & Cheats
    Replies: 10
    Last Post: 01-29-2013, 08:50 AM
  3. [News] New AQ Game: Oversoul [ALPHA TEST LIVE AS OF 9/13]
    By Phailsauce in forum BattleOn Games Hacks, Cheats & Trainers
    Replies: 4
    Last Post: 11-13-2012, 05:40 AM
  4. [News] New Rule About Hack Packs
    By Lehsyrus in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Hacks & Cheats
    Replies: 16
    Last Post: 10-05-2012, 08:29 AM
  5. [News] Be careful, new version! [1.9.446]
    By urbanlucky in forum Call of Duty Modern Warfare 3 Discussions
    Replies: 24
    Last Post: 09-14-2012, 04:29 AM