Page 2 of 30 FirstFirst 123412 ... LastLast
Results 16 to 30 of 438
  1. #16
    tobiasersej's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Gender
    male
    Posts
    4
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    in game it says 3.5.4
    this is 3.5.3 ?

    does this have anything to say?

  2. #17
    master131's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Location
    Melbourne, Australia
    Posts
    8,802
    Reputation
    3165
    Thanks
    73,325
    My Mood
    Breezy
    My bad, fixed the version in the thread title.
    Donate:
    BTC: 1GEny3y5tsYfw8E8A45upK6PKVAEcUDNv9


    Handy Tools/Hacks:
    Extreme Injector v3.6.1 *NEW* Windows 10 compatible!
    A powerful and advanced injector in a simple GUI.
    Can scramble DLLs on injection making them harder to detect and even make detected hacks work again!

    Minion Since: 13th January 2011
    Moderator Since: 6th May 2011
    Global Moderator Since: 29th April 2012
    Super User/Unknown Since: 23rd July 2013
    'Game Hacking' Team Since: 30th July 2013

    --My Art--
    [Roxas - Pixel Art, WIP]
    [Natsu - Drawn]
    [Natsu - Coloured]


    All drawings are coloured using Photoshop.

    --Gifts--
    [Kyle]

  3. #18
    tprronnie's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    male
    Posts
    5
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Twisted
    why not full screen others worked in full screen

  4. #19
    xAssasin's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Gender
    male
    Posts
    4
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Im having an issue where i open the hack, the overlay shows, but after a bit the launcher crashes, any ideas?

  5. #20
    Iwannabeahacker's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Gender
    male
    Location
    Unknown
    Posts
    181
    Reputation
    10
    Thanks
    32
    My Mood
    Hungover
    Quote Originally Posted by xAssasin View Post
    Im having an issue where i open the hack, the overlay shows, but after a bit the launcher crashes, any ideas?
    Do you have it in windows no border?
    -Currently Main Post Area

  6. #21
    baophucdinh31's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Gender
    male
    Posts
    362
    Reputation
    10
    Thanks
    26
    My Mood
    Doh
    nice!!keep it up dude

  7. #22
    johnnybravo86's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Gender
    male
    Posts
    9
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    thanks a mil!

  8. #23
    xAssasin's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Gender
    male
    Posts
    4
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Quote Originally Posted by Iwannabeahacker View Post
    Do you have it in windows no border?
    INDEED! LOL!

  9. #24
    flouflis's Avatar
    Join Date
    Oct 2013
    Gender
    male
    Posts
    5
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    It's no working. After the game starts its stop working.

  10. #25
    modernninja2's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Gender
    male
    Posts
    80
    Reputation
    10
    Thanks
    25
    My Mood
    Amused
    Works flawlessly, as usual, master.
    Last edited by modernninja2; 12-13-2013 at 12:45 AM.


  11. #26
    flouflis's Avatar
    Join Date
    Oct 2013
    Gender
    male
    Posts
    5
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    I made some mistake. Now it WORKS as usual. Thank's.

  12. #27
    theprobro's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Gender
    male
    Posts
    176
    Reputation
    10
    Thanks
    17
    My Mood
    Amused
    hey buddy it runs for me but when i click on aimbot or anything it wont work on the game but the menu is on it and it recognize the game!!
    would anyone help me wat im doing wrong? and also do i need to have the injection for it to work? please id be appriciate it if some1 help me

  13. #28
    SammyDoge1's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Gender
    male
    Location
    Tried looking behind you...?
    Posts
    2,179
    Reputation
    59
    Thanks
    2,087
    My Mood
    Tired
    Works great as usual! Thanks for the quick update!





  14. #29
    cooliocoolio's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Gender
    male
    Posts
    12
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Has anyone who is using this hack ever been banned from using it? Such as from the day this hack came out (V1) until now?

  15. #30
    bfsd's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Gender
    male
    Posts
    98
    Reputation
    10
    Thanks
    14
    My Mood
    Confused
    Quote Originally Posted by theprobro View Post
    hey buddy it runs for me but when i click on aimbot or anything it wont work on the game but the menu is on it and it recognize the game!!
    would anyone help me wat im doing wrong? and also do i need to have the injection for it to work? please id be appriciate it if some1 help me
    u don't have to click on it but you need to press the button to deactivate it. (when you start the hack and gane and the font color on the bar is yellow, the hack is enabled if it's grey it's disabled)

Page 2 of 30 FirstFirst 123412 ... LastLast

Similar Threads

  1. Ghosts .NET External ESP v1.3 [3.3.3]
    By master131 in forum Call of Duty Ghosts Hacks & Cheats
    Replies: 92
    Last Post: 11-26-2013, 07:44 AM
  2. Ghosts .NET External ESP v1.2 [3.3.3]
    By master131 in forum Call of Duty Ghosts Hacks & Cheats
    Replies: 161
    Last Post: 11-23-2013, 09:23 PM
  3. Ghosts .NET External ESP v1.1.1 [3.2.625475]
    By master131 in forum Call of Duty Ghosts Hacks & Cheats
    Replies: 284
    Last Post: 11-19-2013, 07:44 AM
  4. [Outdated] Ghosts .NET External ESP v1.1 [3.2.625475]
    By master131 in forum Call of Duty Ghosts Hacks & Cheats
    Replies: 65
    Last Post: 11-09-2013, 08:01 PM
  5. [Outdated]Ghosts .NET External ESP v1.0 [3.0.625475]
    By master131 in forum Call of Duty Ghosts Hacks & Cheats
    Replies: 73
    Last Post: 11-09-2013, 03:00 AM