Page 12 of 19 FirstFirst ... 21011121314 ... LastLast
Results 166 to 180 of 285
  1. #166
    inkly's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Gender
    male
    Posts
    7
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    I believe it's outdated guys, just wait for an update.

  2. #167
    master131's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Location
    Melbourne, Australia
    Posts
    8,802
    Reputation
    3165
    Thanks
    73,328
    My Mood
    Breezy
    Quote Originally Posted by inkly View Post
    I believe it's outdated guys, just wait for an update.


    Game executable has not updated at all. SnD update was deployed via a playlist update which is done on-the-fly when you connect to the server.
    Donate:
    BTC: 1GEny3y5tsYfw8E8A45upK6PKVAEcUDNv9


    Handy Tools/Hacks:
    Extreme Injector v3.6.1 *NEW* Windows 10 compatible!
    A powerful and advanced injector in a simple GUI.
    Can scramble DLLs on injection making them harder to detect and even make detected hacks work again!

    Minion Since: 13th January 2011
    Moderator Since: 6th May 2011
    Global Moderator Since: 29th April 2012
    Super User/Unknown Since: 23rd July 2013
    'Game Hacking' Team Since: 30th July 2013

    --My Art--
    [Roxas - Pixel Art, WIP]
    [Natsu - Drawn]
    [Natsu - Coloured]


    All drawings are coloured using Photoshop.

    --Gifts--
    [Kyle]

  3. The Following User Says Thank You to master131 For This Useful Post:

    Blakesito (11-15-2013)

  4. #168
    Blakesito's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Gender
    male
    Posts
    5
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    So keeps being the same as before?

  5. #169
    inkly's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Gender
    male
    Posts
    7
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Then how come nothing pops up on Ghosts side? I have dual monitors so one screen is Ghosts, and on the other it's the CMD that pops up. It says game process has been found! and gives an ID, just in-game there isn't anything popping up.

  6. #170
    master131's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Location
    Melbourne, Australia
    Posts
    8,802
    Reputation
    3165
    Thanks
    73,328
    My Mood
    Breezy
    Quote Originally Posted by inkly View Post
    Then how come nothing pops up on Ghosts side? I have dual monitors so one screen is Ghosts, and on the other it's the CMD that pops up. It says game process has been found! and gives an ID, just in-game there isn't anything popping up.
    This hack has not been tested on a dual screen setup.
    Donate:
    BTC: 1GEny3y5tsYfw8E8A45upK6PKVAEcUDNv9


    Handy Tools/Hacks:
    Extreme Injector v3.6.1 *NEW* Windows 10 compatible!
    A powerful and advanced injector in a simple GUI.
    Can scramble DLLs on injection making them harder to detect and even make detected hacks work again!

    Minion Since: 13th January 2011
    Moderator Since: 6th May 2011
    Global Moderator Since: 29th April 2012
    Super User/Unknown Since: 23rd July 2013
    'Game Hacking' Team Since: 30th July 2013

    --My Art--
    [Roxas - Pixel Art, WIP]
    [Natsu - Drawn]
    [Natsu - Coloured]


    All drawings are coloured using Photoshop.

    --Gifts--
    [Kyle]

  7. #171
    inkly's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Gender
    male
    Posts
    7
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    It's not the dual screen setup that is the problem lol, I'm telling you what it's saying. No errors or anything, just nothing shows up on Ghosts.

  8. #172
    ThePixelJunk's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Gender
    male
    Location
    New zealand
    Posts
    1,459
    Reputation
    217
    Thanks
    259
    Quote Originally Posted by inkly View Post
    It's not the dual screen setup that is the problem lol, I'm telling you what it's saying. No errors or anything, just nothing shows up on Ghosts.
    Are you in windowed mode?
    Can't pass through the red plastic window.

  9. #173
    inkly's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Gender
    male
    Posts
    7
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    No. FUllscreen

  10. #174
    master131's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Location
    Melbourne, Australia
    Posts
    8,802
    Reputation
    3165
    Thanks
    73,328
    My Mood
    Breezy
    Quote Originally Posted by inkly View Post
    No. FUllscreen


    In big bold red writing.
    Donate:
    BTC: 1GEny3y5tsYfw8E8A45upK6PKVAEcUDNv9


    Handy Tools/Hacks:
    Extreme Injector v3.6.1 *NEW* Windows 10 compatible!
    A powerful and advanced injector in a simple GUI.
    Can scramble DLLs on injection making them harder to detect and even make detected hacks work again!

    Minion Since: 13th January 2011
    Moderator Since: 6th May 2011
    Global Moderator Since: 29th April 2012
    Super User/Unknown Since: 23rd July 2013
    'Game Hacking' Team Since: 30th July 2013

    --My Art--
    [Roxas - Pixel Art, WIP]
    [Natsu - Drawn]
    [Natsu - Coloured]


    All drawings are coloured using Photoshop.

    --Gifts--
    [Kyle]

  11. #175
    Snoogle's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Posts
    20
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Is this still undetected? I don't think they did a patch or anything, but I am just making sure. Also are the rumors of Ghost not having an Anti-Cheat correct or is this rubbish?

