Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 44
  1. #16
    ♚Weedthesea♚'s Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Gender
    male
    Posts
    777
    Reputation
    82
    Thanks
    30
    Quote Originally Posted by Cthulhu View Post
    If you have 32bit edition you can't go over 4gb no matter how many slots you have. Software limiters.
    solved by upgrading to 64bit
    Oh you Fancy huh?

  2. #17
    deadskulz's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Gender
    male
    Location
    hell.
    Posts
    8,955
    Reputation
    702
    Thanks
    4,294,967,295
    My Mood
    Devilish
    ^ right,

    i have win7 x64

  3. #18
    KABLE's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Location
    California
    Posts
    2,867
    Reputation
    192
    Thanks
    282
    My Mood
    Pensive
    He said he was getting 3 sticks of 4gb....

    Quote Originally Posted by TOXIN
    Shit, now I have to enter this chapacha shit.
    my tumblr
    How To: Not Get Banned Botting

    "Had a dream I was king. I woke up, still king."
    .................................................-Eminem

  4. #19
    Azathᴏth's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Gender
    male
    Location
    49°51′S 128°34′W
    Posts
    13,526
    Reputation
    1136
    Thanks
    1,683
    My Mood
    Lurking
    Quote Originally Posted by KABLE View Post
    He said he was getting 3 sticks of 4gb....
    16gb of low end RAM with crappy speed and moderate timing is not superior to high end RAM with CAS 7 timings and much faster speed. 16gb is complete overkill. 6gb of high end RAM is more than sufficient because you will rarely approach that limit. And you will have to be running a shit load of processes to have a noticeable detrimental affect on your performance. That means you will have a lot of tabs open, word, PS, and you decided to play Skyrim. And you shouldn't be doing that either way considering the amount of unnecessary stress put on your system. So 6gb of good RAM is more then enough. If you feel you need an upgrade you can always purchase more RAM later.

    @deadskulz

  5. #20
    Stevenom's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Location
    Summoner's Rift
    Posts
    17,746
    Reputation
    1087
    Thanks
    1,916
    My Mood
    Doubtful
    Quote Originally Posted by Cthulhu View Post
    I suggest getting this RAM instead. Not a substantial increase in price, and you get better speed (1600mhz)

    Newegg.com - CORSAIR Vengeance 8GB (2 x 4GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 (PC3 12800) Low Profile Desktop Memory Model CML8GX3M2A1600C9
    Fuck low profile.
    I have that and it's shit.
    @deadskulz don't get it.
    Buy i5 2500k.
    Don't get that AMD 6 Core unless you don't have much money.
    But get better RAM.

  6. #21
    Azathᴏth's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Gender
    male
    Location
    49°51′S 128°34′W
    Posts
    13,526
    Reputation
    1136
    Thanks
    1,683
    My Mood
    Lurking
    Quote Originally Posted by Sir Ragealot View Post


    Fuck low profile.
    I have that and it's shit.
    @deadskulz don't get it.
    Buy i5 2500k.
    Don't get that AMD 6 Core unless you don't have much money.
    But get better RAM.
    I was trying to find something affordable. What's wrong with low profile?

  7. #22
    Stevenom's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Location
    Summoner's Rift
    Posts
    17,746
    Reputation
    1087
    Thanks
    1,916
    My Mood
    Doubtful
    Quote Originally Posted by Cthulhu View Post


    I was trying to find something affordable. What's wrong with low profile?
    Not good .

  8. #23
    Azathᴏth's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Gender
    male
    Location
    49°51′S 128°34′W
    Posts
    13,526
    Reputation
    1136
    Thanks
    1,683
    My Mood
    Lurking
    Quote Originally Posted by Sir Ragealot View Post

    Not good .
    Care to be more specific?

  9. #24
    iverson954360's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Gender
    male
    Posts
    10,280
    Reputation
    940
    Thanks
    1,656
    My Mood
    Dead
    I have 12gb of ram and I've found it almost impossible to even use 6gb of it. 8gb should future proof your machine a bit.

  10. The Following User Says Thank You to iverson954360 For This Useful Post:

    deadskulz (11-15-2011)

  11. #25
    Stevenom's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Location
    Summoner's Rift
    Posts
    17,746
    Reputation
    1087
    Thanks
    1,916
    My Mood
    Doubtful
    Quote Originally Posted by Cthulhu View Post


    Care to be more specific?
    I meant that card, well chip.

  12. #26
    Azathᴏth's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Gender
    male
    Location
    49°51′S 128°34′W
    Posts
    13,526
    Reputation
    1136
    Thanks
    1,683
    My Mood
    Lurking
    Quote Originally Posted by Sir Ragealot View Post


    I meant that card, well chip.
    ooooohhhh, you mean the graphics card?

  13. #27
    burgesSr's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Gender
    male
    Posts
    44
    Reputation
    26
    Thanks
    3
    Quote Originally Posted by Cthulhu View Post


    ooooohhhh, you mean the graphics card?
    i think he ment the spefic ram chip

    Quote Originally Posted by KABLE View Post
    Which is why the great company of Google was founded.
    Google was a research project...
    Last edited by burgesSr; 11-15-2011 at 05:00 AM.

  14. #28

  15. #29
    Alen's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Gender
    male
    Location
    Liquid Generator
    Posts
    27,930
    Reputation
    2539
    Thanks
    4,216
    My Mood
    Fine
    No they won't, that's the simplest way to put it. Instead of focusing so much on the RAM / CPU (which you could easily replace with a 955) you should rather focus on getting top-notch gfx cards. That's plural yes, especially if you want to play on the max settings at a decent resolution. Imo go for at least two 6950s if not something more powerful.

  16. #30
    deadskulz's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Gender
    male
    Location
    hell.
    Posts
    8,955
    Reputation
    702
    Thanks
    4,294,967,295
    My Mood
    Devilish
    i cant get 2 $250 cards and still be able to get cpu and ram upgrades,
    so should i just get the AMD cpu / 8GB of that ram, and a card that costs less than $320?

    or should i SLI 2 lower end cards?

    wait forget what i just said,
    @Alen, can i attach a gfx card that requires a 2.1 x16 interface to a mobo with a 2.0 x16 interface? cuz most high end gfx cards require 2.1 x16, but i didn't ding 1 mobo that has 2.1
    Last edited by deadskulz; 11-15-2011 at 06:12 PM.

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Similar Threads

  1. [Release] I Present to you the[FUCK YOU] scope
    By pandalizer in forum Combat Arms Mods & Rez Modding
    Replies: 74
    Last Post: 11-23-2011, 08:52 AM
  2. Replies: 12
    Last Post: 10-27-2010, 02:21 AM
  3. Hey Mpgh lets see what you got!
    By lostedminds in forum General
    Replies: 3
    Last Post: 07-19-2010, 02:46 PM
  4. hey! mpgh, i just think you should know this...
    By Gourav2122 in forum General
    Replies: 38
    Last Post: 12-12-2009, 02:04 PM
  5. MPGH Server brought to you by ********
    By Diisasta in forum CounterStrike (CS) 1.6 Hacks / Counter Strike: Source (CSS) Hacks
    Replies: 25
    Last Post: 10-12-2009, 01:13 AM