Page 4 of 11 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 162
  1. #46
    PHILBOT's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Gender
    male
    Posts
    10
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    I've tried everything now, ran as admin borderless, when I get ingame I can't see nothing, it's just normal. After I hit any key the black window just closes

    Attached Thumbnails Attached Thumbnails
    ESP PROBLEMSSS.png  


  2. #47
    Lovroman's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Gender
    male
    Posts
    9,430
    Reputation
    611
    Thanks
    9,719
    My Mood
    Cheerful
    Quote Originally Posted by PHILBOT View Post
    I've tried everything now, ran as admin borderless, when I get ingame I can't see nothing, it's just normal. After I hit any key the black window just closes

    maps is a folder, it isn't a notepad file!

  3. The Following 2 Users Say Thank You to Lovroman For This Useful Post:

    AtoZ (11-20-2013),PHILBOT (11-20-2013)

  4. #48
    IzAWeirdo's Avatar
    Join Date
    Oct 2013
    Gender
    male
    Posts
    8
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Amused
    I can even run it in fullscreen(borderless) xD work's perfectly for me!

  5. #49
    PHILBOT's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Gender
    male
    Posts
    10
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    Quote Originally Posted by Lovroman View Post


    maps is a folder, it isn't a notepad file!
    LOL yeah, my bad. thanks a lot

  6. The Following User Says Thank You to PHILBOT For This Useful Post:

    Lovroman (11-20-2013)

  7. #50
    Echo_Silence's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Gender
    male
    Location
    Pennsylvania
    Posts
    12
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Mellow
    Hello, if anyone is having any problems I am going to post some tips/knowledge.

    After you downloaded the External Esp into a folder. Example: c:/ ~Name~/Desktop/CoD ESP/
    * Created a folder on the desktop and named it CoD ESP
    * Extracted the External ESP into CoD ESP Folder
    * Run the ESP (Right click open) - MAKE SURE GHOSTS IS IN MINIMIZED MODE!
    * After it as the spinning logo ( / ) ( \ ) <-- Spins
    * Wait 5-8 seconds and then open ghosts and on the upper top screen should be the key binds of F1 , F2 , F3 , F4 , etc.
    * And now it should work!

    If you get any other errors on it saying " Press a key to close " or any other thing it may because you did one of the steps wrong or you may need to download one of the things master told you to download. And yes from what I know of the maps folder should be empty when I played with it, it was empty.

    And thanks Master! For your great work! +1

  8. The Following User Says Thank You to Echo_Silence For This Useful Post:

    Lovroman (11-20-2013)

  9. #51
    notnixby's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Gender
    male
    Location
    Feels Ville
    Posts
    27
    Reputation
    10
    Thanks
    6
    My Mood
    Stressed
    Quote Originally Posted by Peccavin View Post
    Thanks!!I was more incline for the option that they check us out while playing!!Funny about my parents not approving , I'm 38!!!I'm the one that has to check what my 2 kids do online (one is 19 and the other 8) !Laughed my ass off with that on, but thanks for the tip !! I grew up with these kind of games and because of that, gaming SP and MP is how I spend my free time!No pubs, discos or other stuff, just PC gaming.
    Thx notnixby!
    Ha yeah I'm 20 myself but I know growing up some parents don't trust their kids knowledge could possibly be more extensive than theirs in some aspects, I think my parents have finally come to grips that I know more about computers than they do lol. I remember the day I wanted to get a switch so I could have my ps2 and our computer both hooked up at the same time and they wouldn't believe me when I told them it wasn't going to cause us to get a virus, I'm not sure where they got that idea from but hey what can you do lol.

    I wouldn't worry too much about getting banned for using this unless you're extensively abusing it such as killing through walls, heavily pre-firing around corners, constant headshots etc. Use it wisely and you shouldn't land yourself in trouble. Of course there is always a chance but small things help minimize it. Sometimes when I feel like I'm doing overly well in a game I start to die on purpose. Then again I've been called a hacker before knowing how to hack so sometimes my score can get out of control lol.
    Last edited by notnixby; 11-20-2013 at 04:27 PM.

  10. The Following User Says Thank You to notnixby For This Useful Post:

    Lovroman (11-20-2013)

  11. #52
    VLARY's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Gender
    male
    Posts
    24
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Hot
    love master .always with best

  12. #53
    TheDeadFinger's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Gender
    male
    Posts
    22
    Reputation
    10
    Thanks
    7
    Quick question:
    how do i set the aimbot to not hop from a enemy to another? I've tried set the BOT_MAX_HOP_DIST to 0 and for the same number as BOT_MAX_DIST and no matter what the aimbot still hops from a enemy to another like i didnt changed anything. The other configs works fine.

