Results 1 to 14 of 14
  1. #1
    KarmaKills's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Gender
    male
    Location
    Los Santos
    Posts
    1,498
    Reputation
    156
    Thanks
    226
    My Mood
    Sleepy

    Will my specs run Arma 3?

    600wat PSU
    Intel I7-4770S @ 3.10gz
    8GB RAM
    AMD R7260X Overclocked Edition 2gb

    ?

    is there a site or something i can put these specs in?
    as im not getting the graphics card for a little while just checking

  2. #2
    g.szuba's Avatar
    Join Date
    Jan 2015
    Gender
    male
    Location
    Toronto
    Posts
    711
    Reputation
    28
    Thanks
    295
    My Mood
    Hungover
    u will but not on great settings sorry to say









  3. #3
    wakeboardnzx's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Gender
    male
    Location
    United States
    Posts
    79
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    My Mood
    Tired
    Simple Answer, yes, you will be able to run Arma 3 with ease; mostly likely not at maximum settings but medium-high anyway.
    http://www.systemrequirementslab.com...lpha/11602?p=r
    (also just an fyi, psu's have zero correlation with your computers performance besides powering the components XD)

  4. #4
    KarmaKills's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Gender
    male
    Location
    Los Santos
    Posts
    1,498
    Reputation
    156
    Thanks
    226
    My Mood
    Sleepy
    cheers yeah, just recently got a new psu so decided to pop it in my specs haha, ok thats fine thanks

  5. #5
    Deity's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Gender
    male
    Posts
    692
    Reputation
    10
    Thanks
    56
    My Mood
    Angelic
    Yes, but not on high settings, possibly on low (around 30-40 frames), but definitely not on high.

  6. #6
    KarmaKills's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Gender
    male
    Location
    Los Santos
    Posts
    1,498
    Reputation
    156
    Thanks
    226
    My Mood
    Sleepy
    Quote Originally Posted by Epic Darkness View Post
    Yes, but not on high settings, possibly on low (around 30-40 frames), but definitely not on high.
    don't give a fuck about high settings just want good fps

    - - - Updated - - -

    http://www.tomshardware.com/reviews/radeon-r9-280x-r9-270x-r7-260x,3635-8.html

    lists it as 30 fps on very high?

    where are you guys getting your stats from

  7. #7
    wakeboardnzx's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Gender
    male
    Location
    United States
    Posts
    79
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    My Mood
    Tired
    Quote Originally Posted by KarmaKills View Post
    don't give a fuck about high settings just want good fps

    - - - Updated - - -

    http://www.tomshardware.com/reviews/...0x,3635-8.html

    lists it as 30 fps on very high?

    where are you guys getting your stats from
    I just looked up the Arma 3 requirements and compared them to my previous knowledge of your specs. Lo and behold I pretty much hit the nail on the head.
    Probably should've asked what kind of resolution you're running though, that could certainly make or break it.

  8. #8
    MrTomBlack's Avatar
    Join Date
    Oct 2013
    Gender
    male
    Posts
    60
    Reputation
    10
    Thanks
    7
    My Mood
    Sleepy
    You will get like 30 fps on normal settings

  9. #9
    elysiumpiers's Avatar
    Join Date
    Jul 2014
    Gender
    male
    Posts
    570
    Reputation
    95
    Thanks
    405
    My Mood
    Mellow
    Good FPS on ArmA 3? That ain't how I remember it.

  10. #10
    Levent's Avatar
    Join Date
    Jul 2013
    Gender
    male
    Location
    Alcatraz
    Posts
    447
    Reputation
    71
    Thanks
    142
    My Mood
    Tired
    Quote Originally Posted by KarmaKills View Post
    600wat PSU
    Intel I7-4770S @ 3.10gz
    8GB RAM
    AMD R7260X Overclocked Edition 2gb

    ?

    is there a site or something i can put these specs in?
    as im not getting the graphics card for a little while just checking


    You can play it yes, but not on high res
    Processor Intel Skylake i7 6700K
    Video Card ASUS ROG Strix GTX1080
    SSD 2x 240GB HyperX Savage Solid-State Drive
    HDD 3TB Medion HDD
    Memory Corsair 4x8 GB 3333Ghz
    C.FAN 3x Corsair Blue Motion
    Proccessor Special Fan Special Black Edition Ultra Silenced Corsair FAN

  11. #11
    KarmaKills's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Gender
    male
    Location
    Los Santos
    Posts
    1,498
    Reputation
    156
    Thanks
    226
    My Mood
    Sleepy
    ended up getting a r9270, getting about 50 - 70 fps on high,

    1900x1000

    ty boiz

  12. #12
    Levent's Avatar
    Join Date
    Jul 2013
    Gender
    male
    Location
    Alcatraz
    Posts
    447
    Reputation
    71
    Thanks
    142
    My Mood
    Tired
    :O amazinnnGG
    Processor Intel Skylake i7 6700K
    Video Card ASUS ROG Strix GTX1080
    SSD 2x 240GB HyperX Savage Solid-State Drive
    HDD 3TB Medion HDD
    Memory Corsair 4x8 GB 3333Ghz
    C.FAN 3x Corsair Blue Motion
    Proccessor Special Fan Special Black Edition Ultra Silenced Corsair FAN

  13. #13
    driftwood10's Avatar
    Join Date
    Feb 2014
    Gender
    male
    Posts
    22
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Lurking
    not very well

  14. #14
    Adrian's Avatar
    Join Date
    Oct 2014
    Gender
    male
    Location
    128.0.0.1
    Posts
    1,219
    Reputation
    71
    Thanks
    2,757
    My Mood
    Relaxed
    Quote Originally Posted by KarmaKills View Post
    ended up getting a r9270, getting about 50 - 70 fps on high,

    1900x1000

    ty boiz
    Just for future reference for you, use game debate! Tons of people their they really do know their stuff and 90% of the time they have given me pretty accurate fps! and settings!

Similar Threads

  1. How will intel HD3000 run crossfire?
    By zhanning in forum CrossFire Discussions
    Replies: 2
    Last Post: 12-11-2011, 10:42 AM
  2. [Help] Will my pc run BF3?
    By Moshos1 in forum Battlefield 3 (BF3) Hacks & Cheats
    Replies: 12
    Last Post: 09-07-2011, 06:26 AM
  3. [Solved] Will my PC run cod4 ?
    By martin112233 in forum Call of Duty Modern Warfare Help
    Replies: 1
    Last Post: 06-21-2011, 03:38 PM
  4. Will my pc run Black Ops?
    By telis9852 in forum Call of Duty Black Ops Discussions
    Replies: 6
    Last Post: 11-03-2010, 08:18 AM
  5. [Help] Will My PC Run Call Of Duty Modern Warfare 2?
    By vBlaiRv in forum Call of Duty Hacks & Cheats
    Replies: 2
    Last Post: 02-01-2010, 02:48 PM