Thread: Help me ...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    ImSoNerD's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Gender
    female
    Location
    NormalRoom
    Posts
    13
    Reputation
    10
    Thanks
    169
    My Mood
    Innocent

    Angry Help me ...

    i have problem with Zombies... when i start, it say:

    error during initialization:
    Missing config file "default_mp.cfg" during initialization. May need
    to add to code_pre_gfx
    Last edited by ImSoNerD; 06-21-2013 at 11:07 PM.

  2. #2
    3leven's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Gender
    male
    Location
    Lurking in the shadows
    Posts
    748
    Reputation
    59
    Thanks
    1,516
    My Mood
    Angelic
    Mail'd you some files. Just extract all of them to BO2\zone\all and it'll hopefully fix your problem. And I mail'd you as minions these day are slow. c:
    Last edited by 3leven; 06-22-2013 at 12:05 AM.

  3. #3
    ImSoNerD's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Gender
    female
    Location
    NormalRoom
    Posts
    13
    Reputation
    10
    Thanks
    169
    My Mood
    Innocent
    now i can start it but i just get black screen

  4. #4
    3leven's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Gender
    male
    Location
    Lurking in the shadows
    Posts
    748
    Reputation
    59
    Thanks
    1,516
    My Mood
    Angelic
    Wow that's just bad luck... I'd help you if I could here but I've got no idea, though if I find a "solution" you'll be the first one to know.

  5. #5
    adamred121's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Gender
    male
    Posts
    34
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Fine
    Skidrow Update 3 maybe help.

  6. #6
    Prariredog's Avatar
    Join Date
    Jul 2013
    Gender
    male
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Quote Originally Posted by 3leven View Post
    Wow that's just bad luck... I'd help you if I could here but I've got no idea, though if I find a "solution" you'll be the first one to know.
    I am having this problem now do you still have the default_mp.cfg patch?

  7. #7
    3leven's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Gender
    male
    Location
    Lurking in the shadows
    Posts
    748
    Reputation
    59
    Thanks
    1,516
    My Mood
    Angelic
    Quote Originally Posted by Prariredog View Post
    I am having this problem now do you still have the default_mp.cfg patch?
    The same problem as OP?

Similar Threads

  1. [Help Request] Combat arms Vid help
    By djw111 in forum Combat Arms Help
    Replies: 4
    Last Post: 12-24-2011, 06:06 PM
  2. [Help Request] AFK Bot [help]
    By fet in forum Combat Arms Help
    Replies: 7
    Last Post: 04-28-2011, 04:17 AM
  3. [Help Request] Injector Admin help
    By asdfgas in forum Combat Arms Help
    Replies: 4
    Last Post: 04-27-2011, 07:12 PM
  4. [Help Request] Ajuda / Help
    By - Battery' in forum Combat Arms BR Coding Help
    Replies: 3
    Last Post: 04-22-2011, 08:15 PM
  5. [Help Request] Help my!
    By Windowns7 in forum Combat Arms BR Coding Help
    Replies: 2
    Last Post: 04-18-2011, 02:41 PM