Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 58 of 58
  1. #46
    Riddick's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Gender
    male
    Location
    Delusional
    Posts
    7,734
    Reputation
    529
    Thanks
    5,130
    My Mood
    Devilish
    Quote Originally Posted by pichiaso View Post
    what is ub menu??
    This is an add on bot for a VIP hack. ub menu does not matter if you don't have the VIP hack. Please stop asking as this is not a stand alone hack.

  2. #47
    megasushi's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Gender
    male
    Posts
    43
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Angelic
    i tried this with PB:Survival and after 2-3 Runs there is always coming the error : "Some fail occured"

    Does this only work in PBL:E ?

  3. #48
    UCSerge's Avatar
    Join Date
    Sep 2013
    Gender
    male
    Posts
    281
    Reputation
    10
    Thanks
    911
    Quote Originally Posted by megasushi View Post
    i tried this with PB:Survival and after 2-3 Runs there is always coming the error : "Some fail occured"

    Does this only work in PBL:E ?
    Wtf is PBL:E?
    As it clearly states in the title that this is for LD:E so why try it in another map and complain?
    Some Fail Occured = exactly what it means.. some fail occured not with my bot but something else either AVA closed or nothing happened for some time(happens if your settings arent correct)
    in my VIP bot it would fix these errors by restarting AVA etc.
    This is a public version.

  4. #49
    gdgdag134123's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Gender
    male
    Posts
    4
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    It throws grenade somewhere else, it won't kill me haha

    What to do?

  5. #50
    UCSerge's Avatar
    Join Date
    Sep 2013
    Gender
    male
    Posts
    281
    Reputation
    10
    Thanks
    911
    Quote Originally Posted by gdgdag134123 View Post
    It throws grenade somewhere else, it won't kill me haha

    What to do?

    Am not knowing way to does in thes situationce..
    plis understanding thet is free vergen of heck ^^

  6. #51
    gdgdag134123's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Gender
    male
    Posts
    4
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Hmm, that "engRish" lel

  7. #52
    Riddick's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Gender
    male
    Location
    Delusional
    Posts
    7,734
    Reputation
    529
    Thanks
    5,130
    My Mood
    Devilish
    I have tried this today and it seems to no longer work. Nothing happens now when I press END key!

  8. #53
    gazjnugget's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Gender
    male
    Posts
    74
    Reputation
    10
    Thanks
    145
    im using it now it works fine keep your mouse in the window and make sure the window is 800x600

  9. #54
    gabrielcool1's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Gender
    male
    Location
    Santa Marta
    Posts
    438
    Reputation
    32
    Thanks
    456
    My Mood
    Angelic
    Does this work with uB cracked from ccman?

  10. #55
    UCSerge's Avatar
    Join Date
    Sep 2013
    Gender
    male
    Posts
    281
    Reputation
    10
    Thanks
    911
    Quote Originally Posted by Riddick View Post
    I have tried this today and it seems to no longer work. Nothing happens now when I press END key!
    You most likely changed your in-game video options.
    Press INS key after running as admin to get the options picture and set it up that way.
    800x600 , Level 1 graphics, 2.2 Gamma is what's most important but i would change all of it.

    edit: just ran for an hour flawlessly make sure all your settings are correct and that you run as admin.
    Last edited by UCSerge; 02-28-2014 at 06:08 PM.
    Vouches:
     
     
     

     
     
     

  11. The Following User Says Thank You to UCSerge For This Useful Post:

    Riddick (02-28-2014)

  12. #56
    shakonz's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Gender
    male
    Posts
    11
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Thanks, its work

  13. #57
    gazjnugget's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Gender
    male
    Posts
    74
    Reputation
    10
    Thanks
    145
    its now detected i get xigncode error when i use it


  14. #58
    UCSerge's Avatar
    Join Date
    Sep 2013
    Gender
    male
    Posts
    281
    Reputation
    10
    Thanks
    911
    Quote Originally Posted by gazjnugget View Post
    its now detected i get xigncode error when i use it

    It is detected. I'm done with autoit trash so if u still want this garbage i can post it for you on the source threads.
    Vouches:
     
     
     

     
     
     

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234

Similar Threads

  1. [Solved] can someone creat bot for exalted legion quest? And auto pick up legion token. THANKS
    By arvinson in forum Adventure Quest Worlds (AQW) Help
    Replies: 1
    Last Post: 09-02-2013, 12:39 AM
  2. i need auto nade bot for vip
    By heshamhero in forum CrossFire Help
    Replies: 5
    Last Post: 07-18-2013, 12:23 AM
  3. Bots for RF-Online
    By poncho007 in forum Hack Requests
    Replies: 0
    Last Post: 12-25-2007, 11:19 AM
  4. Need a intelligent bot for Archlord
    By Elmo in forum Hack Requests
    Replies: 1
    Last Post: 11-06-2007, 03:57 PM
  5. Auto or aim bot
    By aaronm in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 4
    Last Post: 01-13-2006, 05:10 PM