Thread: Preview Trainer

Page 4 of 10 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 139
  1. #46
    Tester9000's Avatar
    Join Date
    Jul 2014
    Gender
    male
    Posts
    145
    Reputation
    10
    Thanks
    486
    My Mood
    Devilish
    Quote Originally Posted by TheFrikinAsian View Post


    There are .dmbots that already do that. Some even better.
    Which ones? dmbots move slow for me. The only possible way would be maby through other legion quests other than the regular ones.

  2. #47
    We work in the dark, to serve the light.
    MPGH Member
    Argorok11's Avatar
    Join Date
    Aug 2013
    Gender
    male
    Location
    Charging Soul Nuke
    Posts
    1,188
    Reputation
    65
    Thanks
    3,883
    My Mood
    Yeehaw
    Quote Originally Posted by TheFrikinAsian View Post


    There are .dmbots that already do that. Some even better.
    But he's only doing "Gateway to the Souls" quest.
    If he make the Aracara soul quest too, it would get 50% more souls.
    Last edited by Argorok11; 09-14-2014 at 04:06 PM.
    I'm here to help all my fellow botter friends on AQW, if you have any question about the game, PM me and I will try to help you.


    Some of my bots:

    Paragon Holiday Pet
    Dage's Winter is Coming
    Chaos Rep
    Fiend Token
    Elemental Master Rep
    Skyguard Rep
    Ravenloss Rep
    BeastMaster Rep

    AE may try to stop us, but they will not succeed, because we're all bros and sis here on forums.
    More than a community, we're a family.

  3. #48
    TheFrikinAsian's Avatar
    Join Date
    Jul 2013
    Gender
    male
    Location
    Failing College
    Posts
    1,625
    Reputation
    48
    Thanks
    330
    My Mood
    Tired
    Quote Originally Posted by Tester9000 View Post
    Which ones? dmbots move slow for me. The only possible way would be maby through other legion quests other than the regular ones.
    That all depends on if you are in a busy room or server. .dmbot files run pretty good, it's just the spawn rates of monsters are affected by server lag.

    Quote Originally Posted by Argorok11 View Post
    But he's only doing "Gateway to the Souls" quest.
    If he make the Aracara soul quest too, it would get 50% more souls.
    I don't remember him stating that anywhere. If that is the case, good?

  4. #49
    Tester9000's Avatar
    Join Date
    Jul 2014
    Gender
    male
    Posts
    145
    Reputation
    10
    Thanks
    486
    My Mood
    Devilish
    Quote Originally Posted by Argorok11 View Post
    But he's only doing "Gateway to the Souls" quest.
    If he make the Aracara soul quest too, it would get 50% more souls.
    I'm actually doing the souls and the gateway but there is no way a dmbot can go as fast as im going right now. Le bot is slow in its timing, its auto log in feature works only half the time, it cuts out, and instead of starting my bot up again it makes me join lair.

  5. #50
    Tester9000's Avatar
    Join Date
    Jul 2014
    Gender
    male
    Posts
    145
    Reputation
    10
    Thanks
    486
    My Mood
    Devilish
    Quote Originally Posted by TheFrikinAsian View Post


    That all depends on if you are in a busy room or server. .dmbot files run pretty good, it's just the spawn rates of monsters are affected by server lag.



    I don't remember him stating that anywhere. If that is the case, good?
    DmBots still do not have the ability to get 100 tokens per hour. I have tried them all with no lag, low ppl server, low graphics and a high processor. The timers are set on a low delay rate. They have a limit.

  6. #51
    TheFrikinAsian's Avatar
    Join Date
    Jul 2013
    Gender
    male
    Location
    Failing College
    Posts
    1,625
    Reputation
    48
    Thanks
    330
    My Mood
    Tired
    Quote Originally Posted by Tester9000 View Post
    DmBots still do not have the ability to get 100 tokens per hour. I have tried them all with no lag, low ppl server, low graphics and a high processor. The timers are set on a low delay rate. They have a limit.
    Limits are good though. And is the number really 100? Or are you just rounding up?

  7. #52
    Tester9000's Avatar
    Join Date
    Jul 2014
    Gender
    male
    Posts
    145
    Reputation
    10
    Thanks
    486
    My Mood
    Devilish
    Quote Originally Posted by TheFrikinAsian View Post


    Limits are good though. And is the number really 100? Or are you just rounding up?
    Depends. The first hour I got 107, the next i got 87, the last I got 95. I was able to buy exalted champion and start a bot for that as well. Lastly you ill have the choice to go fast or slow. All I have to do is make 1 if statement.

