Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 27 of 27
  1. #16
    VastChikadori's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Gender
    male
    Posts
    8
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    adding an unlock camos for any gun woul be great!! Keep up the good work, way ahead of any others

  2. #17
    mofotin's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Gender
    male
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Doh
    Found one lil problem atleast for me i lost my Rank icon now there is just blank square.. and squad points are not working properly..
    is there any way to fix this ? :|
    Last edited by mofotin; 12-01-2013 at 11:14 PM.

  3. #18
    koifo's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Gender
    male
    Posts
    6
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    Squad Points doesn't work for me =/

  4. #19
    findogg213's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Gender
    male
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Top Notch THX

  5. #20
    splifward's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Gender
    male
    Posts
    0
    Reputation
    10
    Thanks
    10
    My Mood
    Dead
    Quote Originally Posted by koifo View Post
    Squad Points doesn't work for me =/
    all you do is keep press the number of squad points you want like 2 just keep mashing it and clicking the squad points while mashing it and it should give you the amount you type.

  6. #21
    hanbaobao's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Gender
    female
    Location
    Heartƒ
    Posts
    206
    Reputation
    10
    Thanks
    14
    My Mood
    Tired
    /awesome release

  7. #22
    VastChikadori's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Gender
    male
    Posts
    8
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    i maxed all my characters but it says im only 1st prestige. help

  8. #23
    KingX735's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Gender
    male
    Location
    New Point(22, 4)
    Posts
    588
    Reputation
    36
    Thanks
    4,318
    My Mood
    Cheerful
    Quote Originally Posted by VastChikadori View Post
    i maxed all my characters but it says im only 1st prestige. help
    I don't know sorry

  9. #24
    levelchy's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Gender
    female
    Posts
    5
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    HOW TO cancle all perks

  10. #25
    orphlow's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Gender
    male
    Posts
    4
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Could you make it so we can add perks/edit ALL classes per individual squad member? If so that would be awesome!

  11. #26
    AwfulPK's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Gender
    male
    Posts
    5
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Quote Originally Posted by levelchy View Post
    HOW TO cancle all perks
    You have to go into your character and remove them one at the time.

    You can stop at any point and keep the rest (example: if you want 10 perks, turn on all then remove all but those 10)

    but once you have removed them, you can't readd without redoing the perk (example: You wanted 10 and hardline was one of them, but you accidentally unchecked it, you have to readd all perks and remove them again because you can't recheck it if you are over the limit.)

  12. #27
    Lovroman's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Gender
    male
    Posts
    9,430
    Reputation
    611
    Thanks
    9,711
    My Mood
    Cheerful
    Quote Originally Posted by levelchy View Post
    HOW TO cancle all perks
    http://www.mpgh.net/forum/723-call-d...-aerocryx.html
    //Closed

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. [Release] Trainer Made By Tom95ek MW2 (1.0.174)
    By tom95ek in forum Call of Duty 6 - Modern Warfare 2 (MW2) Hacks
    Replies: 36
    Last Post: 01-09-2010, 05:17 PM
  2. First Working Private Trainer Made By Me
    By Jeckels in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 20
    Last Post: 05-13-2007, 09:07 PM
  3. [Request] addresses for ultimate trainer...
    By Jeckels in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 9
    Last Post: 05-02-2007, 07:17 AM
  4. [Pls dave, Fix it!!] U can't use the trainers made in CE? read this!!
    By juanitobalde in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 4
    Last Post: 04-24-2007, 03:27 PM
  5. Problem with trainers mades for CE, help me pls
    By juanitobalde in forum General Game Hacking
    Replies: 0
    Last Post: 04-24-2007, 05:31 AM

Tags for this Thread