  12. #176
    conan1's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Posts
    113
    Reputation
    15
    Thanks
    58
    Quote Originally Posted by Snoogle View Post
    Is this still undetected? I don't think they did a patch or anything, but I am just making sure. Also are the rumors of Ghost not having an Anti-Cheat correct or is this rubbish?
    a game patch and a update for LAC are two different things. they can update their game but it does not mean the cheat is detected. in the first moment the cheat does not work because the addresses changed.

    Ghosts use his own Live Anti Cheat Function.
    VAC ban? dont cry show must go on! hacker dont care hes vaced, it was just a test - lol

    without this vid, we dominated all without archis texture hax sphax/masters later externals ESP, without hacks we dominated all in MW3- lol we hit esp olayers earlyer as withoput esp gamers in domination mp7 sure on all ranges, the have no time to take a breave muahaha ESP was camping we dominated such monkeys legit out Double MoaB without ESP in MW3...it was easy... BO1 my first ban shit sphax/master first perfect thing via phyton destiny was soon bored with my old stories lol


    i only change my FOV to 85 and play with 125 FPSwith brand new g-sync yumyum, thats more important than every cheat

  13. #177
    Snoogle's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Posts
    20
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Quote Originally Posted by conan1 View Post
    a game patch and a update for LAC are two different things. they can update their game but it does not mean the cheat is detected. in the first moment the cheat does not work because the addresses changed.

    Ghosts use his own Live Anti Cheat Function.
    This doesn't really answer the question. Is the hack detected or not?

  14. #178
    Snoogle's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Posts
    20
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    When I start the "Launcher.exe" it says

    "Please wait, this may take some time....

    Windows Aero is current not enabled/available on this system!

    Press any key to continue..."

    My Windows Aero is indeed enabled and if I "Press any key to continue..." it just closes the cmd prompt.

    Edit: I got it to work.
    Last edited by Snoogle; 11-15-2013 at 11:08 PM.

  15. #179
    Echo_Silence's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Gender
    male
    Location
    Pennsylvania
    Posts
    12
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Mellow
    Hey, I get an error. here it is.

    ------------------------------------
    An unhandled exception has occurred!
    ------------------------------------
    Unable to intialize DirectX objects.

    ------------ Exception: ------------
    SharpDX.SharpDXException: HRESULT: [0x80070057], Module: [Unknown], ApiCode: [Unknown/Unknown], Message: The parameter is incorrect.

    at SharpDX.Result.CheckError()
    at SharpDX.Direct3D9.Direct3DEx.CreateDeviceEx(Int32 adapter, DeviceType deviceType, IntPtr hFocusWindow, Int32 behaviorFlags, PresentParameters[] presentationParametersRef, DisplayModeEx[] fullscreenDisplayModeRef, DeviceEx returnedDeviceInterfaceOut)
    at SharpDX.Direct3D9.DeviceEx..ctor(Direct3DEx direct3D, Int32 adapter, DeviceType deviceType, IntPtr controlHandle, CreateFlags createFlags, PresentParameters[] presentParameters, DisplayModeEx[] fullScreenDisplayMode)
    at ..()
    ------------------------------------

    -------- System Information: -------
    Operating System: Microsoft Windows 7 Ultimate
    Graphic Card(s): NVIDIA GeForce GTX 460
    Aero Enabled: Yes
    ------------------------------------

  16. #180
    Dargonmike's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Gender
    male
    Posts
    22
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Bored
    Anyone banned from this? I tried this hack once; it works perfectly and I would like to use it more, but i'm scared of getting banned. Is it completely undetected from any COD cheat prevention things? Or, could I get banned randomly like what happened to me in black ops 1 where I tried a hack similar to this in combat training, while turning off VAC protection and yet still got permanently banned.
    Last edited by Dargonmike; 11-16-2013 at 12:08 AM.

Page 12 of 19 FirstFirst ... 21011121314 ... LastLast

Similar Threads

  1. [Outdated] Ghosts .NET External ESP v1.1 [3.2.625475]
    By master131 in forum Call of Duty Ghosts Hacks & Cheats
    Replies: 65
    Last Post: 11-09-2013, 08:01 PM
  2. [Outdated]Ghosts .NET External ESP v1.0 [3.0.625475]
    By master131 in forum Call of Duty Ghosts Hacks & Cheats
    Replies: 73
    Last Post: 11-09-2013, 03:00 AM
  3. [Patched] MW3 .NET External ESP v2.12 [1.9.433]
    By master131 in forum Call of Duty - Modern Warfare 3 (MW3) Hacks & Cheats
    Replies: 1663
    Last Post: 08-17-2012, 01:17 PM
  4. [Outdated] How to use and best settings for 'MW3 .NET External ESP v2.4 [1.7.413]' by master131
    By Plyable in forum Call of Duty Modern Warfare 3 Tutorials
    Replies: 21
    Last Post: 07-18-2012, 09:27 PM
  5. [Patched] MW3 .NET External ESP v1.0
    By master131 in forum Call of Duty - Modern Warfare 3 (MW3) Hacks & Cheats
    Replies: 351
    Last Post: 04-18-2012, 12:05 AM