Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 42
  1. #16
    poopysprinkles's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Gender
    male
    Posts
    5
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    or is it 1,2,4,8,16 for each of the 7 slots???

  2. #17
    poopysprinkles's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Gender
    male
    Posts
    5
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    Quote Originally Posted by poopysprinkles View Post
    or is it 1,2,4,8,16 for each of the 7 slots???
    Never mind! I got it! Thanks anyway ,,,, It's 1,2,4,8,16 for each of the 7 slots! It's just confusing when your new to this!

  3. #18
    SCPNathan's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Gender
    male
    Posts
    105
    Reputation
    10
    Thanks
    21
    How to change in game health? Much apreciated, Thanks

  4. #19
    Threadstarter
    CS:GO, CoDs & GTA Masterpiece
    Premium Member
    GOD[RaZoR]'s Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Gender
    male
    Location
    Outer Space
    Posts
    139
    Reputation
    18
    Thanks
    290
    My Mood
    Happy
    Quote Originally Posted by SCPNathan View Post
    How to change in game health? Much apreciated, Thanks
    To change in-game health you have to be a host. You can do it private match or..you have to wait a bit till NightmareTX will update his Lobby Editor to be a host in Multiplayer/Squads.
    MW2 Modder, Ghosts asscoder, AW Rocker, GTA V Cashier, RepZ platform Developer. Skype ID: god-razor

    CS GO: 100% VAC and OWERWATCH SAFE using of ESP and Triggerbot private hack! Contact me via Skype, just relax and play ez!

    Join our Grand Hackers Team group in Steam! Click here. Admins are grand hackers and minions from MPGH.

  5. #20
    SCPNathan's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Gender
    male
    Posts
    105
    Reputation
    10
    Thanks
    21
    I've tried in squads (just me) and it doesn't work :'(

  6. #21
    Threadstarter
    CS:GO, CoDs & GTA Masterpiece
    Premium Member
    GOD[RaZoR]'s Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Gender
    male
    Location
    Outer Space
    Posts
    139
    Reputation
    18
    Thanks
    290
    My Mood
    Happy
    Dear hackers and leechers, today all perks and minigun as weapon in loadout were patched. NOW its a server-based thing. Masterservers control it for now. We are searching for the way to find another way. So hold on and wait.
    MW2 Modder, Ghosts asscoder, AW Rocker, GTA V Cashier, RepZ platform Developer. Skype ID: god-razor

    CS GO: 100% VAC and OWERWATCH SAFE using of ESP and Triggerbot private hack! Contact me via Skype, just relax and play ez!

    Join our Grand Hackers Team group in Steam! Click here. Admins are grand hackers and minions from MPGH.

  7. #22
    BuklauPsy's Avatar
    Join Date
    Sep 2013
    Gender
    male
    Posts
    24
    Reputation
    10
    Thanks
    4
    Thanks for your work!!
    But the extinction values don't work(health, ammo). I tried searching for the values in CE(ammo) and I can't change the values. Did they change something?:O

  8. #23
    iplanezz's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Gender
    male
    Posts
    82
    Reputation
    10
    Thanks
    5
    //closed.
    Nice to see that its works.

  9. #24
    qwqwqwqwqwqw's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Gender
    male
    Posts
    18
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    How Unlock The Uniform Concealed Cobra with Cheat Engine i cant see on Cheat Engine on the Concealed Cobra ,,,

  10. #25
    sallamadallama's Avatar
    Join Date
    Jul 2013
    Gender
    female
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Perks cheat is not work in game.

  11. #26
    qwqwqwqwqwqw's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Gender
    male
    Posts
    18
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    can works in games ...ghillie suit can ==

  12. #27
    spenman10's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Gender
    male
    Posts
    19
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    Could anyone possibly link me to something or maybe explain ( if its not too much trouble ) how to use this with cheat engine to edit my stats?

  13. #28
    Lovroman's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Gender
    male
    Posts
    9,430
    Reputation
    611
    Thanks
    9,719
    My Mood
    Cheerful
    Quote Originally Posted by spenman10 View Post
    Could anyone possibly link me to something or maybe explain ( if its not too much trouble ) how to use this with cheat engine to edit my stats?
    Open the table, attach it to Ghosts process, click on MP tab and press Space, when you find a stat that you want to change, click on the value near to it, write desired value and press OK.

  14. #29
    spenman10's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Gender
    male
    Posts
    19
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    Quote Originally Posted by Lovroman View Post


    Open the table, attach it to Ghosts process, click on MP tab and press Space, when you find a stat that you want to change, click on the value near to it, write desired value and press OK.
    Ok seems simple enough but when I change the stat and hit ok, nothing happens in game? I think the part that I am messing up is hitting the MP tab, because im not sure what the MP tab is?

    What im doing is opening up Ghosts, going to barracks-leadboards, opening up the table and attaching to ghosts process, going to the bottom of cheat engine window, scrolling down the bottom of the preloaded address till i get to the leaderboard addresses and then hitting space bar ( to activate ) and then editing the value. Yet nothing happens in game?

    I apologize I know I am being a total noob here, but I have watched the tutorial videos from feep, and I understand the concepts of how cheat engine works, I just can't seems to actually edit the leaderboard info

  15. #30
    Lovroman's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Gender
    male
    Posts
    9,430
    Reputation
    611
    Thanks
    9,719
    My Mood
    Cheerful
    Quote Originally Posted by spenman10 View Post
    Ok seems simple enough but when I change the stat and hit ok, nothing happens in game? I think the part that I am messing up is hitting the MP tab, because im not sure what the MP tab is?

    What im doing is opening up Ghosts, going to barracks-leadboards, opening up the table and attaching to ghosts process, going to the bottom of cheat engine window, scrolling down the bottom of the preloaded address till i get to the leaderboard addresses and then hitting space bar ( to activate ) and then editing the value. Yet nothing happens in game?

    I apologize I know I am being a total noob here, but I have watched the tutorial videos from feep, and I understand the concepts of how cheat engine works, I just can't seems to actually edit the leaderboard info
    Just edit value, don't hit Space.

  16. The Following User Says Thank You to Lovroman For This Useful Post:

    spenman10 (12-17-2013)

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Similar Threads

  1. [ADRESSES][3.5.4]Ultimate Cheat Table List
    By gogamoga in forum Call of Duty Ghosts Hacks & Cheats
    Replies: 11
    Last Post: 12-12-2013, 08:49 AM
  2. [ADRESSES][3.4.3.1]Ultimate Cheat Table List + Team Switcher!
    By GOD[RaZoR] in forum Call of Duty Ghosts Hacks & Cheats
    Replies: 24
    Last Post: 12-08-2013, 01:55 AM
  3. [Release] Ultimate Cheat Engine Table || NEW || V32
    By KingX735 in forum Call of Duty Black Ops 2 Private Server Hacks
    Replies: 2
    Last Post: 08-25-2013, 03:37 PM
  4. Runescape 101 ultimate cheat pack
    By t3lazy1 in forum Trade Accounts/Keys/Items
    Replies: 15
    Last Post: 06-24-2009, 04:02 PM
  5. Maple Story Cheat table
    By zenos in forum MapleStory Hacks, Cheats & Trainers
    Replies: 0
    Last Post: 05-06-2007, 08:01 PM