Page 13 of 15 FirstFirst ... 31112131415 LastLast
Results 181 to 195 of 214
  1. #181
    Diamond's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Gender
    male
    Location
    CoD Section
    Posts
    2,232
    Reputation
    200
    Thanks
    2,524
    My Mood
    Devilish
    Quote Originally Posted by hansdamp View Post
    Could u share the FPS unlocker Sourcecode?? Cuz i actually think u can change ur COD Ghost.exe to get the FPS unlocked! It worked on the other COD's aswell with the FoV.. SO why this shouldnt be possible with the FPS SHIT?
    Don't think he's going to share his source code with you
    Instagram: fadi.ovo

    Twitter: @byFadi

    YouTube: OVO MobZai

  2. #182
    odaysawaqed's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Gender
    male
    Location
    'Murica
    Posts
    135
    Reputation
    23
    Thanks
    1,139
    My Mood
    Buzzed
    Sorry everyone if I didn't reply to your comments/questions ! I'm kinda busy with school right now. I will do my best to free up some time tho. Hopefully soon, I'm hoping we can get this "Fresh Start" option available with some help from a few good people on this forum.(fingers crossed).
    I want to thank @Lovroman and @MaroonishBlood for all their help keeping this thread up to date.
    Feel free to Donate



  3. The Following 2 Users Say Thank You to odaysawaqed For This Useful Post:

    Diamond (11-23-2013),Lovroman (11-24-2013)

  4. #183
    MrScene97's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Gender
    male
    Posts
    29
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Stressed
    Quote Originally Posted by odaysawaqed View Post
    Sorry everyone if I didn't reply to your comments/questions ! I'm kinda busy with school right now. I will do my best to free up some time tho. Hopefully soon, I'm hoping we can get this "Fresh Start" option available with some help from a few good people on this forum.(fingers crossed).
    I want to thank @Lovroman and @MaroonishBlood for all their help keeping this thread up to date.
    Me and R0kz have a guy with an unused copy of CoD Ghosts, we can run a cheat engine on it and scan for the default game addresses that you wanted for the Fresh Start option? Me and R0kz have never used the cheat engine before so will need some sort of direction for the use of it

  5. #184
    Xhesz's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Gender
    male
    Posts
    39
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    My Mood
    Aggressive
    Oday, I have a question:
    if you upload directly to prestige 7 one soldier, and the other soldiers are prestige 0 (without prestige and without route of prestige, each soldier with his prestige) to go to next prestige, I mean the emblems that are next to each soldier
    Do not worry? true? I was wrong to up the prestiges and all the soldiers have prestige 1 (the emblem of prestige 1) and the soldier above all has prestige 7 , Its a bug ovbiously

    They cant see me and ban me for this? true?
    Do you understand my question?

    PD: In any case: How do you fix this (For each prestige emblem looks with each soldier at his side and not with all soldiers prestige 1 and only 1 soldier prestige 7 xD)? I tried to lower the prestige and levels of prestiges of all soldiers And levelUp again each soldier levels to fix it... and nothing, in prestige... 4 or 5 the prestiges are bugD:
    Last edited by Xhesz; 11-23-2013 at 06:08 PM.

  6. #185
    spikebsl's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    I am running windows 7 pro 64 and the trainer says that it cannot find the game when it is running

  7. #186
    Diamond's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Gender
    male
    Location
    CoD Section
    Posts
    2,232
    Reputation
    200
    Thanks
    2,524
    My Mood
    Devilish
    Quote Originally Posted by spikebsl View Post
    I am running windows 7 pro 64 and the trainer says that it cannot find the game when it is running
    Are you SURE you're running the game? o.O
    Instagram: fadi.ovo

    Twitter: @byFadi

    YouTube: OVO MobZai

  8. #187
    uGelly's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    male
    Posts
    5
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    Im running windows 8.1 and the trainer says it cannot find the game. It is running for sure i'm not stupid.

    EDIT: Scratch that, im stupid. Ran as admin and it found it.
    Last edited by uGelly; 11-23-2013 at 08:36 PM.

  9. The Following User Says Thank You to uGelly For This Useful Post:

    Diamond (11-24-2013)

  10. #188
    tehmascot's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Gender
    male
    Posts
    6
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    Would there be any way to mask the fact that you have all perks on? because, I made the mistake of getting the final kill cam and all hell broke loose in the lobby lol. I guess that part of the trainer would force one to only use that loadout in hardcore where there are no kill cams, and just not get the final kill.

