Page 4 of 8 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 113
  1. #46
    FungoTheMaster's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Gender
    male
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Sorry, but the game doesn't work yet ... it says UNABLE TO CONNECT TO ONLINE SERVICES... but I haven't the steam006's RamFix ... can you help me? I tried in every way... I'm desperate, I don't wan't to spent for anything 60€

    PS: I'm Italian, sorry for my mistakes in English grammar

  2. #47
    klekkelk's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Gender
    male
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    hi guys can anyone help me.. i need iw6mp64_ship.exe file coz mine corrupted i think.. can anybody upload this file pls.. i will really appreciate it thanks..

  3. #48
    Lovroman's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Gender
    male
    Posts
    9,430
    Reputation
    611
    Thanks
    9,709
    My Mood
    Cheerful
    Quote Originally Posted by klekkelk View Post
    hi guys can anyone help me.. i need iw6mp64_ship.exe file coz mine corrupted i think.. can anybody upload this file pls.. i will really appreciate it thanks..
    Verify integrity of game cache.

  4. #49
    klekkelk's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Gender
    male
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    i just downloaded the skidrow version then i now got the keys on steam.. i dont want to redownload everything so i just want to try if iw6mp64_ship.exe will work on skidrow version.. i hope somebosy can help thanks..

  5. #50
    FungoTheMaster's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Gender
    male
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Sorry, but the game doesn't work yet ... it says UNABLE TO CONNECT TO ONLINE SERVICES... but I haven't the steam006's RamFix ... can you help me? I tried in every way... I'm desperate, I don't wan't to spent for anything 60€

    PS: I'm Italian, sorry for my mistakes in English grammar

  6. #51
    redalert-3's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Gender
    male
    Posts
    11
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Can I use this with this FOV Changer?
    Last edited by Lovroman; 11-13-2013 at 01:04 PM.

  7. #52
    tyrex33's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Gender
    male
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    thanks from France

  8. #53
    Lovroman's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Gender
    male
    Posts
    9,430
    Reputation
    611
    Thanks
    9,709
    My Mood
    Cheerful
    Quote Originally Posted by redalert-3 View Post
    Can I use this with this FOV Changer?
    Yes, why not ?

  9. #54
    puttipoika's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Gender
    female
    Posts
    16
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    Quote Originally Posted by puttipoika View Post
    What now? I have DirectX 11.
    ... No anwser yet.

  10. #55
    sassym8's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Gender
    male
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Yeah i get directx has encountered an error. And i do have Directx 11 installed. Any ideas?

  11. #56
    luozhuacs's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Gender
    male
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    think a lot

  12. #57
    19nat99's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Gender
    male
    Posts
    6
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Let me kiss you <3
    Ty
    Can we get banned?

  13. #58
    TheShadedSire's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Gender
    male
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    I am still having problems, I'm not really sure what you mean by, without the GPU fix, as that seems to have help mostly everybody else.

  14. #59
    Lovroman's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Gender
    male
    Posts
    9,430
    Reputation
    611
    Thanks
    9,709
    My Mood
    Cheerful
    Quote Originally Posted by 19nat99 View Post
    Let me kiss you <3
    Ty
    Can we get banned?
    If fixer somehow false triggers the AC(which it shouldn't), yes..

  15. #60
    nutrini's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Gender
    male
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Thx, but not sure yet.
    Dont want to get a ban for using the ramfix.

    But i got 4 sticks of 1 gig ddr2. lol i need new ram ddr3, new mobo and processor to play..
    Just bought a new graphic card and ssd.. Was already like 500 $...

Page 4 of 8 FirstFirst ... 23456 ... LastLast

Similar Threads

  1. COD Ghost RAM Fix-STEAM
    By spel in forum Call of Duty Ghosts Hacks & Cheats
    Replies: 22
    Last Post: 11-14-2013, 12:09 PM
  2. master131's Ghosts RAM/GPU Fix v1.2
    By master131 in forum Call of Duty Ghosts Hacks & Cheats
    Replies: 42
    Last Post: 11-12-2013, 08:17 AM
  3. master131's Ghosts RAM Fix v1.1
    By master131 in forum Call of Duty Ghosts Hacks & Cheats
    Replies: 65
    Last Post: 11-10-2013, 11:11 PM
  4. master131's Ghosts RAM Fix v1.0
    By master131 in forum Call of Duty Ghosts Hacks & Cheats
    Replies: 37
    Last Post: 11-08-2013, 06:54 PM
  5. [Patched] Fix [MPGH] Wallhack + See Ghost 2.1.2012
    By malejka99 in forum CrossFire Europe Hacks
    Replies: 33
    Last Post: 01-13-2012, 08:51 AM