Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Atropos626's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Gender
    male
    Posts
    47
    Reputation
    10
    Thanks
    13

    LeBot 8.4 mac version not initializing?

    My LeBot 8.4 doesn't work anymore as of yesterday. It just boots to the member's emblem and then stay stuck. Is anyone else experiencing the same problem as me or have a solution to this problem?

  2. #2
    Hunter's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Gender
    male
    Location
    Depths Of My Mind.
    Posts
    17,722
    Reputation
    3771
    Thanks
    6,092
    My Mood
    Cheerful
    /Moved to the correct section.

  3. #3
    Atropos626's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Gender
    male
    Posts
    47
    Reputation
    10
    Thanks
    13
    So is there any solution to this problem?

  4. #4
    Oliboli8769's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Gender
    male
    Location
    Boliworlds
    Posts
    2,197
    Reputation
    455
    Thanks
    4,056
    Quote Originally Posted by Atropos626 View Post
    So is there any solution to this problem?
    Hi, I made the mac version.
    Does the application open?
    Is it loading and then getting stuck on the golden image of the dragon?

  5. The Following User Says Thank You to Oliboli8769 For This Useful Post:

    Hunter (03-09-2016)

  6. #5
    Atropos626's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Gender
    male
    Posts
    47
    Reputation
    10
    Thanks
    13
    Quote Originally Posted by Oliboli8769 View Post
    Hi, I made the mac version.
    Does the application open?
    Is it loading and then getting stuck on the golden image of the dragon?
    Yes, it just gets stuck there. Sorry for the late reply, I've not had access to internet for a while.

  7. #6
    Oliboli8769's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Gender
    male
    Location
    Boliworlds
    Posts
    2,197
    Reputation
    455
    Thanks
    4,056
    Quote Originally Posted by Atropos626 View Post
    Yes, it just gets stuck there. Sorry for the late reply, I've not had access to internet for a while.
    http://www.mpgh.net/forum/showthread.php?t=738288
    Update your flash player on a browser other than Chrome, should fix it

  8. #7
    Hunter's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Gender
    male
    Location
    Depths Of My Mind.
    Posts
    17,722
    Reputation
    3771
    Thanks
    6,092
    My Mood
    Cheerful
    Yeah, this has been answered.

    /Solved & closed.

Similar Threads

  1. [Solved] Le Bot 8.4 Mac Version - Ultimate Weapon Kit -> Not working?
    By Atropos626 in forum Adventure Quest Worlds (AQW) Help
    Replies: 3
    Last Post: 12-19-2015, 07:32 PM
  2. [Solved] Le Bot 8.4 Mac Version - Spirit Orbs => Not picking up drops?
    By Atropos626 in forum Adventure Quest Worlds (AQW) Help
    Replies: 4
    Last Post: 11-29-2015, 08:54 PM
  3. Hack for full version [NOT BETA]
    By lv3 in forum Battlefield Bad Company 2 (BFBC2) Hacks
    Replies: 18
    Last Post: 03-07-2010, 05:19 PM
  4. NEED good hack for all versions not just 1.7
    By emerys445 in forum Call of Duty 4 - Modern Warfare (MW) Hacks
    Replies: 1
    Last Post: 05-19-2009, 07:19 AM
  5. RRM not initialized
    By Gourav2122 in forum Hardware & Software Support
    Replies: 2
    Last Post: 12-31-2008, 10:57 AM