Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    bruno321's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    male
    Posts
    88
    Reputation
    10
    Thanks
    5
    My Mood
    Amazed

    Angry Process Name! in Zombies and Multiplayer

    Most of hacks its for process "T6ZM.exe" but my its "zm.exe" :s
    I need help pls

  2. #2
    Lovroman's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Gender
    male
    Posts
    9,430
    Reputation
    611
    Thanks
    10,173
    My Mood
    Cheerful
    Rename it to t6zm.
    Or download new version from OP2 site.

  3. #3
    bruno321's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    male
    Posts
    88
    Reputation
    10
    Thanks
    5
    My Mood
    Amazed
    Quote Originally Posted by Lovroman View Post
    Rename it to t6zm.
    Or download new version from OP2 site.
    the name its t6zm, but when opened on task manger says zm.exe -.-, a hack, i had one hack opened, then opened the game and when i looked to the hack said "gamo not found" but a second later said: "game found", and another second later said "game not found" again -.- xD
    sorry for bad english :s

    ---------- Post added at 11:15 AM ---------- Previous post was at 10:39 AM ----------

    Quote Originally Posted by Lovroman View Post
    Rename it to t6zm.
    Or download new version from OP2 site.
    I resolved the problem ^-^
    I instaled patch 3 i guess, crack of veangence and works now DD
    thx man ^-^

  4. The Following User Says Thank You to bruno321 For This Useful Post:

    Lovroman (08-05-2013)

  5. #4
    roger_eli's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Gender
    male
    Posts
    6
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Cheerful
    Quote Originally Posted by bruno321 View Post
    the name its t6zm, but when opened on task manger says zm.exe -.-, a hack, i had one hack opened, then opened the game and when i looked to the hack said "gamo not found" but a second later said: "game found", and another second later said "game not found" again -.- xD
    sorry for bad english :s

    ---------- Post added at 11:15 AM ---------- Previous post was at 10:39 AM ----------


    I resolved the problem ^-^
    I instaled patch 3 i guess, crack of veangence and works now DD
    thx man ^-^
    can u tell the process in detail, i am having nosTeam realease and cant run any trainer on that.plz help

  6. #5
    bruno321's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    male
    Posts
    88
    Reputation
    10
    Thanks
    5
    My Mood
    Amazed
    You need to download a patch and then a dlc crack (the vengeance crack)
    So, you gonna install the veangence DLC, then the update and then the crack. After all this you can use all hacks in this forum for private servers black ops 2
    The links are in the operation 2 website, search in the comments

  7. The Following User Says Thank You to bruno321 For This Useful Post:

    Lovroman (08-08-2013)

Similar Threads

  1. ps3 zombie and multiplayer hack
    By cacheat in forum Playstation Hacking
    Replies: 5
    Last Post: 12-17-2010, 11:08 PM
  2. My name is SCR3WU and I'm here to stay!
    By SCR3WU in forum Member Introduction & Return
    Replies: 13
    Last Post: 09-05-2009, 11:01 PM
  3. What is the process name for Warrock?
    By gaspert in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 1
    Last Post: 05-09-2009, 02:14 PM
  4. Get Process name, PID, User, Path
    By Token in forum C++/C Programming
    Replies: 3
    Last Post: 10-17-2008, 09:45 AM
  5. the detected thing in a bypass is the process name!!!!
    By prox32 in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 23
    Last Post: 07-21-2007, 08:09 PM