Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    thechewu's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Here...or there...or maybe over there...
    Posts
    413
    Reputation
    10
    Thanks
    32

    Lightbulb How to overclock CPU processor?

    I have AMD Sempron 3000+ and i want to overclock it.How can i do that and what do i need to do it?

  2. #2
    Spoking's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Gender
    male
    Posts
    341
    Reputation
    11
    Thanks
    5
    My Mood
    Tired
    You are crazy, You can blow off your whole pc?
    좀ㅅ 애 ㅛㅐㅕ 소ㅑㅜㅏ 뮤ㅐㅕㅅ ㅡㅛ? 네ㅐㅏㅑㅜㅎ ㅔ준 갸홋? ㅌㅇ

    - - - - ☻☻-☻☻- - - - I
    - - -☻☻ - - -☻☻- - - Am
    - - -☻☻ - - -☻☻ - - - A
    - - -☻☻ - - -☻☻- - - Warrock
    - - - -☻☻ - ☻☻- - - - Master
    - - - - - ☻☻☻- - - - - Hacker
    - - - -☻☻ - ☻☻ - - - - !!!!!!!!!
    - - -☻☻- - -☻☻ - - - Mpgh Roxxxxx

  3. #3
    FluffyStuff's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    Dark side of the moon
    Posts
    308
    Reputation
    10
    Thanks
    150
    Quote Originally Posted by Spoking View Post
    You are crazy, You can blow off your whole pc?
    Whats your problem?

    Just start the computer and right after the bios screen pops up push DEL, then you get to bios setup, if your motherboard supports overclocking the option should be somewhere there. You dont have to worry much about breaking your PC, as long as you dont change the emergency shutdown with too much heat it should be fine even if your CPU gets hotter then its supposed to. I recommend you install water cooling or some other effective method to cool your CPU.

  4. #4
    BluSpex's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Posts
    505
    Reputation
    16
    Thanks
    4
    Quote Originally Posted by FluffyStuff View Post
    Whats your problem?

    Just start the computer and right after the bios screen pops up push DEL, then you get to bios setup, if your motherboard supports overclocking the option should be somewhere there. You dont have to worry much about breaking your PC, as long as you dont change the emergency shutdown with too much heat it should be fine even if your CPU gets hotter then its supposed to. I recommend you install water cooling or some other effective method to cool your CPU.
    dude chill...water cooling...LOL...he's got a freaking sempron.

    1) what is ur motherboard.
    2) what socket 939?
    3) ram
    4) temps before overclocking

    report all this an we shall see what we do.

    and post a cpuz shot too.

  5. #5
    Threadstarter
    Dual-Keyboard Member
    thechewu's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Here...or there...or maybe over there...
    Posts
    413
    Reputation
    10
    Thanks
    32
    tnx guys but i already clocked it from 1.8ghz on 2,1 does that makes my processor equal to about intels ~3,5ghz~

  6. #6
    ElementG's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    in Badluckville
    Posts
    201
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    Quote Originally Posted by thechewu View Post
    tnx guys but i already clocked it from 1.8ghz on 2,1 does that makes my processor equal to about intels ~3,5ghz~
    fk no....u got a sempron ur moron...it is equivalent to maybe a 2.8ghz celeron. ROFL ur an idiot. and 300mhz is nothing.

  7. #7
    Threadstarter
    Dual-Keyboard Member
    thechewu's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Here...or there...or maybe over there...
    Posts
    413
    Reputation
    10
    Thanks
    32
    Quote Originally Posted by ElementG View Post
    fk no....u got a sempron ur moron...it is equivalent to maybe a 2.8ghz celeron. ROFL ur an idiot. and 300mhz is nothing.

    hey dont flame i was just asking...and btw i have much better performance with these 300mhz clocked

  8. #8
    iHack's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Gender
    male
    Posts
    502
    Reputation
    -11
    Thanks
    28
    Put your clock over your proccessor. There, now you have an overclocked proccessor.

  9. #9
    BluSpex's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Posts
    505
    Reputation
    16
    Thanks
    4
    Quote Originally Posted by iHack View Post
    Put your clock over your proccessor. There, now you have an overclocked proccessor.
    worst joke ever.

Similar Threads

  1. how about Tantra Online Game
    By scoutranger in forum General Gaming
    Replies: 1
    Last Post: 10-29-2012, 09:16 AM
  2. How many people on this forum Play WoW?
    By RebornAce in forum General
    Replies: 27
    Last Post: 12-31-2009, 06:27 PM
  3. How to Use Tsearch
    By wardo1926 in forum Hack Requests
    Replies: 5
    Last Post: 12-18-2007, 10:24 PM
  4. How to get Perl
    By shercipher in forum Programming
    Replies: 2
    Last Post: 01-03-2006, 12:28 AM
  5. How To Brute Force
    By Flawless in forum Game Hacking Tutorials
    Replies: 0
    Last Post: 01-01-2006, 06:01 PM