Results 1 to 13 of 13
  1. #1
    Stevenom's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Location
    Summoner's Rift
    Posts
    17,746
    Reputation
    1087
    Thanks
    1,916
    My Mood
    Doubtful

    Computer refuse to turn on.

    My computer was crashing every time I turned it on.
    Then I opened the tower to see if everything was in placed.
    After that, I cleaned the tower.
    Then when I tried to turn it on, the computer turns on for a few seconds and shuts itself down.
    No system checks when it start ups.
    Like it's just a blank screen on the monitor.

  2. #2
    Gab's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Location
    Qc, Canada
    Posts
    6,658
    Reputation
    1498
    Thanks
    1,466
    So how can you write that

    Nah seriously try to format it

  3. #3
    Stevenom's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Location
    Summoner's Rift
    Posts
    17,746
    Reputation
    1087
    Thanks
    1,916
    My Mood
    Doubtful
    Quote Originally Posted by xXModz View Post
    So how can you write that

    Nah seriously try to format it
    I'm using my dads laptop.
    And formatting won't help it to turn on. =/
    But I might get a new computer now.

  4. #4
    ForrestGump's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Location
    Los Angeles
    Posts
    1,556
    Reputation
    22
    Thanks
    82
    My Mood
    Cool
    I'd say just reformat thats what I just did yesterday.

  5. #5
    FangedBeast's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Location
    England
    Posts
    1,884
    Reputation
    69
    Thanks
    143
    My Mood
    Stressed
    bad PSU?
    Broken wires?
    Broken parts in the main parts?
    Over heating?

    IDK... just some theorys.

  6. #6

  7. #7
    Stevenom's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Location
    Summoner's Rift
    Posts
    17,746
    Reputation
    1087
    Thanks
    1,916
    My Mood
    Doubtful
    Quote Originally Posted by FangedBeast View Post
    bad PSU?
    Broken wires?
    Broken parts in the main parts?
    Over heating?

    IDK... just some theorys.
    I think the PSU failed after 3 years I had the computer.
    I'm gonna say that the computer doesn't work anymore so I can't get a better one.

  8. #8
    BenXer's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Gender
    male
    Posts
    6,199
    Reputation
    322
    Thanks
    720
    it won't even get a blue screen?
    make sure it's charged. once i put a program in my system 32 file and it won't recharge properly

  9. #9
    master131's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Location
    Melbourne, Australia
    Posts
    8,802
    Reputation
    3165
    Thanks
    73,319
    My Mood
    Breezy
    What does POST say? (the beep pattern when you turn the computer on) Could be a loose power cable, perhaps from the ATX or CPU Fan.
    Donate:
    BTC: 1GEny3y5tsYfw8E8A45upK6PKVAEcUDNv9


    Handy Tools/Hacks:
    Extreme Injector v3.6.1 *NEW* Windows 10 compatible!
    A powerful and advanced injector in a simple GUI.
    Can scramble DLLs on injection making them harder to detect and even make detected hacks work again!

    Minion Since: 13th January 2011
    Moderator Since: 6th May 2011
    Global Moderator Since: 29th April 2012
    Super User/Unknown Since: 23rd July 2013
    'Game Hacking' Team Since: 30th July 2013

    --My Art--
    [Roxas - Pixel Art, WIP]
    [Natsu - Drawn]
    [Natsu - Coloured]


    All drawings are coloured using Photoshop.

    --Gifts--
    [Kyle]

  10. #10
    Stevenom's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Location
    Summoner's Rift
    Posts
    17,746
    Reputation
    1087
    Thanks
    1,916
    My Mood
    Doubtful
    Quote Originally Posted by master131 View Post
    What does POST say? (the beep pattern when you turn the computer on) Could be a loose power cable, perhaps from the ATX or CPU Fan.
    I don't know what POST is.
    And I checked that all my wires are plugged in properly.
    And stuff.
    When I turn it on, the fan and CPU starts.
    When the CPU is on, after one second everything just stops.

  11. #11
    yaserifti1's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Location
    The finest pussies of Earth
    Posts
    251
    Reputation
    9
    Thanks
    10
    My Mood
    Angelic
    Try to clean out your Fan, it should be on the side of your computer. Look up how to open fan for COMPUTER NAME HERE. It should work, maybe not, I'm not that much of a computer genius.

  12. #12
    Stevenom's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Location
    Summoner's Rift
    Posts
    17,746
    Reputation
    1087
    Thanks
    1,916
    My Mood
    Doubtful
    Quote Originally Posted by yaserifti1 View Post
    Try to clean out your Fan, it should be on the side of your computer. Look up how to open fan for COMPUTER NAME HERE. It should work, maybe not, I'm not that much of a computer genius.
    Nah my PSU is dead.
    I'm not bothered re-wiring.

  13. #13
    Alen's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Gender
    male
    Location
    Liquid Generator
    Posts
    27,930
    Reputation
    2539
    Thanks
    4,216
    My Mood
    Fine
    Do what master so conveniently copied from me. Trust me, it's worth reading the paragraph of text in your manual.