Thread: Audio Problems

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Drtro's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Gender
    male
    Location
    540
    Posts
    3,085
    Reputation
    6
    Thanks
    161

    Audio Problems

    I just hooked up my PC, installed all drivers in the BIOs dvd and yeah.


    When I plug my headphones into the front of my case, the Realtek popup never comes up and I get no sound. I can't get any sound from my M-Audio Fast Track pro either. Headphones, RCA, s/Pdif, and TRS. None work. I installed the driver.

    I have the wire plugged into "Audio1" on my mobo and the case also came with a wire that said "Speaker" with a peice of circle plastic on the other end.

    I can't get any sound what so ever unless I plug my headphones into the green port on the back of the case/mobo.

  2. #2
    Alen's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Gender
    male
    Location
    Liquid Generator
    Posts
    27,930
    Reputation
    2539
    Thanks
    4,216
    My Mood
    Fine
    Right click on my computer / computer > Manage > Device Manager > Sound, video and game controllers

    Check if there's an audio device listed and check its properties to see whether it's working properly. You also might want to get the newest drivers for your OS, usually the stuff that comes packaged on DVDs is hella old

  3. #3
    Drtro's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Gender
    male
    Location
    540
    Posts
    3,085
    Reputation
    6
    Thanks
    161
    I tried all audio devices.

    Biostar support said to update the realtek hd audio drivers via internet. The one included in the dvd might be old.


    ---------- Post added at 02:00 PM ---------- Previous post was at 01:03 PM ----------

    FINALLY

    I found out if I switch my output in my sound card settings from Line 1/2 to S/Pdif, I get sound. It's funny because my headphones are plugged into Line1.

Similar Threads

  1. Problem with mah audio
    By Derail in forum General
    Replies: 17
    Last Post: 08-16-2010, 08:20 PM
  2. To All GunZ Down 02-07-06 PROBLEM
    By WertyRO in forum Gunz General
    Replies: 18
    Last Post: 02-09-2006, 08:41 PM
  3. hacking problems
    By iwillkillyou in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 11
    Last Post: 02-04-2006, 05:37 PM
  4. WPE problem...
    By styx23 in forum General Game Hacking
    Replies: 8
    Last Post: 01-18-2006, 08:51 PM
  5. Problem Wit Hacking Programs
    By f5awp in forum General Gaming
    Replies: 5
    Last Post: 01-10-2006, 06:44 AM