Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    yogeshkiller12's Avatar
    Join Date
    Oct 2015
    Gender
    male
    Posts
    18
    Reputation
    10
    Thanks
    1

    Can Any 1 Help Me In Bypassing Memory Has Been Modified

    Any 1 wanna work with this Memory Has Been Modified i wanna bypass just i need help can any 1 help me

  2. #2
    Coder.ExCrysis³'s Avatar
    Join Date
    Apr 2016
    Gender
    male
    Location
    multiplay_sg.dll
    Posts
    248
    Reputation
    10
    Thanks
    85
    My Mood
    Yeehaw
    You can try to debug BlackShot and find the address(Memory has been modified) and jump the whole function(Check memory for modified parts)

  3. The Following User Says Thank You to Coder.ExCrysis³ For This Useful Post:

    rushil69 (06-02-2016)

  4. #3
    Kim.Jong's Avatar
    Join Date
    Apr 2016
    Gender
    male
    Posts
    29
    Reputation
    10
    Thanks
    55
    My Mood
    Aggressive
    This is the result of C&P coder life.
    Why not show your potential now doing it byurself ? Impossible ?

Similar Threads

  1. [Help] Can you help me about RAM memory?
    By KneezMz in forum Coders Lounge
    Replies: 3
    Last Post: 12-21-2015, 12:56 PM
  2. [Help Request] Can any help me with this Cheat engine code?
    By vinvin148 in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Help
    Replies: 0
    Last Post: 07-17-2012, 01:48 PM
  3. Replies: 1
    Last Post: 11-28-2011, 08:54 AM
  4. Can someone help me with bypassing cheat engine!
    By Ragehax in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 31
    Last Post: 08-21-2009, 05:14 PM
  5. [help] can somewan help me with bypass?
    By mheeniac in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 7
    Last Post: 05-14-2007, 09:57 AM