Page 4 of 8 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 114
  1. #46
    z0mgb4c0n's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Gender
    male
    Posts
    59
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    My Mood
    Devilish
    One thing that I did notice is that if I set all my XP on eatch soldier to the max at 4805 and I set them all at 10th prestige, I show up as 10th prestige max level in lobbies and on the main menu, but each soldier in my create a soldier menu shows different prestige emblems. Not sure why. The soldier I happen to be using shows 3rd prestige, but when I select it my lobby rank and emblem show 10th. Not sure how to set it so all the icons show 10th prestige in the create a player menu. At the very least I'd like to make it so that Soldier 1 shows the 10th emblem in my menu instead of Soldier 5 which I never use. Nonetheless it still shows 10th prestige on all my cards and in the lobby so that's cool.

  2. #47
    SammyDoge1's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Gender
    male
    Location
    Tried looking behind you...?
    Posts
    2,179
    Reputation
    59
    Thanks
    2,087
    My Mood
    Tired
    Quote Originally Posted by z0mgb4c0n View Post
    One thing that I did notice is that if I set all my XP on eatch soldier to the max at 4805 and I set them all at 10th prestige, I show up as 10th prestige max level in lobbies and on the main menu, but each soldier in my create a soldier menu shows different prestige emblems. Not sure why. The soldier I happen to be using shows 3rd prestige, but when I select it my lobby rank and emblem show 10th. Not sure how to set it so all the icons show 10th prestige in the create a player menu. At the very least I'd like to make it so that Soldier 1 shows the 10th emblem in my menu instead of Soldier 5 which I never use. Nonetheless it still shows 10th prestige on all my cards and in the lobby so that's cool.
    The prestige is only visual atm, havent been able to find the real adress for it.. If you only want to level 1soldier stay under 4804 EXP.





  3. #48
    z0mgb4c0n's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Gender
    male
    Posts
    59
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    My Mood
    Devilish
    Ok, got everything working except hits and misses. Whatever I put in for misses it shows as a negative number in the leaderboard and therefore sets my accuracy at 100%. Makes it really obvious that I hacked my stats

  4. #49
    SammyDoge1's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Gender
    male
    Location
    Tried looking behind you...?
    Posts
    2,179
    Reputation
    59
    Thanks
    2,087
    My Mood
    Tired
    Quote Originally Posted by z0mgb4c0n View Post
    Ok, got everything working except hits and misses. Whatever I put in for misses it shows as a negative number in the leaderboard and therefore sets my accuracy at 100%. Makes it really obvious that I hacked my stats
    Hmm strange, i'll look into the adresses i used for it. thanks for reporting it.





  5. #50
    z0mgb4c0n's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Gender
    male
    Posts
    59
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    My Mood
    Devilish
    Any particular reason why it would show a gray prestige emblem in my game after using this?

  6. #51
    Dynamo's's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Gender
    male
    Posts
    41
    Reputation
    10
    Thanks
    573
    My Mood
    Amazed
    I really like your design

  7. The Following User Says Thank You to Dynamo's For This Useful Post:

    SammyDoge1 (01-29-2014)

  8. #52
    SammyDoge1's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Gender
    male
    Location
    Tried looking behind you...?
    Posts
    2,179
    Reputation
    59
    Thanks
    2,087
    My Mood
    Tired
    Quote Originally Posted by z0mgb4c0n View Post
    Any particular reason why it would show a gray prestige emblem in my game after using this?
    Gray Prestige? No idea.





  9. #53
    Minnesota Dabs's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Gender
    male
    Location
    VOTE TRUMP
    Posts
    4,209
    Reputation
    615
    Thanks
    1,069
    My Mood
    Relaxed
    Quote Originally Posted by z0mgb4c0n View Post
    Any particular reason why it would show a gray prestige emblem in my game after using this?
    It's because the prestige is invalid. You most likely tried to make yourself 11th prestige.
    Successful Trades: 52

    Scammed Trades: 6

    Vouch Profile!



    Consider donating to my PayPal!

  10. The Following User Says Thank You to Minnesota Dabs For This Useful Post:

    SammyDoge1 (01-29-2014)

  11. #54
    AQW Trader's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Gender
    male
    Location
    Krusty Krab
    Posts
    236
    Reputation
    22
    Thanks
    10
    My Mood
    Yeehaw
    Does this work for PS3?

  12. #55
    Project69's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Gender
    male
    Posts
    33
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    for the time played...if i want to put like lets say " 3 days 6 hours " what do i put in it?

    thanks

  13. #56
    z0mgb4c0n's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Gender
    male
    Posts
    59
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    My Mood
    Devilish
    Quote Originally Posted by AQW Trader View Post
    Does this work for PS3?
    no


    Quote Originally Posted by Project69 View Post
    for the time played...if i want to put like lets say " 3 days 6 hours " what do i put in it?
    The time has to be in seconds, so for 3 days 6 hours the number to put in would be 262800

  14. #57
    Project69's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Gender
    male
    Posts
    33
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    ahhh thank you

  15. #58
    ZusCoo's Avatar
    Join Date
    Aug 2013
    Gender
    male
    Location
    Norway, Stavanger!
    Posts
    47
    Reputation
    10
    Thanks
    414
    My Mood
    Cool
    Is there a fix for the 100% accuracy?
    it says 12253 hits and -7895 misses is there a way to fix that? then how?
    Thanks

  16. #59
    harrysnake's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Gender
    male
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Thanks for the tool only issue is that you have a total win and losses game amount editior just not games overal ? i edited mine but now the total games is lower than the wins/ losses any idea?

  17. #60
    z0mgb4c0n's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Gender
    male
    Posts
    59
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    My Mood
    Devilish
    It would be cool if you could add the ability to unlock all weapons and attachments with this. Clicking through all that shit for each soldier is a bitch and it takes forever

Page 4 of 8 FirstFirst ... 23456 ... LastLast

Similar Threads

  1. [Outdated] Project Multi Tool 1.5 Ghosts 3.6.5.X
    By SammyDoge1 in forum Call of Duty Ghosts Hacks & Cheats
    Replies: 8
    Last Post: 02-15-2014, 12:18 AM
  2. Project Multi Tool 1.3 Ghosts 3.5.4.X
    By SammyDoge1 in forum Call of Duty Ghosts Hacks & Cheats
    Replies: 31
    Last Post: 01-26-2014, 01:42 PM
  3. Project Multi Tool 1.1 Ghosts 3.5.4.X
    By SammyDoge1 in forum Call of Duty Ghosts Hacks & Cheats
    Replies: 59
    Last Post: 01-20-2014, 06:41 AM
  4. Project Multi Tool 1.1.5 Ghosts 3.5.4.X
    By SammyDoge1 in forum Call of Duty Ghosts Hacks & Cheats
    Replies: 31
    Last Post: 01-01-2014, 02:51 PM
  5. [Release] Injector + Simple multi tool with Ghost Theme Made By NeV3RFoREv3R V1
    By NeV3RFoREv3R in forum Combat Arms Spammers, Injectors and Multi Tools
    Replies: 5
    Last Post: 02-07-2013, 12:15 AM