Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    BOO NOISE's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Gender
    male
    Posts
    5
    Reputation
    10
    Thanks
    1

    Black Frame at any games

    hey MPGH members,

    i have a problem since 3 days. my notebook has a 1920x1080 resolution and if i start a game with the resolution i.e. 800x600 the game wont enlarge to the whole screen, the game just uses 800x600 pixels and not the whole screen, so there appears a black frame arround the game, i have that problem with every game i play, please help me.

    notebook stats:
    acer aspire V3-571G
    windows 8
    1920x1080 resolution

  2. #2
    I will NOT add you to do trades with you. Always ask me to send you a PM/VM when you add me on Skype.
    Former Staff
    Premium Member
    Symmetrical's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    male
    Location
    m͏̺͓̲̥̪is̷t̞̖͍͚̤k̥B̸̼&#81
    Posts
    13,044
    Reputation
    2269
    Thanks
    5,483
    Use full resolution ..

    My Skype: -
    (Always ask for confirmation before and after adding me on Skype)


    Your donations would be kindly accepted


    History
    Editor 16th April 2013 ~ 27th June 2013
    Middleman 14th July 2013 ~ 4th August 2015
    Donator 30th August 2013 ~ Current
    Minion 8th October 2013 ~ 1st January 2014
    Moderator 1st January 2014 ~ 4th August 2015





  3. #3
    BOO NOISE's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Gender
    male
    Posts
    5
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    i already tried all ingame options.

  4. #4
    UnleasehdSKK's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Gender
    male
    Posts
    24
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Amazed
    Is that maybe a problem with Windows 8?

  5. #5
    I will NOT add you to do trades with you. Always ask me to send you a PM/VM when you add me on Skype.
    Former Staff
    Premium Member
    Symmetrical's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    male
    Location
    m͏̺͓̲̥̪is̷t̞̖͍͚̤k̥B̸̼&#81
    Posts
    13,044
    Reputation
    2269
    Thanks
    5,483
    Have you tried updating your Graphics Card ?

    My Skype: -
    (Always ask for confirmation before and after adding me on Skype)


    Your donations would be kindly accepted


    History
    Editor 16th April 2013 ~ 27th June 2013
    Middleman 14th July 2013 ~ 4th August 2015
    Donator 30th August 2013 ~ Current
    Minion 8th October 2013 ~ 1st January 2014
    Moderator 1st January 2014 ~ 4th August 2015





  6. #6
    FrosK's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Gender
    male
    Location
    Porto, Portugal
    Posts
    2,633
    Reputation
    411
    Thanks
    1,232
    My Mood
    Amazed
    Whats ur graphics card?


Similar Threads

  1. [WTT] Steam Homefront, Metro 2033, Dota 2, Ravaged and Black Ops 2 for any game on steam
    By HellGamer115 in forum Selling Accounts/Keys/Items
    Replies: 1
    Last Post: 03-15-2013, 04:17 PM
  2. How to start playing black ops 2 for free or any game.
    By tainos in forum Call of Duty Black Ops 2 Discussions
    Replies: 17
    Last Post: 02-26-2013, 02:45 AM
  3. Replies: 0
    Last Post: 09-18-2012, 08:03 PM
  4. [Solved] Black Chiper 4 lag? *works for any game*
    By TonyStar in forum Combat Arms Help
    Replies: 8
    Last Post: 06-02-2011, 02:53 PM
  5. HOW TO BECOME INVISIBLE IN ANY GAME OF WARROCK WIHOUT ANY HAXS.
    By soultaker in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 10
    Last Post: 10-02-2007, 01:06 PM