Page 3 of 11 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 162
  1. #31
    meecherrr's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Gender
    male
    Posts
    8
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    I get an error that says 'Windows Aero isn't available/enabled!'

    I have Aero, and it is enabled. I did run it as administrator.

  2. #32
    hydro420's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Location
    Southern California
    Posts
    33
    Reputation
    10
    Thanks
    13
    Quote Originally Posted by meecherrr View Post
    I get an error that says 'Windows Aero isn't available/enabled!'

    I have Aero, and it is enabled. I did run it as administrator.
    That happened to me once. Just follow these steps:

    1) Right click my computer>Properties>Advanced System Settings>Hit Settings Button Under Performance>Check Adjust For Best Appearance>Apply

    2) Right Click Desktop>Click Personalize>Select "Windows 7" Under "Aero Themes">Then Change Background To What You Want

    3) Should be fixed.
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails
    Untitled.png  


  3. #33
    PHILBOT's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Gender
    male
    Posts
    10
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    Quote Originally Posted by Lovroman View Post



    Well then, make empty maps folder..
    It shouldn't matter..
    Thats exactly what I did, look at my previous post, I made an empty ''maps'' notepad

  4. #34
    Ice_Gold44's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Gender
    male
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Good Job!

  5. #35
    Duperdude's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Gender
    male
    Posts
    8
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Stressed
    Quote Originally Posted by master131 View Post
    The aimbot is too fast or slow?
    Check config.gesp, there are some aimbot speed settings that you can tweak, make sure to read the comment above it!

    Hack is using too much CPU!
    You can fix this by adjusting the RENDER_INTERVAL setting in config.gesp, try this and see if it works:
    Code:
    RENDER_INTERVAL = 10 // Replace the 10 with 20 instead
    Make sure to change the bot tick settings too or the aimbot will be slower:
    Code:
    BOT_SPEED_1 = 6
    BOT_SPEED_TICK_1 = 15 // Replace this with 7
    BOT_SPEED_2 = 3
    BOT_SPEED_TICK_2 = 30 // Replace this with 15
    BOT_SPEED_3 = 1.8
    About this part, I want my aimbot to be as fast as possible, and i've been fiddling with the settings but cant seem to find the one best setting to have it as fast as possible. Any help here?

  6. #36
    notnixby's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Gender
    male
    Location
    Feels Ville
    Posts
    27
    Reputation
    10
    Thanks
    6
    My Mood
    Stressed
    TOO ALL THE PEOPLE HAVING PROBLEMS GETTING THIS TO WORK
    -Launch Ghost, go to options, change too "FULL SCREEN BORDERLESS"
    -Turn Aero Effects on on your computer
    -Be sure you you did not rename the launcher leave that alone, the only place you change anything is in the config and the instructions are very clear.

    Return to forums if you're still having problems be sure to mention you have done everything above.

    Side note, some help configuring an Xbox controller to work with the Aimbot would be awesome.

  7. The Following User Says Thank You to notnixby For This Useful Post:

    PHILBOT (11-20-2013)

  8. #37
    Peccavin's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Gender
    male
    Posts
    22
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    My Mood
    Fine
    Quote Originally Posted by bfsd View Post
    yeah, it's supposed to be empty
    Thanks!Just one more question, is it irrelevant to store the hack in a USBPen drive?Does that make it more difficult for the hack to be detected on my PC or it doesn't matter because they don't check the files on my PC, it's just during on line play?

    Thx

  9. #38
    notnixby's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Gender
    male
    Location
    Feels Ville
    Posts
    27
    Reputation
    10
    Thanks
    6
    My Mood
    Stressed
    Quote Originally Posted by Peccavin View Post
    Thanks!Just one more question, is it irrelevant to store the hack in a USBPen drive?Does that make it more difficult for the hack to be detected on my PC or it doesn't matter because they don't check the files on my PC, it's just during on line play?

    Thx
    They wouldn't scan your computer files this would be very intensive on the processor especially while in game, at most they would check your running programs. The only benefit I can see for doing this with a thumb drive is if you use several computers day to day or if you share a computer with your parents and they don't approve.

  10. #39
    Lovroman's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Gender
    male
    Posts
    9,430
    Reputation
    611
    Thanks
    9,711
    My Mood
    Cheerful
    Quote Originally Posted by Peccavin View Post
    Thanks!Just one more question, is it irrelevant to store the hack in a USBPen drive?Does that make it more difficult for the hack to be detected on my PC or it doesn't matter because they don't check the files on my PC, it's just during on line play?

