Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 31 to 45 of 75
  1. #31
    thebigbang20's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Gender
    female
    Posts
    880
    Reputation
    10
    Thanks
    50
    My Mood
    Relaxed
    Quote Originally Posted by AqworldThunder View Post
    Are you on cactus juice or something man?
    He's drugged as fuck.

  2. The Following 2 Users Say Thank You to thebigbang20 For This Useful Post:

    D.V (12-06-2013),Rance-Sama (12-06-2013)

  3. #32
    Gio's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Gender
    male
    Location
    Georgia
    Posts
    7,020
    Reputation
    1153
    Thanks
    3,236
    My Mood
    Twisted
    And you guys believe them?
    AE = Money whore nerds. They won't stop people from botting.
    I regard the theatre as the greatest of all art forms, the most immediate way in which a human being can share with another the sense of what it is to be a human being. -Wilde

    Member Since: 7 March 2013
    Donator Since: 14 January 2014
    Editor Since: 10 August 2013
    Manager Since: 27 September 2013
    Middleman Since: 31 January 2013
    Minion Since: 13 August 2013
    Former Staff Since: 5 February 2015

  4. #33
    djdjalvin123's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Gender
    male
    Posts
    187
    Reputation
    19
    Thanks
    19
    My Mood
    Aggressive
    Shop ids and Quest id wont be gone ... if they could do that would have done it before

    Like the first Quibble shop wasnt deleted for 1 month or so You could load it. Only way is by deleting the shops from Game forever and i dont think they would make warrior class rare or member shop

    Big Talk as always Ae is a f.... piece of shiiit Team

  5. #34
    chibizs's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    female
    Location
    In Your Computer
    Posts
    899
    Reputation
    261
    Thanks
    1,211
    My Mood
    Breezy
    Lol this is outstandingly stupid I mean honestly. xDDD I can still load shops via hellquest. Most likely they renamed the client functions for the shit and then put in a listener for the old functions. If the old function is used then wham you are banned. Lol someone look into the client for me and see if the shop loading function has been changed xDDDDDDDDDDDD I only ask someone else to do it as I am minutes away from sleeping. @AqworldThunder @JamesRo check it for me please I will when I wake up but why wait if one of you two can get the fame.
    Last edited by chibizs; 12-06-2013 at 09:04 AM.
    Want an Adventure Quest, DragonFable, or Mechquest trainer. If you answered yes to any of these then click here.

    PkDude's Legacy V1.2

    If you need help with AQW Private server creation then click Here.

    If I have helped please press thanks. It doesn't take much effort and it means a lot to me.

  6. #35
    djdjalvin123's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Gender
    male
    Posts
    187
    Reputation
    19
    Thanks
    19
    My Mood
    Aggressive
    Using old trainers maybe works but i get the same error from Le Bot 8.1 Shop loader x.x

  7. #36
    D.V's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Gender
    male
    Posts
    364
    Reputation
    69
    Thanks
    3,367
    My Mood
    Bored
    Quote Originally Posted by chibizs View Post
    Lol this is outstandingly stupid I mean honestly. xDDD I can still load shops via hellquest. Most likely they renamed the client functions for the shit and then put in a listener for the old functions. If the old function is used then wham you are banned. Lol someone look into the client for me and see if the shop loading function has been changed xDDDDDDDDDDDD I only ask someone else to do it as I am minutes away from sleeping. @AqworldThunder @JamesRo check it for me please I will when I wake up but why wait if one of you two can get the fame.
    Nope, Nothing has changed its still the same, probably the server checks if you're in the right map or not Also, you can't load all shops with Hellquest .
    Last edited by D.V; 12-06-2013 at 10:07 AM.

  8. #37
    Eternity's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Gender
    male
    Location
    Forever Ville.
    Posts
    10,806
    Reputation
    1834
    Thanks
    5,333
    Quote Originally Posted by D.V View Post

    Nope, Nothing has changed its still the same, probably the server checks if you're in the right map or not Also, you can't load all shops with Hellquest .
    I checked also and what D.V said is true you can not load shops with hellquest

  9. #38
    akang99's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Gender
    male
    Location
    cat etc/passwd
    Posts
    1,117
    Reputation
    10
    Thanks
    1,659
    My Mood
    Bored
    here's the error message for you
    Error. Improper shop load triggered
    You have to learn the rules of the game. And then you have to play better than anyone else
    Albert Einstein
    ================================================== =================

    My Bots :

    1. Angry Zombie Skull Bot (AQWorlds War Z Bot)
    2. Dage's Endurance Test Quest Bot and Dage's Black Box Quest Bot
    3. Fastest Mana Golem Bot (outdated)
    4. Swordhaven Reputation Bot
    5. Black Voucher Bot
    6. Tinsel's Gift Quest Bot
    7. Mana Golem Bot [updated]

  10. #39
    Timii's Avatar
    Join Date
    Aug 2013
    Gender
    male
    Location
    Winterfell
    Posts
    830
    Reputation
    98
    Thanks
    5,004
    My Mood
    Devilish
    pfft I dont know how to code

  11. #40
    Sympathy_'s Avatar
    Join Date
    Sep 2013
    Gender
    male
    Location
    Underworld
    Posts
    69
    Reputation
    10
    Thanks
    223
    My Mood
    Angelic
    History repeats itself
    This happened before. Autoers ruled the game, then AE patched it. After some time, botting began. If ever AE will fix our method, new ways will come, and it will never stop appearing.
    Account for trading/selling

