Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 44
  1. #16
    iSnipeBlack's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Gender
    female
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    thx not bann :O

  2. #17

  3. #18
    SammyDoge1's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Gender
    male
    Location
    Tried looking behind you...?
    Posts
    2,179
    Reputation
    59
    Thanks
    2,087
    My Mood
    Tired
    Quote Originally Posted by SofaKingH4rd View Post
    wins / losses don't update
    did you play one game?





  4. #19
    i4mTh3Fr34kPr0's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Gender
    male
    Location
    in my room
    Posts
    310
    Reputation
    16
    Thanks
    4,156
    Quote Originally Posted by sammyhond1 View Post

    did you play one game?
    probably not!

    So it goes with me


  5. #20
    SofaKingH4rd's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Gender
    male
    Location
    United Kingdom, England
    Posts
    1,751
    Reputation
    22
    Thanks
    145
    My Mood
    Tired
    Quote Originally Posted by sammyhond1 View Post

    did you play one game?
    Played over 10 hours and 30 games before using this.

    New problem.

    How can i reduce my kills,time played etc? I go into barracks, I have 27k kills, but want to change it to 670, but typing 670 into the field and pressing the button does not update it.

    Same with all the rest.

    Thanks.

  6. #21
    SammyDoge1's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Gender
    male
    Location
    Tried looking behind you...?
    Posts
    2,179
    Reputation
    59
    Thanks
    2,087
    My Mood
    Tired
    Quote Originally Posted by SofaKingH4rd View Post
    Played over 10 hours and 30 games before using this.

    New problem.

    How can i reduce my kills,time played etc? I go into barracks, I have 27k kills, but want to change it to 670, but typing 670 into the field and pressing the button does not update it.

    Same with all the rest.

    Thanks.
    Press set and play a game and they should be changed?





  7. #22
    SofaKingH4rd's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Gender
    male
    Location
    United Kingdom, England
    Posts
    1,751
    Reputation
    22
    Thanks
    145
    My Mood
    Tired
    Quote Originally Posted by sammyhond1 View Post

    Press set and play a game and they should be changed?

    I did that already, and it still stays the same.

    I changed all pressed set, joined SND, played the game, looked at leader boards and stil the same.

  8. #23
    SammyDoge1's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Gender
    male
    Location
    Tried looking behind you...?
    Posts
    2,179
    Reputation
    59
    Thanks
    2,087
    My Mood
    Tired
    Quote Originally Posted by SofaKingH4rd View Post
    I did that already, and it still stays the same.

    I changed all pressed set, joined SND, played the game, looked at leader boards and stil the same.
    This only changes the Barrack leaderboards, and the player tag stats, not the lobby leaderboards.





  9. #24
    SofaKingH4rd's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Gender
    male
    Location
    United Kingdom, England
    Posts
    1,751
    Reputation
    22
    Thanks
    145
    My Mood
    Tired
    Quote Originally Posted by sammyhond1 View Post

    This only changes the Barrack leaderboards, and the player tag stats, not the lobby leaderboards.
    yes I know, but the leaderboards in barracks don't change.

    the only things that change is my prestige and squad points.

  10. #25
    SammyDoge1's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Gender
    male
    Location
    Tried looking behind you...?
    Posts
    2,179
    Reputation
    59
    Thanks
    2,087
    My Mood
    Tired
    Quote Originally Posted by SofaKingH4rd View Post
    yes I know, but the leaderboards in barracks don't change.

    the only things that change is my prestige and squad points.
    Strange idk then.





  11. #26
    SofaKingH4rd's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Gender
    male
    Location
    United Kingdom, England
    Posts
    1,751
    Reputation
    22
    Thanks
    145
    My Mood
    Tired
    Quote Originally Posted by sammyhond1 View Post

    Strange idk then.
    Damn, looks like I'll have to put up with everyone calling me a hacker lol.

    Getting reported every game due to my wins not updating...ffs lol...

    Might use that dudes resetter, and start fresh

  12. #27
    EinfachSö's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Gender
    male
    Posts
    13
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Angelic
    time played, games played, win streak, kill streak, wins and losses dont change. The "rest" does.
    Pressed all buttons and alrdy played a game. But nothing happens.


    Is there a way to change the stats of Tdm or snd?
    Last edited by EinfachSö; 01-05-2014 at 06:49 PM.

  13. #28
    Minnesota Dabs's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Gender
    male
    Location
    VOTE TRUMP
    Posts
    4,209
    Reputation
    615
    Thanks
    1,069
    My Mood
    Relaxed
    Quote Originally Posted by EinfachSö View Post
    time played, games played, win streak, kill streak, wins and losses dont change. The "rest" does.
    Pressed all buttons and alrdy played a game. But nothing happens.


    Is there a way to change the stats of Tdm or snd?
    There is no found way to do this at the moment.
    Successful Trades: 52

    Scammed Trades: 6

    Vouch Profile!



    Consider donating to my PayPal!

  14. #29
    SammyDoge1's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Gender
    male
    Location
    Tried looking behind you...?
    Posts
    2,179
    Reputation
    59
    Thanks
    2,087
    My Mood
    Tired
    Quote Originally Posted by EinfachSö View Post
    time played, games played, win streak, kill streak, wins and losses dont change. The "rest" does.
    Pressed all buttons and alrdy played a game. But nothing happens.


    Is there a way to change the stats of Tdm or snd?
    NOPE.





  15. #30
    maltasack's Avatar
    Join Date
    Aug 2013
    Gender
    male
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    8
    My Mood
    Amused
    Work this on steam ?

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Similar Threads

  1. [Patched] MW3 Multi Trainer [1.9.433]
    By MarkHC in forum Call of Duty - Modern Warfare 3 (MW3) Hacks & Cheats
    Replies: 275
    Last Post: 08-10-2012, 12:36 PM
  2. [Patched] MW3 Multi-Trainer
    By MarkHC in forum Call of Duty - Modern Warfare 3 (MW3) Hacks & Cheats
    Replies: 27
    Last Post: 06-21-2012, 01:41 PM
  3. [Detected] Melodia -Loader- Multi-Trainer v2.3r1 =^.^=
    By Melodia in forum Call of Duty 6 - Modern Warfare 2 (MW2) Hacks
    Replies: 287
    Last Post: 06-21-2010, 03:32 PM
  4. [Detected] [1.0.184] Melodia's Multi-"Trainer"
    By Melodia in forum Call of Duty 6 - Modern Warfare 2 (MW2) Hacks
    Replies: 632
    Last Post: 04-27-2010, 08:23 AM