  13. #54
    nectum93's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Gender
    male
    Posts
    217
    Reputation
    10
    Thanks
    175
    My Mood
    Twisted
    Nice job for this update Master.
    If u want i make more cheat, help me to buy the game
    Thanks you all have helped me.


    EVGA GTX 780Ti SC ACX - i5 3570k OC - 8GB Ram


  14. #55
    Snoogle's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Posts
    20
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Just curious before I use this... Has anyone been banned yet from this?

    If you have been banned, were you using anything else besides this?

  15. #56
    AtoZ's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Gender
    male
    Location
    nowhere in particular
    Posts
    548
    Reputation
    38
    Thanks
    573
    My Mood
    Aggressive
    Quote Originally Posted by Snoogle View Post
    Just curious before I use this... Has anyone been banned yet from this?

    If you have been banned, were you using anything else besides this?
    There has not been a single screenshot of a ban in Call of Duty Ghosts...YET.

  16. #57
    dillon2b's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Gender
    male
    Posts
    61
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    Quick question, whats the difference between triggerbot and aimbot

  17. #58
    master131's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Location
    Melbourne, Australia
    Posts
    8,802
    Reputation
    3165
    Thanks
    73,329
    My Mood
    Breezy
    Quote Originally Posted by deed1 View Post
    i have got this error (see the Log) ,why ??

    p.s. i have GTX 660 1,5GB
    Have you tried starting the hack before you started the game? If it doesn't work, try setting the GTX 660 as your primary video adapter. You can do this through the NVIDIA Control Panel.

    http://superuser.com/a/330604/225248
    Last edited by master131; 11-20-2013 at 07:14 PM.
    Donate:
    BTC: 1GEny3y5tsYfw8E8A45upK6PKVAEcUDNv9


    Handy Tools/Hacks:
    Extreme Injector v3.6.1 *NEW* Windows 10 compatible!
    A powerful and advanced injector in a simple GUI.
    Can scramble DLLs on injection making them harder to detect and even make detected hacks work again!

    Minion Since: 13th January 2011
    Moderator Since: 6th May 2011
    Global Moderator Since: 29th April 2012
    Super User/Unknown Since: 23rd July 2013
    'Game Hacking' Team Since: 30th July 2013

    --My Art--
    [Roxas - Pixel Art, WIP]
    [Natsu - Drawn]
    [Natsu - Coloured]


    All drawings are coloured using Photoshop.

    --Gifts--
    [Kyle]

  18. #59
    mr2fun's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Gender
    male
    Posts
    22
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Cheeky
    sorry to ask again but when I use Ghosts .NET External ESP v1.2 [3.3.3] and I (right mouse) zoom in on someone my weapon will fire one shot almost everytime now?

  19. #60
    MTFisher93's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Gender
    male
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    id like to run the aimbot with an xbox controller hooked up is there a way i can edit the code to make the trigger activate it rather than the mouse?

Page 4 of 11 FirstFirst ... 23456 ... LastLast

Similar Threads

  1. Ghosts .NET External ESP v1.3 [3.3.3]
    By master131 in forum Call of Duty Ghosts Hacks & Cheats
    Replies: 92
    Last Post: 11-26-2013, 07:44 AM
  2. Ghosts .NET External ESP v1.1.1 [3.2.625475]
    By master131 in forum Call of Duty Ghosts Hacks & Cheats
    Replies: 284
    Last Post: 11-19-2013, 07:44 AM
  3. [Outdated] Ghosts .NET External ESP v1.1 [3.2.625475]
    By master131 in forum Call of Duty Ghosts Hacks & Cheats
    Replies: 65
    Last Post: 11-09-2013, 08:01 PM
  4. [Outdated]Ghosts .NET External ESP v1.0 [3.0.625475]
    By master131 in forum Call of Duty Ghosts Hacks & Cheats
    Replies: 73
    Last Post: 11-09-2013, 03:00 AM
  5. [Patched] MW3 .NET External ESP v1.0
    By master131 in forum Call of Duty - Modern Warfare 3 (MW3) Hacks & Cheats
    Replies: 351
    Last Post: 04-18-2012, 12:05 AM