Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    I will NOT add you to do trades with you. Always ask me to send you a PM/VM when you add me on Skype.
    Former Staff
    Premium Member
    Symmetrical's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    male
    Location
    m͏̺͓̲̥̪is̷t̞̖͍͚̤k̥B̸̼&#81
    Posts
    13,044
    Reputation
    2269
    Thanks
    5,485

    Win 7 6 bit to 32 bit .. or Win 7 64 bit to Win 8 32 bit?

    I want to make my PC 32 bit ..
    Is it Possible to Downgrade it.. if soo HOW??
    or
    Should I upgrade to Windows 8 32 bit ?
    and if soo .. Where can I find Windows 8 32 bit .. Pirated .. I have a Key ..

    My Skype: -
    (Always ask for confirmation before and after adding me on Skype)


    Your donations would be kindly accepted


    History
    Editor 16th April 2013 ~ 27th June 2013
    Middleman 14th July 2013 ~ 4th August 2015
    Donator 30th August 2013 ~ Current
    Minion 8th October 2013 ~ 1st January 2014
    Moderator 1st January 2014 ~ 4th August 2015





  2. #2
    ickytc's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Gender
    male
    Location
    MPGH
    Posts
    260
    Reputation
    10
    Thanks
    11
    My Mood
    Amazed
    To downgrade to 32-bit, just get a copy of Win 7 32-bit then install it, but if you want Win 8 I wouldn't suggest installing it at this time cause it's still kinda unstable.

  3. #3
    Threadstarter
    I will NOT add you to do trades with you. Always ask me to send you a PM/VM when you add me on Skype.
    Former Staff
    Premium Member
    Symmetrical's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    male
    Location
    m͏̺͓̲̥̪is̷t̞̖͍͚̤k̥B̸̼&#81
    Posts
    13,044
    Reputation
    2269
    Thanks
    5,485
    Quote Originally Posted by ickytc View Post
    To downgrade to 32-bit, just get a copy of Win 7 32-bit then install it, but if you want Win 8 I wouldn't suggest installing it at this time cause it's still kinda unstable.
    Well .. thanks for the Reply ...
    But .. in your Opinion .. Which one is Better .. Win 7 32 bit or 64 bit ...Win 7 64 Bit or Win 8 32 bit ??

    My Skype: -
    (Always ask for confirmation before and after adding me on Skype)


    Your donations would be kindly accepted


    History
    Editor 16th April 2013 ~ 27th June 2013
    Middleman 14th July 2013 ~ 4th August 2015
    Donator 30th August 2013 ~ Current
    Minion 8th October 2013 ~ 1st January 2014
    Moderator 1st January 2014 ~ 4th August 2015





  4. #4
    MLGB's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Gender
    male
    Posts
    2,067
    Reputation
    135
    Thanks
    463
    Wins 7 64 bit.

    It maxed out your RAM instead on 32 bit it only keep 4 GB ram.

  5. #5
    ickytc's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Gender
    male
    Location
    MPGH
    Posts
    260
    Reputation
    10
    Thanks
    11
    My Mood
    Amazed
    Quote Originally Posted by Symmetrical View Post


    Well .. thanks for the Reply ...
    But .. in your Opinion .. Which one is Better .. Win 7 32 bit or 64 bit ...Win 7 64 Bit or Win 8 32 bit ??
    Definitely go with Win 7 64-bit.

  6. #6
    Threadstarter
    I will NOT add you to do trades with you. Always ask me to send you a PM/VM when you add me on Skype.
    Former Staff
    Premium Member
    Symmetrical's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    male
    Location
    m͏̺͓̲̥̪is̷t̞̖͍͚̤k̥B̸̼&#81
    Posts
    13,044
    Reputation
    2269
    Thanks
    5,485
    Quote Originally Posted by ickytc View Post
    Definitely go with Win 7 64-bit.
    But for Running BO2 with a Low End Laptop that just makes u use 3.8 gb ram whereas BO2 in 6 bit need 4 gb ram .. Would Win 7 32 bit or win 8 32 bit be okay?

