Page 9 of 15 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast
Results 121 to 135 of 214
  1. #121
    marcusalier's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Location
    Never had a VAC ban.
    Posts
    300
    Reputation
    8
    Thanks
    24
    My Mood
    Angry


    Why does it say this? I want to prestige normally no hack yet it says this!
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails
    TJn9e9O.png  

    Last edited by marcusalier; 11-20-2013 at 02:55 PM.

  2. #122
    Diamond's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Gender
    male
    Location
    CoD Section
    Posts
    2,233
    Reputation
    200
    Thanks
    2,527
    My Mood
    Devilish
    Quote Originally Posted by marcusalier View Post


    Why does it say this? I want to prestige normally no hack yet it says this!
    Don't see what's wrong with it? It's just the XP you earned .
    Instagram: fadi.ovo

    Twitter: @byFadi

    YouTube: OVO MobZai

  3. #123
    r0kz's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Gender
    male
    Posts
    11
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    Quote Originally Posted by MrScene97 View Post
    odaysawaqed you want help from 'expert' users to help find these game addresses, what is it exactly that you need to be found, and where? I have some time on my hands, but I am also taking quite intense A levels but I do have spare time every now and again. And so although I may not be a massive help, I really can try my best as I would like to help you out, as you put in so much effort I'd like to pay it back in one form or another.
    +1. I'm happy to help too .

  4. #124
    marcusalier's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Location
    Never had a VAC ban.
    Posts
    300
    Reputation
    8
    Thanks
    24
    My Mood
    Angry
    Quote Originally Posted by MaroonishBlood View Post
    Don't see what's wrong with it? It's just the XP you earned .
    I have prestiged.
    My new soldier is rank 1 prestige 1 but in game he is rank 1 0 prestige!



    This is my new soldier, yet he isn't prestige 1 :S
    Last edited by Lovroman; 11-20-2013 at 03:50 PM.

  5. #125
    notnixby's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Gender
    male
    Location
    Feels Ville
    Posts
    27
    Reputation
    10
    Thanks
    6
    My Mood
    Stressed
    Quote Originally Posted by Simplisity View Post
    How do you change your AVG score in the leader boards?
    You can't change this directly this is taken from two things, games played and your total score.

    If you want to change your average score simply increase your total score or decrease your games played.

  6. #126
    notnixby's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Gender
    male
    Location
    Feels Ville
    Posts
    27
    Reputation
    10
    Thanks
    6
    My Mood
    Stressed
    Quote Originally Posted by marcusalier View Post
    I have prestiged.
    My new soldier is rank 1 prestige 1 but in game he is rank 1 0 prestige!



    This is my new soldier, yet he isn't prestige 1 :S
    I'd recommend resetting all your characters, than max out your first character using the xp modifier to level 60, then when you go to start playing on your second one you will be 1st prestige level 1.

  7. #127
    marcusalier's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Location
    Never had a VAC ban.
    Posts
    300
    Reputation
    8
    Thanks
    24
    My Mood
    Angry
    Quote Originally Posted by notnixby View Post
    I'd recommend resetting all your characters, than max out your first character using the xp modifier to level 60, then when you go to start playing on your second one you will be 1st prestige level 1.

    I reset my first character to rank 1 prestige 0
    and then rank him up to rank 60
    however my 2nd soldiers says he is rank 1 prestige 1 but ingame he is rank 1 prestige 0 still.
    It didn't work. ((

  8. #128
    notnixby's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Gender
    male
    Location
    Feels Ville
    Posts
    27
    Reputation
    10
    Thanks
    6
    My Mood
    Stressed
    Quote Originally Posted by marcusalier View Post
    I reset my first character to rank 1 prestige 0
    and then rank him up to rank 60
    however my 2nd soldiers says he is rank 1 prestige 1 but ingame he is rank 1 prestige 0 still.
    It didn't work. ((
    Are you using the prestige 1-10 buttons to prestige or are you doing it with the xp modifier? The prestige buttons will not do it correctly.

  9. #129
    marcusalier's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Location
    Never had a VAC ban.
    Posts
    300
    Reputation
    8
    Thanks
    24
    My Mood
    Angry
    Quote Originally Posted by notnixby View Post
    Are you using the prestige 1-10 buttons to prestige or are you doing it with the xp modifier? The prestige buttons will not do it correctly.
    Using the XP modifier, I made the XP of my first soldier 1 and then I made his XP 4805. However, when I go to soldier 2 even though in the soldier creation it says he is prestige 1 rank 1 ingame he is prestige 0 rank 1 still.

