Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    ZeroTroubles's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Location
    Whereever I feel like.
    Posts
    3,052
    Reputation
    145
    Thanks
    505
    My Mood
    Amused

    HELP! pc problems

    he eveeryone. I am having problems building my PC!

    I built an external test build (So not in the case)

    So far I hooked up the mobo, cpu, powersupply, cooling, HDD, graphics card and DVD reader and RAM

    Theres a major problem though.. I do not have display! I hook up the VGA or HDMI cable to my monitor and turn on the pc, nothing happens. The monitor doesnt react at all, says there is no signal, like there isn't even a computer hooked up.
    It isnt the monitor since I did try on both of my monitors...

    PLEASE HELP ME! I am so frustrated by this. Can you use normal speakers as a POSTbeen speaker? Since i do not have a postbeep speaker i dont know what the problem is either...

    Please help, my build is on the previous thread i posted




    Edit; MY MOBO supports DDR3 dual channel 2133 RAM

    I have DDR3 1600 installed (4 sticks of 4Gig)

    Will this even work??

    Edit2: mentionning @Alen and @Stevenom
    Last edited by ZeroTroubles; 03-25-2012 at 02:43 AM.

  2. #2
    Stevenom's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Location
    Summoner's Rift
    Posts
    17,746
    Reputation
    1087
    Thanks
    1,916
    My Mood
    Doubtful
    Are all your cables put in tight?
    Are your components plugged in properly?

  3. #3
    FangedBeast's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Location
    England
    Posts
    1,884
    Reputation
    69
    Thanks
    143
    My Mood
    Stressed
    Well, go try and buy a mobo speaker (beep beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeep) then tell us how many beeps...
    Quote Originally Posted by Irie View Post

    It's funny how everyone comes to MPGH with their problems


    Fuck her and get it over with..
    Press that 'Thanks' button below this if I helped you in my post

  4. #4
    Alen's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Gender
    male
    Location
    Liquid Generator
    Posts
    27,930
    Reputation
    2539
    Thanks
    4,216
    My Mood
    Fine
    Most probably you missed a power supply cable somewhere (24 pin mobo, 8 pin cpu, 6/8 pin gpu should all be connected), if you have an integrated card maybe the dedicated one isn't being used? Also do any status lights turn on (some graphics cards have status lights on the back - I know I do ) and are the fans spinning?

  5. #5
    ZeroTroubles's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Location
    Whereever I feel like.
    Posts
    3,052
    Reputation
    145
    Thanks
    505
    My Mood
    Amused
    Fixed!


    I didn't plug in a 8-pin connector , didnt know I had to.

Similar Threads

  1. [Help Request] guys help.. screen problems
    By fadofado in forum Combat Arms Help
    Replies: 3
    Last Post: 08-17-2011, 10:57 PM
  2. [Help Request] Need Help Hack Problems
    By killergod1111 in forum Combat Arms Help
    Replies: 3
    Last Post: 07-20-2011, 02:31 PM
  3. [help] graphic problem !!!
    By herowarz in forum Art & Graphic Design
    Replies: 3
    Last Post: 02-11-2008, 07:16 PM
  4. [help] graphic probleme!!!
    By herowarz in forum Suggestions, Requests & Help
    Replies: 1
    Last Post: 02-06-2008, 09:39 PM
  5. Help .. please. problem. =(
    By bioslover in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 6
    Last Post: 06-26-2007, 04:49 PM