Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Qreative's Avatar
    Join Date
    Jan 2015
    Gender
    male
    Posts
    31
    Reputation
    10
    Thanks
    3

    PLUSOPS2 MOD HELP

    i have a gsc mod menu that i want to inject, i have tried renaming the .exe for gsc studio to pick up it as if it was redacted, i need it for plusops 2 as i cant find a way to play with friends on redacted. pls help

  2. #2
    Hakar11's Avatar
    Join Date
    Nov 2014
    Gender
    male
    Posts
    12
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    can u explain more ??

  3. #3
    Qreative's Avatar
    Join Date
    Jan 2015
    Gender
    male
    Posts
    31
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    Quote Originally Posted by Hakar11 View Post
    can u explain more ??
    well i want to use a gsc mod on plusops, any way to go about this?

Similar Threads

  1. [Help Request] mod help
    By ac10054 in forum Combat Arms Mod Help
    Replies: 2
    Last Post: 10-03-2011, 10:12 PM
  2. [Help Request] Scope Modding Help! D:
    By Molecule in forum Combat Arms Mod Help
    Replies: 10
    Last Post: 09-18-2011, 07:20 PM
  3. [Help Request] Visual mods help
    By faron123123 in forum Vindictus Help
    Replies: 1
    Last Post: 08-24-2011, 12:25 AM
  4. [Help Request] mods help
    By zerg32196 in forum Minecraft Help
    Replies: 0
    Last Post: 07-07-2011, 10:51 PM
  5. [Help Request] Combat arms rez mod. (Help!!!)
    By legokiller45 in forum Combat Arms Help
    Replies: 3
    Last Post: 06-24-2011, 11:48 AM