Thread: Sea Login error

Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    n4n033's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Location
    Windows
    Posts
    1,081
    Reputation
    43
    Thanks
    2,230
    My Mood
    Cool

    Sea Login error

    Anyone figured a solution for the login problem at sea ?


    The Only Bests :


    R3d_L!n3(Fares)
    Aeroman (Brent)
    TheCamels8 (Ori)


  2. #2
    failnoobgamer's Avatar
    Join Date
    Dec 2014
    Gender
    male
    Location
    china #1
    Posts
    522
    Reputation
    10
    Thanks
    5,740
    My Mood
    Happy
    Are you getting loading screen or login connection fail? I think it's cause of the DDOS they are facing. I usually use WTFast and connect to Malaysia and I can enter the game fine.

  3. #3
    Armagedonz's Avatar
    Join Date
    May 2016
    Gender
    male
    Location
    dxd9.dll
    Posts
    316
    Reputation
    10
    Thanks
    2,475
    My Mood
    Cheerful
    Quote Originally Posted by failnoobgamer View Post
    Are you getting loading screen or login connection fail? I think it's cause of the DDOS they are facing. I usually use WTFast and connect to Malaysia and I can enter the game fine.
    Well I use hide.me works fine for me to go P2P

    A standard Silk will not away from darkness.Let's destroy communication,Shall we?


  4. The Following User Says Thank You to Armagedonz For This Useful Post:

    n4n033 (06-26-2016)

  5. #4
    FailNoob.'s Avatar
    Join Date
    May 2016
    Gender
    male
    Posts
    33
    Reputation
    10
    Thanks
    27
    My Mood
    Angelic
    just simple use hide .me VPN and connect to Singapore

    - - - Updated - - -

    i get this problem and i try connect using hide me working fine

  6. The Following User Says Thank You to FailNoob. For This Useful Post:

    n4n033 (06-26-2016)

  7. #5
    Threadstarter
    I Came, I Saw, I Conquered !
    Premium Member
    n4n033's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Location
    Windows
    Posts
    1,081
    Reputation
    43
    Thanks
    2,230
    My Mood
    Cool
    I get this error at once i click start game tho .

    So Hide me is gonna work fine ? thanks for the info


    The Only Bests :


    R3d_L!n3(Fares)
    Aeroman (Brent)
    TheCamels8 (Ori)


  8. #6
    ZhinLoung's Avatar
    Join Date
    Jun 2016
    Gender
    male
    Posts
    181
    Reputation
    10
    Thanks
    14
    Try using hotspot shield cracked version and connect to us server and see if it works, btw, @n4n033, what hook are you using for D3D? I thoight all the hook out there is detected?

  9. #7
    Threadstarter
    I Came, I Saw, I Conquered !
    Premium Member
    n4n033's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Location
    Windows
    Posts
    1,081
    Reputation
    43
    Thanks
    2,230
    My Mood
    Cool
    Quote Originally Posted by ZhinLoung View Post
    Try using hotspot shield cracked version and connect to us server and see if it works, btw, @n4n033, what hook are you using for D3D? I thoight all the hook out there is detected?
    Hotspot aint working .

    Dunno , it's R3dL1n3 hack not mine . He got so many methods .

    Anyway problem solved , Hide me works fine .

    Thanks guys
    Last edited by n4n033; 06-26-2016 at 05:47 AM.


    The Only Bests :


    R3d_L!n3(Fares)
    Aeroman (Brent)
    TheCamels8 (Ori)


  10. #8
    ZhinLoung's Avatar
    Join Date
    Jun 2016
    Gender
    male
    Posts
    181
    Reputation
    10
    Thanks
    14
    Quote Originally Posted by n4n033 View Post
    Hotspot aint working .

    Dunno , it's R3dL1n3 hack not mine . He got so many methods
    So you are just a sharer? xD

    - - - Updated - - -

    And by the way, the login problem has been fixed, just don't use VPN cause it will lag you out

  11. #9
    Threadstarter
    I Came, I Saw, I Conquered !
    Premium Member
    n4n033's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Location
    Windows
    Posts
    1,081
    Reputation
    43
    Thanks
    2,230
    My Mood
    Cool
    Quote Originally Posted by ZhinLoung View Post
    So you are just a sharer? xD

    - - - Updated - - -

    And by the way, the login problem has been fixed, just don't use VPN cause it will lag you out
    I am a coder but this hack is not made by me .

    Me and r3d are like brothers , working together tho .


    The Only Bests :


    R3d_L!n3(Fares)
    Aeroman (Brent)
    TheCamels8 (Ori)


  12. #10
    ZhinLoung's Avatar
    Join Date
    Jun 2016
    Gender
    male
    Posts
    181
    Reputation
    10
    Thanks
    14
    Quote Originally Posted by n4n033 View Post
    I am a coder but this hack is not made by me .

    Me and r3d are like brothers , working together tho .
    Wow, nice brother, u are a intermediate coder?

Similar Threads

  1. login error?
    By Skyline. in forum Piercing Blow Discussions
    Replies: 5
    Last Post: 04-21-2011, 11:11 AM
  2. [help] Sea Base error
    By speedforyou in forum Combat Arms Hack Coding / Programming / Source Code
    Replies: 7
    Last Post: 08-12-2010, 10:47 AM
  3. Login Error
    By Jązzą_ in forum Combat Arms Help
    Replies: 2
    Last Post: 03-12-2010, 09:50 AM
  4. Login error
    By bernax77 in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 13
    Last Post: 04-09-2009, 03:51 AM
  5. Login error
    By americanguy in forum WarRock Korea Hacks
    Replies: 6
    Last Post: 05-18-2007, 07:31 PM