    There are only two paths you can choose. You can sit quietly and be selected out of this world, or you can adapt and change!
    ~Gai Tsutsugami





    Shadowrealm Exp Bot
    1000 usernames
    2000 usernames

  12. #41
    chibizs's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    female
    Location
    In Your Computer
    Posts
    899
    Reputation
    261
    Thanks
    1,211
    My Mood
    Breezy
    Quote Originally Posted by whitelight1997 View Post
    I checked also and what D.V said is true you can not load shops with hellquest
    I will upload an image of me loading shops via hellquest. :v I just did it before I slept so about 12 hours ago @D.V @Glue @AqworldThunder



    Quote Originally Posted by chibizs View Post
    I will upload an image of me loading shops via hellquest. :v I just did it before I slept so about 12 hours ago @D.V @Glue @AqworldThunder

    Picture Uploading sites are being a bitch But I can still load shops via hellquest :v
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails
    Screenshot_1.png  

    Last edited by Gio; 12-06-2013 at 11:39 PM. Reason: double post
    Want an Adventure Quest, DragonFable, or Mechquest trainer. If you answered yes to any of these then click here.

    PkDude's Legacy V1.2

    If you need help with AQW Private server creation then click Here.

    If I have helped please press thanks. It doesn't take much effort and it means a lot to me.

  13. #42
    D.V's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Gender
    male
    Posts
    364
    Reputation
    69
    Thanks
    3,367
    My Mood
    Bored
    Quote Originally Posted by chibizs View Post
    I will upload an image of me loading shops via hellquest. :v I just did it before I slept so about 12 hours ago @D.V @Glue @AqworldThunder





    Picture Uploading sites are being a bitch But I can still load shops via hellquest :v
    All Shops in the "Game Menu" can be loaded lol since class shop is in the game menu, I'm pretty sure there's something to do with map names maybe if we change the map names we can get over the problem
    .
    Last edited by D.V; 12-07-2013 at 12:56 AM.

  14. #43
    akang99's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Gender
    male
    Location
    cat etc/passwd
    Posts
    1,117
    Reputation
    10
    Thanks
    1,659
    My Mood
    Bored
    Quote Originally Posted by D.V View Post

    maybe if we change the map names we can get over the problem
    .
    sounds logic*
    You have to learn the rules of the game. And then you have to play better than anyone else
    Albert Einstein
    ================================================== =================

    My Bots :

    1. Angry Zombie Skull Bot (AQWorlds War Z Bot)
    2. Dage's Endurance Test Quest Bot and Dage's Black Box Quest Bot
    3. Fastest Mana Golem Bot (outdated)
    4. Swordhaven Reputation Bot
    5. Black Voucher Bot
    6. Tinsel's Gift Quest Bot
    7. Mana Golem Bot [updated]

  15. #44
    chibizs's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    female
    Location
    In Your Computer
    Posts
    899
    Reputation
    261
    Thanks
    1,211
    My Mood
    Breezy
    Quote Originally Posted by akang99 View Post
    sounds logic*
    I think I got it. Map ID. If map id of shop is not the map id the player is on while the player loads the shop then player = kicked or banned. So If yo can change the map name you are one and have the server recognize the map name then it should correlate with the correct map ID therefor allowing you to load a shop again :V
    Want an Adventure Quest, DragonFable, or Mechquest trainer. If you answered yes to any of these then click here.

    PkDude's Legacy V1.2

    If you need help with AQW Private server creation then click Here.

    If I have helped please press thanks. It doesn't take much effort and it means a lot to me.

  16. #45
    D.V's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Gender
    male
    Posts
    364
    Reputation
    69
    Thanks
    3,367
    My Mood
    Bored
    Quote Originally Posted by chibizs View Post
    I think I got it. Map ID. If map id of shop is not the map id the player is on while the player loads the shop then player = kicked or banned. So If yo can change the map name you are one and have the server recognize the map name then it should correlate with the correct map ID therefor allowing you to load a shop again :V
    You mean "curRoom"?

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast

Similar Threads

  1. [Help] Working Shop loaders?
    By firebullet57 in forum Adventure Quest Worlds (AQW) Hacks / Cheats / Trainers
    Replies: 6
    Last Post: 05-24-2013, 11:11 PM
  2. [Help] Can't use shop loader in Le Bot 7.2?
    By shaffyz in forum Adventure Quest Worlds (AQW) Hacks / Cheats / Trainers
    Replies: 1
    Last Post: 05-03-2013, 03:53 AM
  3. Vostok Anti-Cheat Engine BETA - Testing server
    By VostokRUS in forum DayZ Discussion
    Replies: 6
    Last Post: 02-11-2013, 09:07 AM
  4. [Release] Anti-Leecher v1.0 TEST
    By AVA PlaYe in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Hacks & Cheats
    Replies: 52
    Last Post: 08-08-2012, 09:23 PM
  5. WARNING! DO NOT USE THE SHOP LOADER TO ACCESS SHOP #399
    By allenlistar in forum Adventure Quest Worlds (AQW) Hacks / Cheats / Trainers
    Replies: 6
    Last Post: 05-30-2012, 07:35 PM