Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 19 of 19
  1. #16
    3leven's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Gender
    male
    Location
    Lurking in the shadows
    Posts
    748
    Reputation
    59
    Thanks
    1,517
    My Mood
    Angelic
    Quote Originally Posted by mehul verma View Post
    i also have the same proble mlike this i dosent conects online and my game crashes please help mee too
    Tell us the exact error message or add a pic?


    Quote Originally Posted by thijsduijker View Post
    Go to operation2 website and use the instructions, update game to update 3 and install operation2.
    Haven't got update 3, yet everything is working fine.


    Quote Originally Posted by Epic x View Post
    bla bla
    Just keep it English....

  2. #17
    thijsduijker's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Gender
    male
    Posts
    368
    Reputation
    44
    Thanks
    139
    My Mood
    Doh
    Quote Originally Posted by 3leven View Post


    Tell us the exact error message or add a pic?




    Haven't got update 3, yet everything is working fine.




    Just keep it English....
    Nice, but it maybe can solve his problem
    ~Thijz
    O F W G K T A D G A F
    http://ofwgkthijs.tumblr.com
    Proudly Kenshin13's Bitch

  3. #18
    3leven's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Gender
    male
    Location
    Lurking in the shadows
    Posts
    748
    Reputation
    59
    Thanks
    1,517
    My Mood
    Angelic
    Quote Originally Posted by thijsduijker View Post
    Nice, but it maybe can solve his problem
    ~Thijz
    Could be I guess...

  4. #19
    haens12's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Gender
    male
    Location
    Germany
    Posts
    109
    Reputation
    10
    Thanks
    103
    My Mood
    Amazed
    ja ich habs schon längst herausgefunden aber danke!
    Quote Originally Posted by Epic x View Post
    So jetzt schreibe ich NOCHMAL AUF DEUTSCH in das Forum . Also du musst bei Steam auf dein Bo 2 in deiner Biblio gehen dann gehst du auf eigenschaften stellst den Mp , den Zm und Sp auf Englisch , dann fügst du einfach nur die 4d1 Dateien in deinen Ordner rein und schon kannste losdadeln

    Ich hoffe ich konnte dir helfen ( falls du das liest )

    Ps : Sooory that I had scribed in german again
    Please don't ban me for this

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: 10-15-2010, 08:53 AM
  2. Gunz Hacking Doesn't Work For Me
    By gunz08 in forum Gunz General
    Replies: 10
    Last Post: 10-10-2010, 01:13 PM
  3. Any Hacks doesn't work for me.
    By krizzu000 in forum Combat Arms EU Help
    Replies: 10
    Last Post: 07-02-2010, 06:29 AM
  4. hack doesn't work for windows 7????
    By cheese123er in forum Combat Arms Help
    Replies: 9
    Last Post: 03-28-2010, 12:58 PM
  5. It Doesn't Work For Me!
    By chargers1all in forum Combat Arms Help
    Replies: 5
    Last Post: 10-28-2009, 09:34 PM