Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 23 of 23
  1. #16
    zokeNNN's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Gender
    male
    Posts
    67
    Reputation
    10
    Thanks
    6
    My Mood
    Breezy
    Quote Originally Posted by overweightman View Post
    Where would I have to be to load the "Nulgath Archfiend Rares" shop?
    It's not possible to load discontinued shops. Only shops that are currently in the location, and of course, you need to be in the location.

  2. #17
    Ameragx's Avatar
    Join Date
    Jul 2013
    Gender
    male
    Location
    The Internet
    Posts
    252
    Reputation
    16
    Thanks
    150
    My Mood
    Cheerful
    That shop wasn't released in any place other than the Game Menu and that info is from the wiki but the shop is now rare..

  3. #18
    Geovane108's Avatar
    Join Date
    Jun 2013
    Gender
    male
    Location
    São Paulo - Brazil
    Posts
    115
    Reputation
    10
    Thanks
    8
    So if i want to load "Daymo's shop" i need to go to Vordredboss and load it?

  4. #19
    JamesRo's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Gender
    male
    Posts
    1,870
    Reputation
    101
    Thanks
    15,249
    My Mood
    Happy
    Quote Originally Posted by Geovane108 View Post
    So if i want to load "Daymo's shop" i need to go to Vordredboss and load it?
    Yea, tha's their "security system"(sic). The real problem will be when they do the exact same thing with quests...

  5. #20
    cuckold cancer 8=D's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Gender
    male
    Location
    Forever Ville.
    Posts
    9,836
    Reputation
    1699
    Thanks
    4,918
    Quote Originally Posted by overweightman View Post
    Where would I have to be to load the "Nulgath Archfiend Rares" shop?
    Its rare.......

  6. #21
    zokeNNN's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Gender
    male
    Posts
    67
    Reputation
    10
    Thanks
    6
    My Mood
    Breezy
    Quote Originally Posted by JamesRo View Post
    Yea, tha's their "security system"(sic). The real problem will be when they do the exact same thing with quests...
    You mean like they did with Gen 1 Miltonius items?

  7. #22
    Kasiek's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Gender
    male
    Location
    My house
    Posts
    161
    Reputation
    16
    Thanks
    265
    My Mood
    Amused
    Quote Originally Posted by zokeNNN View Post
    You mean like they did with Gen 1 Miltonius items?
    Yeah, and make it to where you have to be in the same location as the quest .-.

  8. #23
    Ameragx's Avatar
    Join Date
    Jul 2013
    Gender
    male
    Location
    The Internet
    Posts
    252
    Reputation
    16
    Thanks
    150
    My Mood
    Cheerful
    Quote Originally Posted by Kasiek View Post
    Yeah, and make it to where you have to be in the same location as the quest .-.
    The quest? You mean the shop, quests can be loaded from any where in the game
    Last edited by Ameragx; 07-13-2014 at 01:34 PM.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. Can't Load Shops on AQW
    By TheLudwick in forum Adventure Quest Worlds (AQW) Discussions
    Replies: 17
    Last Post: 12-31-2013, 12:05 AM
  2. When retards strike back.
    By J Miliam in forum General
    Replies: 30
    Last Post: 03-12-2011, 05:06 AM
  3. VAC Banned Team *Strikes Back*
    By House in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Discussions
    Replies: 16
    Last Post: 04-21-2010, 03:38 PM
  4. The Killer Ninja Strikes Back!
    By gbatemper in forum General
    Replies: 10
    Last Post: 01-31-2010, 05:00 PM
  5. Google Adsense strikes back
    By SATANICAT in forum General
    Replies: 3
    Last Post: 11-27-2006, 03:19 AM