    My Skype: -
    (Always ask for confirmation before and after adding me on Skype)


    Your donations would be kindly accepted


    History
    Editor 16th April 2013 ~ 27th June 2013
    Middleman 14th July 2013 ~ 4th August 2015
    Donator 30th August 2013 ~ Current
    Minion 8th October 2013 ~ 1st January 2014
    Moderator 1st January 2014 ~ 4th August 2015





  7. #7
    ickytc's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Gender
    male
    Location
    MPGH
    Posts
    260
    Reputation
    10
    Thanks
    11
    My Mood
    Amazed
    Quote Originally Posted by Symmetrical View Post


    But for Running BO2 with a Low End Laptop that just makes u use 3.8 gb ram whereas BO2 in 6 bit need 4 gb ram .. Would Win 7 32 bit or win 8 32 bit be okay?
    How much RAM does your laptop have in the first place?
    Click the 'Thanks' button at the bottom right if I helped you in some way or if you're a good person looking to thank me for no reason


    My high speed fiber optic internet

  8. #8
    Threadstarter
    I will NOT add you to do trades with you. Always ask me to send you a PM/VM when you add me on Skype.
    Former Staff
    Premium Member
    Symmetrical's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    male
    Location
    m͏̺͓̲̥̪is̷t̞̖͍͚̤k̥B̸̼&#81
    Posts
    13,044
    Reputation
    2269
    Thanks
    5,485
    Quote Originally Posted by ickytc View Post
    How much RAM does your laptop have in the first place?
    4 gb

    My Skype: -
    (Always ask for confirmation before and after adding me on Skype)


    Your donations would be kindly accepted


    History
    Editor 16th April 2013 ~ 27th June 2013
    Middleman 14th July 2013 ~ 4th August 2015
    Donator 30th August 2013 ~ Current
    Minion 8th October 2013 ~ 1st January 2014
    Moderator 1st January 2014 ~ 4th August 2015





  9. #9
    Nachos's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Location
    Between Equator and The North Pole
    Posts
    2,986
    Reputation
    176
    Thanks
    913
    My Mood
    Blah
    Quote Originally Posted by Symmetrical View Post


    But for Running BO2 with a Low End Laptop that just makes u use 3.8 gb ram whereas BO2 in 6 bit need 4 gb ram .. Would Win 7 32 bit or win 8 32 bit be okay?
    Why would you want to downgrade? As far is I know games doesn't require more RAM because they run on 64 bit. I don't even a how a game can use 3.8. Skyrim on ultra uses around 2 GB on my computer.

    Windows 7 is way more stable than 8.
    Last edited by Nachos; 12-13-2012 at 03:00 AM.


    The lines in my Steam are i's

  10. #10
    SatanisX's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    male
    Location
    Here
    Posts
    347
    Reputation
    10
    Thanks
    14
    My Mood
    Stressed
    Do not downgrade...very bad plus 64 bit has more advantages(From posts above this one)
    Until window 8 looks better and gets more stable, ask others for review.

  11. #11
    ickytc's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Gender
    male
    Location
    MPGH
    Posts
    260
    Reputation
    10
    Thanks
    11
    My Mood
    Amazed
    You should just go with 64-bit. Even though Windows 7 32-bit supports up to 4GB RAM, depending on what hardware is in your computer it may not be able to fully address all your RAM.
    Click the 'Thanks' button at the bottom right if I helped you in some way or if you're a good person looking to thank me for no reason


    My high speed fiber optic internet

Similar Threads

  1. Noob Guide for getting hacks to work on win. 7 32 bit
    By nicksk813 in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Help
    Replies: 19
    Last Post: 03-24-2011, 07:48 AM
  2. [Help] injector WR for Win 7 64-bits
    By dinho19sp in forum WarRock Discussions
    Replies: 25
    Last Post: 07-15-2010, 02:58 PM
  3. Any working injector for Win 7 64 bits?
    By chikencow in forum Combat Arms Help
    Replies: 10
    Last Post: 06-09-2010, 09:14 PM
  4. Hacks not working on Win Vista 32 bits...
    By macrollat in forum CrossFire Help
    Replies: 3
    Last Post: 05-28-2010, 08:30 AM
  5. Got a way to open a hack on win 7 64 bits
    By Rambo77 in forum Combat Arms Discussions
    Replies: 20
    Last Post: 04-18-2010, 05:15 PM