    Other than that, tried out most of the features and everything seems to work as intended.. Thanks a million.

  11. #189
    Cuffuffles2's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Gender
    male
    Location
    Australia
    Posts
    0
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Would it work if you say, moved your gametime forward one day then did the prestige hack, wouldn't it say you took 1 day to prestige? (Haven't tried it, just wondering)

  12. #190
    Xhesz's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Gender
    male
    Posts
    39
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    My Mood
    Aggressive
    Quote Originally Posted by Xhesz View Post
    Oday, I have a question:
    if you upload directly to prestige 7 one soldier, and the other soldiers are prestige 0 (without prestige and without route of prestige, each soldier with his prestige) to go to next prestige, I mean the emblems that are next to each soldier
    Do not worry? true? I was wrong to up the prestiges and all the soldiers have prestige 1 (the emblem of prestige 1) and the soldier above all has prestige 7 , Its a bug ovbiously

    They cant see me and ban me for this? true?
    Do you understand my question?

    PD: In any case: How do you fix this (For each prestige emblem looks with each soldier at his side and not with all soldiers prestige 1 and only 1 soldier prestige 7 xD)? I tried to lower the prestige and levels of prestiges of all soldiers And levelUp again each soldier levels to fix it... and nothing, in prestige... 4 or 5 the prestiges are bugD:
    Oday please when u can answer me, or if anyone can answer please see if you understand my problem
    I wear 2 days with this problem and can not find answers or solutions

  13. #191
    jekta's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Gender
    male
    Posts
    8
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    sup guys, this trainer can unlock the ghost mask from mw2 and mw3 and the outfit from mw2?

    Thanks.

  14. #192
    Anjato's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Gender
    male
    Location
    %root%
    Posts
    146
    Reputation
    13
    Thanks
    15
    My Mood
    Cool
    Quote Originally Posted by jekta View Post
    sup guys, this trainer can unlock the ghost mask from mw2 and mw3 and the outfit from mw2?

    Thanks.
    The only ghost items in Ghosts is MW2 and Ghosts ghost masks. There's no outfit in Ghosts (as of right now).

  15. #193
    jekta's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Gender
    male
    Posts
    8
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    I've read an article and he talk about a "Classic Ghost Multiplayer Character" this is only the head?

    i cant post a link but it's the pre-order from gamestop

    thanks anyway

  16. #194
    Anjato's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Gender
    male
    Location
    %root%
    Posts
    146
    Reputation
    13
    Thanks
    15
    My Mood
    Cool
    Quote Originally Posted by jekta View Post
    I've read an article and he talk about a "Classic Ghost Multiplayer Character" this is only the head?

    i cant post a link but it's the pre-order from gamestop

    thanks anyway
    Yes. If you preordered from gamestop, you would have gotten a MW2 ghost mask and a Ghosts ghost mask.

  17. The Following User Says Thank You to Anjato For This Useful Post:

    jekta (11-24-2013)

  18. #195
    marcusalier's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Location
    Never had a VAC ban.
    Posts
    300
    Reputation
    8
    Thanks
    24
    My Mood
    Angry
    Still no fix to my problem?
    There is no point in playing this game any more.
    I know I use these programs at my own risk but I am pretty frustrated to be honest.

Page 13 of 15 FirstFirst ... 31112131415 LastLast

Similar Threads

  1. [Release] Zolferno's Ultimate Trainer Final Realse + Source Code
    By zolferno in forum Call of Duty 7 - Black Ops Hacks & Cheats
    Replies: 161
    Last Post: 11-03-2016, 09:49 PM
  2. [Release] Zolferno's Ultimate Trainer V2.1.3.2 - Command Center Buff
    By zolferno in forum Call of Duty 7 - Black Ops Hacks & Cheats
    Replies: 116
    Last Post: 06-01-2016, 01:15 PM
  3. Call of Duty: Ghosts - Ultimate Trainer [by: OdaY]
    By odaysawaqed in forum Call of Duty Ghosts Hacks & Cheats
    Replies: 101
    Last Post: 11-18-2013, 06:10 PM
  4. [Release] [Hack Menu] Ultimate Trainer
    By mixalisaek in forum WarRock Discussions
    Replies: 1
    Last Post: 05-17-2011, 12:17 AM
  5. [Request] addresses for ultimate trainer...
    By Jeckels in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 9
    Last Post: 05-02-2007, 07:17 AM