Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 38
  1. #16
    MELFooR's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Gender
    male
    Posts
    10
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Happy
    Quote Originally Posted by 123456789 0123456789a View Post
    Well unless you are going to make it work then dont complain about people doing something nice.
    I only said that i want to play the game
    I wait until it released -.-

  2. #17
    mccabe1990's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    male
    Posts
    43
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    My Mood
    Amused
    Works fine got bad lag in the first multiplayer match and the second one crashed the game but that might be the game. Thanks

  3. #18
    BoneP's Avatar
    Join Date
    Oct 2013
    Gender
    male
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Cynical
    Its working for me, but I don't pass connecting to online services.
    My friend also uses it, but he can connect.

  4. #19
    mccabe1990's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    male
    Posts
    43
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    My Mood
    Amused
    Just played 5 games there connects fine for me not sure what everyones problem is.

  5. #20
    xTzTomic's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Gender
    male
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    How can i start or select an option?

  6. #21
    totlaufrotz95's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Gender
    male
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    couldn't start the fixer. getting the error message: 0xc000007b anwendungsfehler

  7. #22
    judas1878's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Gender
    male
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    I'm getting a directX error on this as MP is about to start up, is there any way around this? I've updated directX from the redist folder. Win7 64Bit.
    Thanks

  8. #23
    lorenso0's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Gender
    male
    Posts
    11
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    Can't connect to multiplayer, but it is launching. It's a start I guess.

  9. #24
    Whoisthisman's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Gender
    male
    Posts
    5
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Hey man , you're awesome . Many people play now with this fix.
    We appreciate it, thanks !
    Go ahead do updates or kind of like that)

  10. #25
    Aonns's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Gender
    male
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Im sorry to say im getting the same not connecting to servers with this

  11. #26
    kifla127's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Posts
    9
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    Works fine here
    Thanks uploader

  12. #27
    Sunny24's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Gender
    male
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Can't connect to multiplayer

  13. #28
    master131's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Location
    Melbourne, Australia
    Posts
    8,802
    Reputation
    3165
    Thanks
    73,330
    My Mood
    Breezy
    Quote Originally Posted by xTzTomic View Post
    How can i start or select an option?
    Type one of the numbers and press Enter.

    Quote Originally Posted by totlaufrotz95 View Post
    couldn't start the fixer. getting the error message: 0xc000007b anwendungsfehler
    Make sure to have Visual C++ 2012 Redistributable installed. Forgot to make it so you don't need it, will fix in the next first.

    Get it here: Download Visual C++ Redistributable for Visual Studio 2012 Update 3 from Official Microsoft Download Centre

    Quote Originally Posted by lorenso0 View Post
    Can't connect to multiplayer, but it is launching. It's a start I guess.
    Quote Originally Posted by Aonns View Post
    Im sorry to say im getting the same not connecting to servers with this
    Quote Originally Posted by Sunny24 View Post
    Can't connect to multiplayer
    I can't reproduce the problem where people are Unable to connect, it's working fine for me here. Going to keep looking into it, perhaps there's something I may have missed.
    Donate:
    BTC: 1GEny3y5tsYfw8E8A45upK6PKVAEcUDNv9


    Handy Tools/Hacks:
    Extreme Injector v3.6.1 *NEW* Windows 10 compatible!
    A powerful and advanced injector in a simple GUI.
    Can scramble DLLs on injection making them harder to detect and even make detected hacks work again!

    Minion Since: 13th January 2011
    Moderator Since: 6th May 2011
    Global Moderator Since: 29th April 2012
    Super User/Unknown Since: 23rd July 2013
    'Game Hacking' Team Since: 30th July 2013

    --My Art--
    [Roxas - Pixel Art, WIP]
    [Natsu - Drawn]
    [Natsu - Coloured]


    All drawings are coloured using Photoshop.

    --Gifts--
    [Kyle]

  14. #29
    123456789 0123456789a's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Gender
    male
    Location
    Here.
    Posts
    18
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Lonely
    Quick thing, what system are people running on? 32 bit or 64 bit?


    I had the same connection problem with Black Ops 2 and I could never fix it, might not be the program could be Router?
    Last edited by 123456789 0123456789a; 11-08-2013 at 03:41 PM.
    ~Le Pineapple~

  15. #30
    lorenso0's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Gender
    male
    Posts
    11
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    Quote Originally Posted by 123456789 0123456789a View Post
    Quick thing, what system are people running on? 32 bit or 64 bit?


    I had the same connection problem with Black Ops 2 and I could never fix it, might not be the program could be Router?
    I'm on Windows 8.1 64bit, my laptop does have 8gb ram and has Windows 8 64 b, but my computer doesn't. I can connect to the online servers on my laptop, and play just fine but when I try to connect using this fix it gives me the error, so I am pretty sure it is not my router.

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Similar Threads

  1. COD Ghost RAM Fix-STEAM
    By spel in forum Call of Duty Ghosts Hacks & Cheats
    Replies: 22
    Last Post: 11-14-2013, 12:09 PM
  2. Multiplayer ram fix
    By mccabe1990 in forum Call of Duty Ghosts Discussions & Help
    Replies: 4
    Last Post: 11-06-2013, 10:06 PM
  3. [Detected] CFEU public VIP hook | Client errors fixed | See ghost | Superbullets | ...
    By RobinC in forum CrossFire Europe Hacks
    Replies: 59
    Last Post: 12-12-2012, 03:20 PM
  4. [Patched] Haxon Team Hack V3 - Added New Feature,See Ghost Fixed and No Lag
    By zezo774 in forum CrossFire Hacks & Cheats
    Replies: 41
    Last Post: 07-16-2012, 10:55 AM
  5. [Patched] Fix [MPGH] Wallhack + See Ghost 2.1.2012
    By malejka99 in forum CrossFire Europe Hacks
    Replies: 33
    Last Post: 01-13-2012, 08:51 AM