  10. #130
    nectum93's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Gender
    male
    Posts
    217
    Reputation
    10
    Thanks
    175
    My Mood
    Twisted
    Quote Originally Posted by marcusalier View Post
    Using the XP modifier, I made the XP of my first soldier 1 and then I made his XP 4805. However, when I go to soldier 2 even though in the soldier creation it says he is prestige 1 rank 1 ingame he is prestige 0 rank 1 still.
    If you need help, add me steam buddy.

    ~And Oday nice job for this update.
    If u want i make more cheat, help me to buy the game
    Thanks you all have helped me.


    EVGA GTX 780Ti SC ACX - i5 3570k OC - 8GB Ram


  11. #131
    dillon2b's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Gender
    male
    Posts
    61
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    Quote Originally Posted by CYBER-SNIPA View Post
    @oday - Awesome trainer thanks for creating and releasing this. I have a request if your able to add it to your next version please? Can you add the ability to edit the time it takes you to prestige each soldier? You can access this info by; (Selecting Create a Soldier> Hover cursor over Squad member> Then pressing A to see the Prestige details). I ask if you are able to create a time editing function, as I'm not sure who can actually see this info? And if any authorities can access it or get a report, then having a short time to achieve that prestige on record, is a dead give-away that a player has rank hacked!!!
    Oday pls, it says I prestiged in 1978 which is causing me to worry cause if I get caught I'm done for, even when i legit prestiged to prestige 1, it showed 2013 but when I hacked it to prestige 2, it even changed my legit prestiged character to 1978 and now my stats are screwed up haha, also If u could be able to edit time taken to prestige each character would be great.
    If you could also include ghosts mask head in you next update a lot of people will be greatly appreciate it, thanks oday for your lovely work

  12. #132
    marcusalier's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Location
    Never had a VAC ban.
    Posts
    300
    Reputation
    8
    Thanks
    24
    My Mood
    Angry
    Quote Originally Posted by nectum93 View Post
    If you need help, add me steam buddy.

    ~And Oday nice job for this update.
    what is your steam bro?

    I really need help xD

  13. #133
    notnixby's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Gender
    male
    Location
    Feels Ville
    Posts
    27
    Reputation
    10
    Thanks
    6
    My Mood
    Stressed
    Quote Originally Posted by marcusalier View Post
    Using the XP modifier, I made the XP of my first soldier 1 and then I made his XP 4805. However, when I go to soldier 2 even though in the soldier creation it says he is prestige 1 rank 1 ingame he is prestige 0 rank 1 still.
    This is baffling for me, presuming you're starting from a clean slate and you level one character up to 60 your account should be prestige 1 + the level of whatever none level 60 character you're playing on I'll play around with the tool and see if I can simulate the problem you're having for myself.

  14. #134
    dillon2b's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Gender
    male
    Posts
    61
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    Quote Originally Posted by marcusalier View Post
    Using the XP modifier, I made the XP of my first soldier 1 and then I made his XP 4805. However, when I go to soldier 2 even though in the soldier creation it says he is prestige 1 rank 1 ingame he is prestige 0 rank 1 still.
    How I fixed this is to copy one of ur friends stats who is first prestige, edit ur score time played kda etc according to his, then play one game and it should update, also if that doesn work set ur prestige to 1
    Last edited by dillon2b; 11-20-2013 at 05:37 PM.

  15. #135
    nectum93's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Gender
    male
    Posts
    217
    Reputation
    10
    Thanks
    175
    My Mood
    Twisted
    Quote Originally Posted by marcusalier View Post
    what is your steam bro?

    I really need help xD
    I've inbox you.
    If u want i make more cheat, help me to buy the game
    Thanks you all have helped me.


    EVGA GTX 780Ti SC ACX - i5 3570k OC - 8GB Ram


Page 9 of 15 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast

Similar Threads

  1. [Release] Zolferno's Ultimate Trainer Final Realse + Source Code
    By zolferno in forum Call of Duty 7 - Black Ops Hacks & Cheats
    Replies: 161
    Last Post: 11-03-2016, 09:49 PM
  2. [Release] Zolferno's Ultimate Trainer V2.1.3.2 - Command Center Buff
    By zolferno in forum Call of Duty 7 - Black Ops Hacks & Cheats
    Replies: 116
    Last Post: 06-01-2016, 01:15 PM
  3. Call of Duty: Ghosts - Ultimate Trainer [by: OdaY]
    By odaysawaqed in forum Call of Duty Ghosts Hacks & Cheats
    Replies: 101
    Last Post: 11-18-2013, 06:10 PM
  4. [Release] [Hack Menu] Ultimate Trainer
    By mixalisaek in forum WarRock Discussions
    Replies: 1
    Last Post: 05-17-2011, 12:17 AM
  5. [Request] addresses for ultimate trainer...
    By Jeckels in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 9
    Last Post: 05-02-2007, 07:17 AM