Thread: wifi is broken?

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    johnmark317's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Gender
    male
    Location
    psycho world
    Posts
    444
    Reputation
    89
    Thanks
    42
    My Mood
    Psychedelic

    wifi is broken?

    So if i try to acces to my wifi i cant, i only can acces the internet by using a ethernet cable, any suggestions?
    it says unable to connect or sometimes my wifi doesnt even show up on my laptop but on my other devices such as ipad,iphone i can use the wifi wthout a problem, i did a system recovery i did a windows upate i checked for any viruses/malware i reinstalled my internet driver in device manager,etc...
    still havent figured it out, someone please help me.

  2. #2
    eclips3's Avatar
    Join Date
    Apr 2015
    Gender
    male
    Location
    §¶‼¥φε
    Posts
    85
    Reputation
    10
    Thanks
    11
    My Mood
    Bored
    Did you check if your laptop wifi button is turned on?

  3. #3
    Gio's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Gender
    male
    Location
    Georgia
    Posts
    6,998
    Reputation
    1145
    Thanks
    3,148
    My Mood
    Twisted
    Quote Originally Posted by C l a y m o r e View Post
    Did you check if your laptop wifi button is turned on?

    Quote Originally Posted by johnmark317 View Post
    it says unable to connect or sometimes my wifi doesnt even show up
    Get it ?
    I regard the theatre as the greatest of all art forms, the most immediate way in which a human being can share with another the sense of what it is to be a human being. -Wilde

    Member Since: 7 March 2013
    Donator Since: 14 January 2014
    Editor Since: 10 August 2013
    Manager Since: 27 September 2013
    Middleman Since: 31 January 2013
    Minion Since: 13 August 2013
    Former Staff Since: 5 February 2014

  4. #4
    Janot's Avatar
    Join Date
    Oct 2013
    Gender
    male
    Location
    Somewhere
    Posts
    155
    Reputation
    10
    Thanks
    14
    My Mood
    Hungover
    Got to CMD (Windows Button + R and type CMD then hit Enter)
    A black box will open, Write "IPCONFIG"
    then copy and the Default Gateway In your browser, That should open your wifi setting

Similar Threads

  1. So, my pool is broken...
    By Mexiforce in forum General
    Replies: 5
    Last Post: 05-29-2008, 06:42 PM
  2. Wifi
    By mpghhackersrock123 in forum General Game Hacking
    Replies: 1
    Last Post: 02-27-2008, 10:06 AM
  3. Im fucking brokened
    By stass15 in forum Spammers Corner
    Replies: 14
    Last Post: 01-04-2008, 07:21 PM
  4. Xvelruf ( Broken )
    By Grannyp0rn in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 2
    Last Post: 05-26-2007, 08:31 AM
  5. Skin's Broken
    By Dave84311 in forum News & Announcements
    Replies: 0
    Last Post: 10-20-2006, 06:14 PM