    Thx
    Nah, storing hack on USB won't help you..
    They check what you're "doing" while you're playing, they don't check files on your PC.

  11. #40
    notnixby's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Gender
    male
    Location
    Feels Ville
    Posts
    27
    Reputation
    10
    Thanks
    6
    My Mood
    Stressed
    On the subject of them checking into running programs it would be neat if the two exe's that open where named like Firefox, or Chrome, or Skype, something along those lines instead of. "jfkAjfjx57569dkdif.... "

  12. #41
    Diamond's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Gender
    male
    Location
    CoD Section
    Posts
    2,225
    Reputation
    200
    Thanks
    2,523
    My Mood
    Devilish
    Quote Originally Posted by notnixby View Post
    On the subject of them checking into running programs it would be neat if the two exe's that open where named like Firefox, or Chrome, or Skype, something along those lines instead of. "jfkAjfjx57569dkdif.... "
    It makes it harder for the user to bypass, think about it that way
    Instagram: fadi.ovo

    Twitter: @byFadi

    YouTube: OVO MobZai

  13. #42
    Peccavin's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Gender
    male
    Posts
    22
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    My Mood
    Fine
    Quote Originally Posted by notnixby View Post
    They wouldn't scan your computer files this would be very intensive on the processor especially while in game, at most they would check your running programs. The only benefit I can see for doing this with a thumb drive is if you use several computers day to day or if you share a computer with your parents and they don't approve.
    Thanks!!I was more incline for the option that they check us out while playing!!Funny about my parents not approving , I'm 38!!!I'm the one that has to check what my 2 kids do online (one is 19 and the other 8) !Laughed my ass off with that on, but thanks for the tip !! I grew up with these kind of games and because of that, gaming SP and MP is how I spend my free time!No pubs, discos or other stuff, just PC gaming.
    Thx notnixby!

  14. #43
    Peccavin's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Gender
    male
    Posts
    22
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    My Mood
    Fine
    Quote Originally Posted by Lovroman View Post


    Nah, storing hack on USB won't help you..
    They check what you're "doing" while you're playing, they don't check files on your PC.
    That's was what I thought!No arm in asking!Thx

  15. The Following User Says Thank You to Peccavin For This Useful Post:

    Lovroman (11-20-2013)

  16. #44
    deed1's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Gender
    male
    Location
    iTALY
    Posts
    10
    Reputation
    10
    Thanks
    0

    Exclamation

    i have got this error (see the Log) ,why ??

    p.s. i have GTX 660 1,5GB
    <b>Downloadable Files</b> Downloadable Files
    Last edited by deed1; 11-20-2013 at 03:31 PM.

  17. #45
    caleblich's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Gender
    male
    Location
    nsw
    Posts
    194
    Reputation
    10
    Thanks
    24
    My Mood
    Buzzed
    I haven't got Ghosts on PC, but I used master131's .NET External ESP on MW3 for over 8 months and I wasn't banned once... So I wouldn't worry too much about this one

    (I'm not held responsible if yous actually do get banned lol)

Page 3 of 11 FirstFirst 12345 ... LastLast

Similar Threads

  1. Ghosts .NET External ESP v1.3 [3.3.3]
    By master131 in forum Call of Duty Ghosts Hacks & Cheats
    Replies: 92
    Last Post: 11-26-2013, 07:44 AM
  2. Ghosts .NET External ESP v1.1.1 [3.2.625475]
    By master131 in forum Call of Duty Ghosts Hacks & Cheats
    Replies: 284
    Last Post: 11-19-2013, 07:44 AM
  3. [Outdated] Ghosts .NET External ESP v1.1 [3.2.625475]
    By master131 in forum Call of Duty Ghosts Hacks & Cheats
    Replies: 65
    Last Post: 11-09-2013, 08:01 PM
  4. [Outdated]Ghosts .NET External ESP v1.0 [3.0.625475]
    By master131 in forum Call of Duty Ghosts Hacks & Cheats
    Replies: 73
    Last Post: 11-09-2013, 03:00 AM
  5. [Patched] MW3 .NET External ESP v1.0
    By master131 in forum Call of Duty - Modern Warfare 3 (MW3) Hacks & Cheats
    Replies: 351
    Last Post: 04-18-2012, 12:05 AM