Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 32
  1. #16
    distiny's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Gender
    male
    Posts
    560
    Reputation
    67
    Thanks
    560
    My Mood
    Cynical
    install latest .net framework ?
    FBI got my PC...Hardcore cheating is paused atm..

  2. #17
    SammyDoge1's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Gender
    male
    Location
    Tried looking behind you...?
    Posts
    2,179
    Reputation
    59
    Thanks
    2,086
    My Mood
    Tired
    Nice job for a 1st hack! Keep em coming.





  3. The Following User Says Thank You to SammyDoge1 For This Useful Post:

    TryOne (02-02-2014)

  4. #18
    Memberhack's Avatar
    Join Date
    Feb 2014
    Gender
    female
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    And hack regocnize by game ?!

  5. #19
    TryOne's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Gender
    male
    Location
    United Kingdom
    Posts
    128
    Reputation
    10
    Thanks
    826
    Quote Originally Posted by Memberhack View Post
    And hack regocnize by game ?!
    What exactly do you want?

  6. #20
    Lovroman's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Gender
    male
    Posts
    9,430
    Reputation
    611
    Thanks
    9,702
    My Mood
    Cheerful
    Quote Originally Posted by Memberhack View Post
    And hack regocnize by game ?!
    What do you mean ? It doesn't recongize game ? Did you start it as admin?

  7. #21
    Memberhack's Avatar
    Join Date
    Feb 2014
    Gender
    female
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    When i start the hack i was banned ?

  8. #22
    TryOne's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Gender
    male
    Location
    United Kingdom
    Posts
    128
    Reputation
    10
    Thanks
    826
    Proof or it didnt happened

    Haha!!!

  9. #23
    Memberhack's Avatar
    Join Date
    Feb 2014
    Gender
    female
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Ok !!! i was an error with this ! See the end of this message for details on invoking
    just-in-time (JIT) debugging instead of this dialog box.

    ************** Exception Text **************
    System.IndexOutOfRangeException: Index was outside the bounds of the array.
    at GhostsTryOne.Overlay.load_()
    at GhostsTryOne.OverlayForm.Timer1_Tick(Object sender, EventArgs e)
    at System.Windows.Forms.Timer.TimerNativeWindow.WndPr oc(Message& m)
    at System.Windows.Forms.NativeWindow.Callback(IntPtr hWnd, Int32 msg, IntPtr wparam, IntPtr lparam)

  10. #24
    TryOne's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Gender
    male
    Location
    United Kingdom
    Posts
    128
    Reputation
    10
    Thanks
    826
    You have to start the Game and then the Hack

  11. #25
    Phaser09's Avatar
    Join Date
    Feb 2014
    Gender
    male
    Posts
    22
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    My Mood
    Drunk
    sooo in english...I have a problem with the speedboost funtion and the higher jump...I was host and changed the settings but nothing happend?could you help me ?!
    Last edited by Phaser09; 02-02-2014 at 02:35 PM. Reason: translate

  12. #26
    Phaser09's Avatar
    Join Date
    Feb 2014
    Gender
    male
    Posts
    22
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    My Mood
    Drunk
    The private lobby hacks are working perfect

  13. #27
    theprobro's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Gender
    male
    Posts
    176
    Reputation
    10
    Thanks
    17
    My Mood
    Amused
    Quote Originally Posted by TryOne View Post
    Quote Originally Posted by theprobro View Post
    the extinction mode doesnt work but overall thanks
    You need to be the Host then it should work without Problems.
    ha alright thanks man

  14. #28
    john203's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Gender
    male
    Posts
    43
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Is there a way you can set your level for multiplayer, or is it only prestige?

  15. #29
    Minnesota Dabs's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Gender
    male
    Location
    VOTE TRUMP
    Posts
    4,208
    Reputation
    615
    Thanks
    1,066
    My Mood
    Relaxed
    Quote Originally Posted by john203 View Post
    Is there a way you can set your level for multiplayer, or is it only prestige?
    You can set both.
    Successful Trades: 52

    Scammed Trades: 6

    Vouch Profile!



    Consider donating to my PayPal!

  16. #30
    TryOne's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Gender
    male
    Location
    United Kingdom
    Posts
    128
    Reputation
    10
    Thanks
    826
    Quote Originally Posted by john203 View Post
    Is there a way you can set your level for multiplayer, or is it only prestige?
    use The SoldierEditor for Level

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Similar Threads

  1. [Outdated] TryOne Multihack Ghosts v0.2 V-3.6.5.X [Updated]
    By TryOne in forum Call of Duty Ghosts Hacks & Cheats
    Replies: 22
    Last Post: 02-14-2014, 08:39 PM
  2. [Help] CoD:Ghosts: Multihack: Need help on how to start...
    By heckticksparkz in forum Visual Basic Programming
    Replies: 4
    Last Post: 12-13-2013, 08:57 PM
  3. need ghost recon server hack
    By Mike273 in forum General Game Hacking
    Replies: 8
    Last Post: 03-16-2009, 03:02 PM
  4. EleMentX's Frigggen System.mrs lol Happy $Ghost$!!!
    By EleMentX in forum Gunz General
    Replies: 17
    Last Post: 05-04-2006, 10:34 PM
  5. MPGH = Ghost town
    By Kyojiro in forum General
    Replies: 104
    Last Post: 04-11-2006, 03:43 PM

Tags for this Thread