DebateFort - Where Warriors Come To Debate
RAGECRY - Funny, Amusing, Interesting, Trending & Viral Videos and Images
GameOrc - Free Flash Games Online
Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Newbie
    MPGH Member
    ianrisher's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Gender
    male
    Posts
    27
    Reputation
    10
    Thanks
    20
    My Mood
    Angelic

    Wink How to make/change binds

    I am going to tell you guys/girls how to change binds and make new ones!

    Step 1: Open your black ops 2 Folder.
    Step 2: Go into the "players folder".
    Step 3: Open bindings_mp, bindings_zm, or bindings_sp depending on what game mode you want to bind in with Notepad++.

    If you want to make binds, add them at the bottom of the document.

    If you want to change binds, find what bind it is by pressing Ctrl+F and then change the value.

    After you are done modifying the document, save it.

    Open Black Ops II and Voila!





    Hope you enjoy!
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails
    How to make/change binds-d12a6f604485a758f285c202ee0be4a7.png  

    Code:
    .__                    .__       .__                  
    |__|____    ___________|__| _____|  |__   ___________ 
    |  \__  \  /    \_  __ \  |/  ___/  |  \_/ __ \_  __ \
    |  |/ __ \|   |  \  | \/  |\___ \|   Y  \  ___/|  | \/
    |__(____  /___|  /__|  |__/____  >___|  /\___  >__|   
            \/     \/              \/     \/     \/

  2. The Following User Says Thank You to ianrisher For This Useful Post:

    filipjc123 (06-13-2013)

  3. #2
    Newbie
    MPGH Member
    beiva's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Gender
    male
    Posts
    47
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    the bind: bind MWHEELDOWN "weapnext; wait 2; weapnext" isn't working, why?

  4. #3
    Threadstarter
    Newbie
    MPGH Member
    ianrisher's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Gender
    male
    Posts
    27
    Reputation
    10
    Thanks
    20
    My Mood
    Angelic
    I don't know, maybe try it with only one weapnext. If that does not work just do it in the controls menu in the settings.
    Code:
    .__                    .__       .__                  
    |__|____    ___________|__| _____|  |__   ___________ 
    |  \__  \  /    \_  __ \  |/  ___/  |  \_/ __ \_  __ \
    |  |/ __ \|   |  \  | \/  |\___ \|   Y  \  ___/|  | \/
    |__(____  /___|  /__|  |__/____  >___|  /\___  >__|   
            \/     \/              \/     \/     \/

  5. #4
    Newbie
    MPGH Member
    beiva's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Gender
    male
    Posts
    47
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    i want double tap bind

  6. #5
    Not your usual assassin
    Minion+
    Donator
    Horror's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Gender
    male
    Location
    51,4.
    Posts
    6,248
    Reputation
    542
    Thanks
    4,428
    My Mood
    Twisted
    So technically we could bind both "Aim Down Sights", "Hold Breath" to Rbutton ?
     

    Donator : March 2014 - Current
    Minion+ : February 2014 - Current
    NFSW Minion : January 2014 - Current
    Rust Minion : January 2014 - Current
    Call of Duty Minion : January 2013 - Current
    Editor : December 2012 - April 2013
    Member : October 2010 - Current

    Previously known as "Isaakske".

Similar Threads

  1. Replies: 3
    Last Post: 11-06-2012, 09:10 PM
  2. [Help] How to make changes to UAC in vista and 7?
    By nathanael890 in forum Visual Basic Programming
    Replies: 7
    Last Post: 09-02-2011, 04:56 AM
  3. Model Changing Info! *How to make full size model changes!
    By David in forum Combat Arms Mod Tutorials
    Replies: 53
    Last Post: 01-20-2011, 03:06 PM
  4. how to make script for KOS to change name ingame??
    By nicolas0008 in forum C++/C Programming
    Replies: 3
    Last Post: 04-02-2010, 09:07 AM
  5. How to make a "Changing" Avatar!
    By Lugares in forum Programming Tutorials
    Replies: 11
    Last Post: 03-30-2009, 06:40 AM