Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 31 to 45 of 70
  1. #31
    Lovroman's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Gender
    male
    Posts
    9,430
    Reputation
    611
    Thanks
    9,719
    My Mood
    Cheerful
    Quote Originally Posted by Darkkugel View Post
    it´s not worked for me why?
    You had a wrong timing.
    Read instructions again.

  2. #32
    fowlerc23's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Gender
    male
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    after i click reset what kinda speed do i need to hit online play then im done is it in a hurry ?

  3. #33
    Lovroman's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Gender
    male
    Posts
    9,430
    Reputation
    611
    Thanks
    9,719
    My Mood
    Cheerful
    Quote Originally Posted by fowlerc23 View Post
    after i click reset what kinda speed do i need to hit online play then im done is it in a hurry ?
    You have to click I'm done right after Fetching Online Profile appears. A.K.A yes, in a hurry.

  4. The Following User Says Thank You to Lovroman For This Useful Post:

    fowlerc23 (12-26-2013)

  5. #34
    arsyyn's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    male
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Drunk
    I can't for the life of me get this to work. It does still work, right?

  6. #35
    Lovroman's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Gender
    male
    Posts
    9,430
    Reputation
    611
    Thanks
    9,719
    My Mood
    Cheerful
    Quote Originally Posted by arsyyn View Post
    I can't for the life of me get this to work. It does still work, right?
    Yes, improve your timing.

  7. #36
    lloydparreno's Avatar
    Join Date
    Oct 2013
    Gender
    male
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    i dont see the button that says "reset rank"

  8. #37
    Lovroman's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Gender
    male
    Posts
    9,430
    Reputation
    611
    Thanks
    9,719
    My Mood
    Cheerful
    Quote Originally Posted by lloydparreno View Post
    i dont see the button that says "reset rank"
    It says "Reset".

  9. #38
    Linus van Pelt's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Gender
    male
    Posts
    77
    Reputation
    10
    Thanks
    7
    not working for me

  10. #39
    the-crow's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Gender
    male
    Location
    silver spring
    Posts
    297
    Reputation
    13
    Thanks
    2,803
    My Mood
    Relaxed
    this tool dont work enymore.?

  11. #40
    SammyDoge1's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Gender
    male
    Location
    Tried looking behind you...?
    Posts
    2,179
    Reputation
    59
    Thanks
    2,087
    My Mood
    Tired
    Quote Originally Posted by the-crow View Post
    this tool dont work enymore.?
    Still should, and probably does.





  12. #41
    Lovroman's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Gender
    male
    Posts
    9,430
    Reputation
    611
    Thanks
    9,719
    My Mood
    Cheerful
    Quote Originally Posted by Linus van Pelt View Post
    not working for me
    Did you follow steps correctly?(Correct timing is important)

  13. #42
    sekora's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Gender
    male
    Posts
    21
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    Thank You So Much Nightmare :-)

  14. #43
    EinfachSö's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Gender
    male
    Posts
    13
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Angelic
    I dont know which notice box should appear. I dont see any...

    How should the timing be?
    Last edited by EinfachSö; 01-05-2014 at 07:23 PM.

  15. #44
    Minnesota Dabs's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Gender
    male
    Location
    VOTE TRUMP
    Posts
    4,209
    Reputation
    615
    Thanks
    1,069
    My Mood
    Relaxed
    Quote Originally Posted by EinfachSö View Post
    I dont know which notice box should appear. I dont see any...

    How should the timing be?
    You have to reset while there is a "Fetching online profile" box appears. If you do it after, you failed. You have to retry it, with perfect precision.
    Successful Trades: 52

    Scammed Trades: 6

    Vouch Profile!



    Consider donating to my PayPal!

  16. The Following User Says Thank You to Minnesota Dabs For This Useful Post:

    EinfachSö (01-06-2014)

  17. #45
    EinfachSö's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Gender
    male
    Posts
    13
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Angelic
    Ahhh... now it works. Thx so much. The notice box never appeared, but now its done. Lets start this shitty game from the beginning.

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast

Similar Threads

  1. [Future Tool]Ghosts Full Resetter
    By NightmareTX_RETIRED in forum Call of Duty Ghosts Discussions & Help
    Replies: 17
    Last Post: 12-20-2013, 12:45 PM
  2. Why isn't Ghost in Call Of Duty : Ghost?
    By Doge. in forum General
    Replies: 52
    Last Post: 12-04-2013, 11:10 PM
  3. [Tutorial] Kicked in Ghost Mode because using See Ghost hack?
    By Crossfire Labs in forum CrossFire Tutorials
    Replies: 12
    Last Post: 05-21-2012, 10:17 PM
  4. need ghost recon server hack
    By Mike273 in forum General Game Hacking
    Replies: 8
    Last Post: 03-16-2009, 03:02 PM
  5. MPGH = Ghost town
    By Kyojiro in forum General
    Replies: 104
    Last Post: 04-11-2006, 03:43 PM