  8. #53
    Oliboli8769's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Gender
    male
    Location
    Boliworlds
    Posts
    2,197
    Reputation
    455
    Thanks
    3,810
    @Tester9000
    You're coding in classes right? Just want to make sure

  9. #54
    Tester9000's Avatar
    Join Date
    Jul 2014
    Gender
    male
    Posts
    145
    Reputation
    10
    Thanks
    486
    My Mood
    Devilish
    Quote Originally Posted by Venerable View Post
    @Tester9000
    You're coding in classes right? Just want to make sure
    That depends. Every movie clip is a class and every frame can hold code. But if you mean to ask if im making a bunch of .as files then no. There are 2 reasons against that. 1) Compression becomes bigger with every .as file and takes longer to download. 2) Coding by frames and around the main timeline allows for interconnection between them and allows for easy access of variables and the game. Is there something that I should know otherwise?

  10. #55
    Oliboli8769's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Gender
    male
    Location
    Boliworlds
    Posts
    2,197
    Reputation
    455
    Thanks
    3,810
    @Tester9000
    Ehh... projects using classes are generally considered to be more organised and professional.
    Variable access is just the same if not easier

    I'm assuming you've coded in ActionScript before?

  11. #56
    Tester9000's Avatar
    Join Date
    Jul 2014
    Gender
    male
    Posts
    145
    Reputation
    10
    Thanks
    486
    My Mood
    Devilish
    Quote Originally Posted by Venerable View Post
    @Tester9000
    Ehh... projects using classes are generally considered to be more organised and professional.
    Variable access is just the same if not easier

    I'm assuming you've coded in ActionScript before?
    Yes I have. I have build many games in flash using actionscript and I always use classes when I make games but not for this one. I need to be able to connect back to the Main Timeline a lot and I dont want to worry about having to compress all of the files every time I test it.

  12. #57
    Tester9000's Avatar
    Join Date
    Jul 2014
    Gender
    male
    Posts
    145
    Reputation
    10
    Thanks
    486
    My Mood
    Devilish
    Adding a new Interface
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails
    Picture1.png  


  13. #58
    cuckold cancer 8=D's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Gender
    male
    Location
    Forever Ville.
    Posts
    9,828
    Reputation
    1699
    Thanks
    4,918
    Hey test how far are you from being done creating your trainer?
    Last edited by cuckold cancer 8=D; 09-15-2014 at 04:21 PM.

  14. #59
    Tester9000's Avatar
    Join Date
    Jul 2014
    Gender
    male
    Posts
    145
    Reputation
    10
    Thanks
    486
    My Mood
    Devilish
    Quote Originally Posted by Forever Young View Post
    Hey test how far are you from being done creating your trainer?
    Well im re-designing the ui right now and I have only made 2 bots but I can release in maby a week. Bots are really easy to make after I have the code set up.

  15. #60
    cuckold cancer 8=D's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Gender
    male
    Location
    Forever Ville.
    Posts
    9,828
    Reputation
    1699
    Thanks
    4,918
    Quote Originally Posted by Tester9000 View Post
    Well im re-designing the ui right now and I have only made 2 bots but I can release in maby a week. Bots are really easy to make after I have the code set up.
    Well I am very new to creating a trainer so I am doing @zerobrium follow up video and making that my base release, and see what people say (as I said it will be a video step to step mostly) So unlike your's mine will be very simple looking Also what language are you using to make this trainer?

Page 4 of 10 FirstFirst ... 23456 ... LastLast

Similar Threads

  1. [Preview] Modern Warfare 3 Trainer +9 v1.5 for 1.5.387 Preview
    By NightmareTX_RETIRED in forum Call of Duty Modern Warfare 3 Discussions
    Replies: 2
    Last Post: 02-27-2012, 12:58 AM
  2. [PREVIEW/HELP] LaVoTs CA Menu Hack/Trainer v1.0
    By Tstovall in forum Combat Arms Coding Help & Discussion
    Replies: 10
    Last Post: 10-18-2011, 06:26 PM
  3. [Preview] Trainer for Eden Eternal
    By xcvPro in forum Eden Eternal Hacks
    Replies: 6
    Last Post: 08-15-2011, 01:31 AM
  4. Trainer 1.0 Final Preview
    By White-Shark in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Discussions
    Replies: 36
    Last Post: 03-11-2010, 03:57 PM
  5. My new WR trainer sneak preview V1
    By Blondenut1 in forum General Game Hacking
    Replies: 2
    Last Post: 05-22-2009, 05:07 AM

Tags for this Thread